Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkese iyi akşamlar iyi haftasonları kendinize iyi bakın

İyi akşamlar iyi tatiller canım

Hep beraber şoklanıcaz :81: :81: sağol cnm

Kızlar bende çıkıyorum yarın ben yine buralardayım :2: hepinize iyi akşamlar :80:

Hadi NaF kaçar

incecik ama genişilği de önemli
sen ekmeği biraz daha kıssan daha iyi sonuç alacaksın gibi geliyo bana
mutfak tartın varsa bir dilim ekmeği 30 gr olarak düşün
pilav falan varsa hele hiç ekmek yememek lazım aslında

ekşili tarçınlı yer elması mıııııııııııı one yaaaaaaaaaaaa
sen kesin seversin özgecim.. biraz da şeker atıyorum içine.. zeytinyağlı oluyo

kızlar iyi akşamlar yemek saati görüşmek üzere..
görüşürüz aygün afiyet olsun şimdiden

İyi akşamlar iyi tatiller canım

Hep beraber şoklanıcaz :81: :81: sağol cnm
şoku bozmayana altın vercem huuuu kızlar ne hainim di mii

kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm felaket yorgunum öldüm bittim.4 ihracat vardı imanım gevredi bugün ya çok yorgunum.bilgisayarı 2 tane görüyorum offffffffffff
sizinlede sohbet edemedim bugün doğru düzgün.

herkescikler çıktı zaten bu saatte.

bende çıkıyorum ama kk'dan işlerimvar hala.öpüldünüz pişmaniyelerim

akşam mönüm
3 yemek kaşığı iç pilav
yarım tabak patatesli bezelye
4 yemek kaşığı püree
ekmek yok
yoğurt
doydum vallaaa..üstünede sakızz..patlatıyomm..
3

Hoşbulduk canımm Eminim etmişsindir nafcım yine de herkezin haberi yoktur belki okumamış olabilirler diye yazdım, hedefimi biraz geri çektiğimi
Koruma döneminde, buralardayımm tabi. Özlerim sizi ben. . Zaten yine listeye dönmeme süre çok yok muş gibi geliyorr Koruma çabalamamda menülerimi paylaşıcam inş.

hep birlikte minike oha diyoruz
4 dilim ekmek
2 tabak ıspanak
yogut 5 kasık
2 kk peynir

500 adım attım stepperle civataları gevşedi devam edemedim

Slm cnm Bankaya gittim gelemedim , dökülmüşken sokaklara cevahire uğradım maşayı aldım bu arada
bu arada pazı sarması yapıcam ama yaprakları sıcak suya batırıp çıkarayım mıı yoksa diri diri mi sarayım?? ilk denemem de
Bu akşama yapmış vede yemişsinizdir olalacım afiyet olsun diyeyim :)Çok severim pazı dolmasını sıcak suda bekletiyorum ben çabuk yumuşuyor pazı ve de çabuk pişer
Üstüme alındım sanırsam :alıngannafsmilisi:

Bence suya batır canım öbür türlü tam saramazsın zor olur :81:
Naf yazmış zaten aynen :13:
Kilo veren bütün arkadaşları kutlarım
Bu hafta listemiz çok güzel herkesi tebrik ediyorum Tinkerbell arkadaşımı özellikle tebrik ediyorum hedefine ulaştı ve mezun oldu darısı başımıza kızlarrrr
Teşekkür ederim cnm benim bende asıl seni kutlarım birinci oldun. Melis,minik ve olala
bende herkesi tebrik ederim
özellikle tınkerbelli darısı başımıza inşallahhhhhhhhh
Sağol özgecim Darısı başınıza tabii inş.
tebrikler tinkerbellcim mezun oldun

1.
2.
3.
tebrikler kızlar
naf eline sağlık
ne güzel liste gerçekten:81:
Sağol nihancım Evet liste çok güzel
Sağol cnm

Sağol canımm evet bu hafta çok mutlu oldum listemiz çok güzel hep böyle gider inşallah

Bu sonuçlara itiraz edicem
Gerekirse üst merciye götürücem dosyayı

tebrikler kızlar
banada tabi

tinkerbel
Teşekkür ederim minik Senide tebrik ederim cnm
erkencisin özge iyi akşamlarr

tinkerbell sana da tebrikler tatlımm

sağol olalacım Sanırım haftaya falan kalmadan, yine ve yeniden beraraberiz korumada senle

slm kızlar iyi akşamlar hepinize de
bu arada benim kilolarımla başım dertte dört aylık evliyim 5-6 kilo aldım, ve çok mutsuzum kızlar ya ,inanın elbise giymeyi özledim ne deyim(popom aldı başını gitti göbek çıktı, eski elbiselerim olmuyo,
hergün çıkıyorum baskülün üstüne bıktım artık 60 lı rakamlar görmeye eski kiloma geri dönüp 58 olmak istyrm, hatta hedefim 55 :18:
ve şuanki kilom 64:)bugünden itibaren sizinleyim kızlar,yardım edin bana ya,,,
Aslina bakarsanız ben sorunumu biliyorum,evlendikten sonra kocama ayak uydurmak için galiba aldım ben bu kiloları, ona eşlik edeyim diye yedim yedim sonuç bu,ha bi de bu aralar acayip çikolata yemeye başladım,söz verdim kendime bir hafta boyunca yemiycem,bakalım ne olcak:)
Ay çok uzattım ben ,kısacası ben geldim kızlar:):87:

hep birlikte minike oha diyoruz
4 dilim ekmek
2 tabak ıspanak
yogut 5 kasık
2 kk peynir

500 adım attım stepperle civataları gevşedi devam edemedim
amaaaannn yi be nolcekmiş arada bende kaçırıyom öyle..

hoşgeldin bakamm..

Hoşgeldin pelerinli. 5-6 kilo dert edilcek bir kilo değil cnm kendinini çok sıkmadan verebilirsin rahatca . Bende başladığımda buraya aşağı yukarı senin kilondaydım.Katılabilirsin tabii Belirli bir diyet programımız yok bizim Herşeyden ama dozunda,aburcuburdan hamur işlerinden uzak bir şekilde günlük menümüzü paylaşarak yapmaya çalışıyoruz. Sağlıklı bir şekilde kilo vermeni dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…