- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #39.321
hadi yaaa olsun cnm oda geçer
benim bu akşam fazla mesaim var gardrop yerleştircem evimde
:çok üzgünüm:selam bayanlar bende bir basarı öyküsü yazmak istiyorum kendimce suan 105 kilo 165 boyundayım 24 yasındayım...8 ay önce dogum yaptım 105 oldum onun öncesindede sark bölgesine gelince 25 kilo birden alıp üzerine hamile kaldım velhasıl kelam nefret edici bir durum benimkisi kendimi traktörün arka tekeri gibi görüyorum kocaman esim 75 kilo yanyana bi hayal edin...en kötüsü merdivenleri nefes nefese çıkıyor bir yere giderken yolda durup dinlenmek aksi taktirde tıkanıp kalıyorum ... ve en ama en kötüsü igrenç espiriler size araba gerekmez ayten yuvarlanarak gider sana otobüsten çift bilet isterler yarım dünya hahahaha kikiki gülüsler ...kıyafet desem rezillik diktiriyorum çuval gibi bicimsiz kıyafetler sanki hamilelik gibi ... her sabah yataktan kalktıgımda ayaklarım agrıyor bünye tasıyamıyor bu koca bedeni ... kızımla oyun oynarken bile yoruluyorum ... etrafa kendimle barısık gibi görünsemde içimde depremler oluyor ... yasadıgım en acı ve kötü olay eşim polis ve sark hizmetindeyiz poolisler burda çok samimi bir birlerine gidip gelirler yine toplanmıstık 3 aile bize gelmisti polis bi abi çok kilo almıs esim bu ne göbek oglum ver bu göbegi dedi bu polis abi herkezin içinde ayten ne zaman zayıflarsa bende o zaman verecem dedi e buda imkansız olduguna göre dedi ve herkez güldü yıkıldım resmen esim dahi güldü:çok üzgünüm: VEL HASIL KELAM BUNLARI BURAYA YAZDIM ÇÜNKİ BUNLARI KİMSEYE ANLATAMIYORUM İÇİMDE BÜYÜDÜKCE İYİCE YEMEGE VURUYORUM KENDİMİ İÇİMDE KALMAMASI LAZIM... BU GÜNDEN İTİBAREN HERSEY FARKLI OLACAK BUNA İNANIYORUM VE YAPACAGIM ZAYIFLAYACAGIM İDEALİM BÜYÜK 60 KİLO OLACAGIM ....VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM :)
selam esmer şekerİnandıktan sonra başaracağına güveniyorum.Anlatmanın buradakilere rahatsızlık vereceğini de sanmıyorum. Buradaki kilo verenlerin, vermek isteyenlerin desteği gerçekten lazım.
Ben bir süre önce buradaki başka bir forumda başlamıştım. Kilo veriyordum. Hayat akışında birtakım değişiklikler olunca bıraktım.Beslenmeye dikkat etmedim ve geri aldım verdiğim kiloları. :78: Aslında psikolojik olarak da stres altında olduğumdan sıkıntı anında aklıma ilk "Ne yesem!" geliyordu ve hala öyle. Başladığım forumda kilo verebilme konusunda kararsız kalarak birkaç paylaşımım oldu ancak burada birkaç arkadaşı tanıyorum. Sanırım onların verdiği destekten dolayı onlarla birlikte kilo vermeye karar verdim. Şubatın ortalarında endokrinden randevu aldım. Yaklaşık 2 hafta var. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım yine de. Endokrinden de diyetisyene sevk oluyormuş sanırım. Şubatta da bir aksilik çıkmazsa diyetisyene başlayacağım.
Bu arada "Selam Kızlar..!"Yeni keşfettim burada olduğunuzu. Oyelken sağolsun. Nasılsınız? Keyifler nasıl? Az önce de belirttiğim gibi kilolardan kurtulmak için bu sefer hem sizden hem diyetisyenden destek alacağım. Diyetisyene gidene kadar çok sıkabileceğimi sanmıyorum ama yüzeysel olarak beslenme alışkanlığımı düzeltmeye çalışacağım.
Boyum 1.60cm civarında
Kilom 68.800 kg
Hedefim de 53-55(Ulaşmak rüya gibi geliyor ama artık yeter.)
yeni gelen çok kişi yaptı cnm bunu boşverrÖldüm gülmekten.Forumun ayarlarını karıştırmıştım sanırım ondan oldu. Az önce buradaki bir arkadaşa yorum yaptığımı sanarak meğer çok önce forumda paylaşımda bulunmuş olan arkadaş için iyi temennilerde bulundum.
selam esmer şeker
hedefine ulaşırsın cnm gözünde büyütme hiç
ilk 2 hafta zorlanıyor insan sonra adapte oluyor beyin ve vücut
burda çok tatlı arkadaşlar var o da önemli bi destek oluyor
hoşgeldin şekerim
hoşgeldin canım.
olişşş naber kız amma gezdin heee
iyi akşamlar kızlar.çıkıyorum ben
topik değiştirdik şekerim ondandır ben kilo verdim ama ayrılamadımmHoşbuldum canım.Ben tekrar foruma yazmaya başlayınca sizleri göremedim. Göremediğime üzüldüm ama ideal kilonuza ulaştığınızı düşünerek sevinmiştim. :13: Bu sefer de bulduğuma seviniyorum. İnşallah birlikte kilolarımızı vericez. :13:
gezdim 2 saathoşgeldin canım.
olişşş naber kız amma gezdin heee
tmm cnm sağol
meliscim çantanın rengi saçına ve tenine çok uyumlu tahminimce sana çok yakışmıştır
genelde ne bulursam oralardan buluyorum yalnız kışın üşeniyorum soğukta onları gezmeye
tşk ederim hayatım inş yakışmtır olişimm:))
bend ekışın gezmeye üşeniyorumm hava soguk olunca kaçarcasına alışveriş oluuyorrrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?