Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

İnandıktan sonra başaracağına güveniyorum. Anlatmanın buradakilere rahatsızlık vereceğini de sanmıyorum. Buradaki kilo verenlerin, vermek isteyenlerin desteği gerçekten lazım.
Ben bir süre önce buradaki başka bir forumda başlamıştım. Kilo veriyordum. Hayat akışında birtakım değişiklikler olunca bıraktım. Beslenmeye dikkat etmedim ve geri aldım verdiğim kiloları. :78: Aslında psikolojik olarak da stres altında olduğumdan sıkıntı anında aklıma ilk "Ne yesem!" geliyordu ve hala öyle. Başladığım forumda kilo verebilme konusunda kararsız kalarak birkaç paylaşımım oldu ancak burada birkaç arkadaşı tanıyorum. Sanırım onların verdiği destekten dolayı onlarla birlikte kilo vermeye karar verdim. Şubatın ortalarında endokrinden randevu aldım. Yaklaşık 2 hafta var. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım yine de. Endokrinden de diyetisyene sevk oluyormuş sanırım. Şubatta da bir aksilik çıkmazsa diyetisyene başlayacağım.

Bu arada "Selam Kızlar..!" Yeni keşfettim burada olduğunuzu. Oyelken sağolsun. Nasılsınız? Keyifler nasıl? Az önce de belirttiğim gibi kilolardan kurtulmak için bu sefer hem sizden hem diyetisyenden destek alacağım. Diyetisyene gidene kadar çok sıkabileceğimi sanmıyorum ama yüzeysel olarak beslenme alışkanlığımı düzeltmeye çalışacağım.

Boyum 1.60cm civarında
Kilom 68.800 kg
Hedefim de 53-55 (Ulaşmak rüya gibi geliyor ama artık yeter.)

Öldüm gülmekten. Forumun ayarlarını karıştırmıştım sanırım ondan oldu. Az önce buradaki bir arkadaşa yorum yaptığımı sanarak meğer çok önce forumda paylaşımda bulunmuş olan arkadaş için iyi temennilerde bulundum.

selam esmer şeker

hedefine ulaşırsın cnm gözünde büyütme hiç
ilk 2 hafta zorlanıyor insan sonra adapte oluyor beyin ve vücut
burda çok tatlı arkadaşlar var o da önemli bi destek oluyor

hoşgeldin şekerim

yeni gelen çok kişi yaptı cnm bunu boşverr

bu arada dr'a gitmeden önce abur cuburu kesmen faydalı olabilir daha kolay adapte olursun cnm

kızlar bi ara öğledensonra kk'ya girmeye çalıştım ama site kaybolmuştu..

sonra bi ara girdim alıntı yapıp msj yaptım ama şimdi gördüm ki hepsi uçmuşş

bugün soğuk havada baya uzun süre bisiklete bindim çok yorulmuşum anca kendime gelebildim valla
yarın keşke lapa lapa kar yağsa bi kezcik..

bu arada bu akşam küçük sırlar'ı izlicem

yemeğimi pişirdim

kpss b pozisyonlarına daha hala tercih yapmaya fırsat bulamadım..

sizi de baya özledim valla

Hoşbuldum canım. Ben tekrar foruma yazmaya başlayınca sizleri göremedim. Göremediğime üzüldüm ama ideal kilonuza ulaştığınızı düşünerek sevinmiştim. :13: Bu sefer de bulduğuma seviniyorum. İnşallah birlikte kilolarımızı vericez. :13:

topik değiştirdik şekerim ondandır ben kilo verdim ama ayrılamadımm

hoşgeldin canım.

olişşş naber kız amma gezdin heee
gezdim 2 saat

menümm

(pisiklete binince bu soğukta iştahım bir açıldı pir açıldı )

sabah
yarım çk şekerli çay
1 zeytin
2 tk fıstık ezmesi
1 tk gül reçeli
1 çay tabağı kavurma
kkdan ufak peynir
bir dilim ekmek

ara
bi bardak süt
2 tk bal

öğle
yarım kepçe zeytinyağlı taze fasulye
2 kepçe kıymalı bulgur
1.5 yk yoğurt
ısırgan otu haşlaması yağsız
1 dilim ekmek

ara
bi portakal
1 çb 3ü1arada

akşamm
köy tavuğu budu kocamann
1 kepçe pilav
1 dilim ekmek
3-4 yk piyaz
acı biber turşusu
4 ç.k nutella
türk kahvesii

spor
2 saat bisiklet :82:
10 dk esneme
(çok yoruldum ama iyi geldi :81:)

Son düzenleme:
İyi akşamlar bugünkü menümü anca yazabilme fırsatı bulum
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 üçgen peynir
şekersiz çay

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak karışık salata (pizza hutt)

Akşam

1 kase tarhana çorbası
4 tane yaprak sarma
1 tane köfte
ince bi dilim pasta :78: (eniştemin doğumgünü vardı)

[nafım nasılsın hemşim,,ben bu hafat bilğisayarımı tamirataa göndercek eşim servisinee

onuniçin,iziznli sayarsan ssevinirim...girmemesemmm,,,,sorun hemen biterse erken giressemdeee gelrim...çşba götürcek galibaaa......

Günaydın kızlar geçmişe bakamadım henüz önce şok diyet ölçülerini bildiricem

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
3 küçük parça palamut
1 dilim ekmek
soğan salatası
1kibrit kutusu kadar tahin helvası

yarım saat yürüyüş

ara: 1 mandalina 1 portakal

ara: yarım su bardağı ıhlamur..

sabah
1 kase çorba
1 ilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…