- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #39.141
sağol naff bilgilendirdin beni.naff sen aslen nerelisin?
ara öğünüm 1 portakal orda kal..
Kusura bakma canım geç cevap verdim biraz :2:
rica ederim ne demekaslen Trabzon - Maçkalıyız canım :81:
günaydın bacılarrrrrrrrrrrrr
maçka yolları taşlıııııı
geliyoorr kalem kaşşllıııı
loy loy loyyyyy.....
günaydın bacılarrrrrrrrrrrrr
Tünaydın yerfıstığım
Ohh ohh yandan
Günaydın güzellik
Çok pis alışveriş isteğim kabardı
Günaydın aygünüm
Cibes bebikimkaralahananın ufak versiyonu diyelim biz ona o tarz bir sebze haşlanıp yağlı,limonlu salatası yapılır yada yine önceden haşlanıp soğanlı,bulgurlu yemeği olur çokta severim
Ama siz beni teşvik ediyosunuz:kredikartıekstresinigörüpsusannafsmilisi:
---------BAŞLANGIÇ KİLO---ŞİMDİKİ KİLO---HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------66.8-----------63------800 gr verdi
oyelken---------79.7-----------72,6-----------65------200 gr verdi
melisdeniz------66 -------------60.5----------59------800 gr verdi
merve52-------110-------------82------------65------Regl dönemi nedeni ile bildirim yapmıyor
love_my--------66--------------60.9----------55------400 gr aldı
olala------------55.7------------52,6----------51.2----600 gr verdi
tinkerbell2------62.2------------52.4----------52------MEZUN
aygün2008-----76--------------71-------------65-----Kilosunu korumuş
nihan86--------59.7------------55,7-----------52-----300 gr verdi
bukett----------72-------------69--------------60-----200 gr verdi
minikdepresif---61-------------59,3-----------54-----700 gr verdi
neşeli45--------85.9-----------78,6-----------68------Kilosunu korumuş
yengec123-----58-------------57-------------55------Kilosunu korumuş
julia------------62.7-----------59,75----------55------150 gr verdi
Evet arkadaşlar 28.01.2011 CUMA günü saat 16:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Medar-ı iftiharımız :81: Gözümüzün nuru :81: tinkerbell2 arkadaşımız hedef kilosuna ulaşarak MEZUN olmuştur
Günün Birincileri : NaF & melisdeniz ( 800 gr ile )
Günün İkincisi: minikdepresif( 700 gr ile )
Günün Üçüncüsü : olala( 600 gr ile )
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız
Beraber nice kupalaranice sevgi,saygı dolu paylaşımlara
NOT : Arkadaşlar 1 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
tmm cnm inş olur
özgeeeee
liste ne güzel ya maşallah maşallah
nafcım çok dakiksin emeğine sağlık cnm
bu arada tebrik ediyommm
naf ve melis bu sizeeeydii :81:
minik
bana dasanırım pisiklet çok işe yaradı
kimse kilo almamışş aşkımcım (love my) senin durum da istisnaiii
çok süper kilo veren herkesi öpüyomm :92::92::92:
kaçıyom şimdilikk
tebrikler tinkerbellcim mezun oldun
1.
2.
3.
tebrikler kızlar
naf eline sağlık
ne güzel liste gerçekten:81:
kuşm tünaydınn nasılsın dün gece mesajını aldım şimdi bi gelip bakım dedim akşam terkara girceemmm biraz işlerim varr evde..Ya ben bu maşayı heves edip aldım ama kullanamıcam sanırımbayağı bir beceri istiyor videolara baktım da ben onlar gibi yapamıyorum Hadi önü biraz oluyorda arkalarını Kendilerini yakmadan nasıl yapıyor bu millet acaba:82:
[herkezi tberik ediyorumm kendimidee 1ci olmuşumm owwwwwtırkebbelim kuşmm meezun etmilerr senidee tebriklerr ama sakın bi yere gitmeee olurmuu kuuşmmm
dün alışverişe gitim ordada ablamaa....
dün bi tane çanta aldım gri renktee akşam resmini çekip koycam fikrinizi alım biii modeli konususnda kızlarr..
akşam bekliyoruz o zman
bide anneme lolitaa class parfüm aladım ykm de indirme girmiş 39.9 fiyatı
taytı aradım felik feklikk bide ankmale bakacamm bedeni bulamadım offfffffff
kuşm tünaydınn nasılsın dün gece mesajını aldım şimdi bi gelip bakım dedim akşam terkara girceemmm biraz işlerim varr evde..
