Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Alışveriş güzeli seni

Ya ben bu maşayı heves edip aldım ama kullanamıcam sanırım bayağı bir beceri istiyor videolara baktım da ben onlar gibi yapamıyorum Hadi önü biraz oluyorda arkalarını Kendilerini yakmadan nasıl yapıyor bu millet acaba:82:

tebrikler tinkerbellcim mezun oldun

1.
2.
3.
tebrikler kızlar
naf eline sağlık
ne güzel liste gerçekten:81:

[herkezi tberik ediyorumm kendimidee 1ci olmuşumm owwwwwtırkebbelim kuşmm meezun etmilerr senidee tebriklerr ama sakın bi yere gitmeee olurmuu kuuşmmm

kuşm tünaydınn nasılsın dün gece mesajını aldım şimdi bi gelip bakım dedim akşam terkara girceemmm biraz işlerim varr evde..

şaç masajını önce öndeki tutamların alıp sonrda arkdakii şaçalrını öenee getirp dene bii

tünaydın kızlarerr

sabah menümm kalasik kahvaltı sütkü nsecafem

öglen yeşil çay 2 krakerr vardı

akşam daha yememgini yapmadım baakcamm):

dün alışverişe gitim ordada ablamaa....

dün bi tane çanta aldım gri renktee akşam resmini çekip koycam fikrinizi alım biii modeli konususnda kızlarr..

bide anneme lolitaa class parfüm aladım ykm de indirme girmiş 39.9 fiyatı

taytı aradım felik feklikk bide ankmale bakacamm bedeni bulamadım offfffffff

[herkezi tberik ediyorumm kendimidee 1ci olmuşumm owwwwwtırkebbelim kuşmm meezun etmilerr senidee tebriklerr ama sakın bi yere gitmeee olurmuu kuuşmmm
tebrik ederim kşum çok iyi gidiyosun çok az kaldı hedefine. evet karneyi aldım bende dün yok cnm sizleri bekliyorum olala ve sen yetişirsiniz zaten bana korumayı da birlikte

Bnde bakıcam tayt çok iddialı olmayan bir model tabii bulunca bana da hbr ver kuşum

saça sen önceden bişey sürüyomusun kuşum watsonsda kız bana dove ısıya karşı koruyucu losyon birde daha düzgün bukleler olsun diye taft köpük verdi birde yarın ancak onunla deniycem

yandan halimem yandan
seviyom seni candan
çıkıyom ben kızlarr..
haden size eyvallahhhh
lo yloyy

Gülegüle cnm

Alışveriş güzeli seni

Önce saçlarını toplayıp arkalardan başla canım yakmazsın o zaman :97:

Sağol meliscim tebrikler seni ne zaman mezun ediyoruz

Öğle menüm
3 köfte
3 yk makarna
çok az kızartma
200 gr yoğurt

birazdan türk kahvesi içicem

güle güle kullan tinkerbell
merak etme cnm 2-3 denemede alışırsın kendine zaman ver bence çok güzel olur

Günaydın cnm. Yaa sorma bu gün böyle oldu sabahın köründe zilim caldı birde yanlışlıkla basmışlar güne erken başladım sayelerinde bende . Kahvaltımı ettim şimdidet. kahvemi içiyorum
oh ne güzell afiyet olsun..

Olala bir ara gelince waffle tarifini verirmisin bana bir deneyim. Bendede makinası var bugüne kadar ne yaptım ne yedimm
ben şöyle yaptım cnm (9-10 waffle çıktı birini diğerinin üstüne kapatıyosun, yani 4-5 seferlik oluyo böyle, ama senin makinanın boyutu da önemli
malzemeler
50 gr yağ (ben zeytinyağı koydum)
70-80 gr şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
2 yumurta
250 gr un
200 ml süt

derin bi kapta önce eğer katı yağ koyduysan onu çırpıp köpürtüyosun..
şeker, vanilya ve yumurtayı ekleyip çırpıyosun (ben telle çırptım öyle bile oluyo)
un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırıyosun
sütü ekleyip 2-3 dk daha yüksek devirde çırpıyosun
makinaya koyup karışımı pişiriyosun

sonra ılıkken üstüne nutella sürüyosun
olgun bi muzu ince ince kesip şiir gibi yerleştiriyosunn
diğer waffle'ı üstüne kapatıyosun
mis gibi kahveyle lüplüyorsunn

nafişş hala satışta ve indirimde benim makina tchibo'da 49 tl çiftli
netten de satılıyoo
eşin bayılır valla

yandan halimem yandan
seviyom seni candan
çıkıyom ben kızlarr..
haden size eyvallahhhh
lo yloyy
aygün bu ne neşe kızz nooldu bugünn

bi kaç kez kullanınca elin alışır fıstık gibi yaparsın cnm az sabret

taytı denemek lazım di miii :44: nefret ediyorum o tarz şeyleri giyip çıkarmaktann

o kadar kilo verip almadığın ayıp tinkerbell sen de al bence
altına da çizmee

saça sen önceden bişey sürüyomusun kuşum watsonsda kız bana dove ısıya karşı koruyucu losyon birde daha düzgün bukleler olsun diye taft köpük verdi birde yarın ancak onunla deniycem
köpük saç şekillendirmede çok faydalı ben artık köpüksüz çıkmıyorumm :82:
bi de saçın kuruyken yap maşayı cnm yoksa çok zarar verirsin

Gülegüle cnm

Önce saçlarını toplayıp arkalardan başla canım yakmazsın o zaman :97:

Sağol meliscim tebrikler seni ne zaman mezun ediyoruz

Uzman tv de kuaför yaparken seyrettim Evet İki yana toplayıp denedim biraz oldu gibi yoksa bu gidişle Yanık ama hoş bukleli olucaktım dikine tutmak gerikiyormuş maşayı ve yukardan sarmak ben aşağıdan sarmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…