şaç masajını önce öndeki tutamların alıp sonrda arkdakii şaçalrını öenee getirp dene bii
yandan halimem yandan
seviyom seni candan
çıkıyom ben kızlarr..
haden size eyvallahhhh
lo yloyy
Alışveriş güzeli seni
Ya ben bu maşayı heves edip aldım ama kullanamıcam sanırımbayağı bir beceri istiyor videolara baktım da ben onlar gibi yapamıyorum Hadi önü biraz oluyorda arkalarını Kendilerini yakmadan nasıl yapıyor bu millet acaba:82:
[herkezi tberik ediyorumm kendimidee 1ci olmuşumm owwwwwtırkebbelim kuşmm meezun etmilerr senidee tebriklerr ama sakın bi yere gitmeee olurmuu kuuşmmm
güle güle kullan tinkerbellİnternette çok inceledim Kk dada o gece, en çok babyliss pro 25likten olumlu yazılar gördüm Olala. Teknosada her marka varmış. Ordaki satıcı kararsızlığımı görüncesaçımda biraz denedi . Buklesi hoşuma gitti tam benim istediğim iri , doğal dalga oldu.Dijital olması bide. Valla kullanım açısından saça zarar vermeme konusunda en iyi ,profesyonel babylisdir diyince İyi alıyım dedim bende : ) Gel gör ki Eve gelince denedim çok zor geldi yapmak çocuğun yaptığı gibi olmadı bukleler. Biraz el alışkanlığı kazanmam gerek.Bu gün biraz maş yapmayla ilgili videoları seyretcem
Günaydın nafcım
oh ne güzellGünaydın cnm. Yaa sorma bu gün böyle oldu sabahın köründe zilim caldıbirde yanlışlıkla basmışlar güne erken başladım sayelerinde bende . Kahvaltımı ettim şimdidet. kahvemi içiyorum
ben şöyle yaptım cnm (9-10 waffle çıktı birini diğerinin üstüne kapatıyosun, yani 4-5 seferlik oluyo böyle, ama senin makinanın boyutu da önemliOlala bir ara gelince waffle tarifini verirmisin bana bir deneyim. Bendede makinası var bugüne kadar ne yaptım ne yedimm
nafişş hala satışta ve indirimde benim makina tchibo'daGünaydın güzellik
Çok pis alışveriş isteğim kabardı
Günaydın aygünüm
Cibes bebikimkaralahananın ufak versiyonu diyelim biz ona o tarz bir sebze haşlanıp yağlı,limonlu salatası yapılır yada yine önceden haşlanıp soğanlı,bulgurlu yemeği olur çokta severim
Ama siz beni teşvik ediyosunuz:kredikartıekstresinigörüpsusannafsmilisi:
aygün bu ne neşe kızz nooldu bugünnyandan halimem yandan
seviyom seni candan
çıkıyom ben kızlarr..
haden size eyvallahhhh
lo yloyy
bi kaç kez kullanınca elin alışır fıstık gibi yaparsın cnm az sabretYa ben bu maşayı heves edip aldım ama kullanamıcam sanırımbayağı bir beceri istiyor videolara baktım da ben onlar gibi yapamıyorum Hadi önü biraz oluyorda arkalarını Kendilerini yakmadan nasıl yapıyor bu millet acaba:82:
taytı denemek lazım di miii :44: nefret ediyorum o tarz şeyleri giyip çıkarmaktanndün alışverişe gitim ordada ablamaa....
dün bi tane çanta aldım gri renktee akşam resmini çekip koycam fikrinizi alım biii modeli konususnda kızlarr..
bide anneme lolitaa class parfüm aladım ykm de indirme girmiş 39.9 fiyatı
taytı aradım felik feklikk bide ankmale bakacamm bedeni bulamadım offfffffff
o kadar kilo verip almadığın ayıp tinkerbelltebrik ederim kşum çok iyi gidiyosun çok az kaldı hedefine. evet karneyi aldım bende dün yok cnm sizleri bekliyorum olala ve sen yetişirsiniz zaten bana korumayı da birlikte
Bnde bakıcam tayt çok iddialı olmayan bir model tabii bulunca bana da hbr ver kuşum
köpük saç şekillendirmede çok faydalı ben artık köpüksüz çıkmıyorumm :82:saça sen önceden bişey sürüyomusun kuşum watsonsda kız bana dove ısıya karşı koruyucu losyon birde daha düzgün bukleler olsun diye taft köpük verdi birde yarın ancak onunla deniycem
Gülegüle cnm
Önce saçlarını toplayıp arkalardan başla canım yakmazsın o zaman :97:
Sağol meliscimtebrikler seni ne zaman mezun ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?