- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #39.401
valla he
gir kızne paraziti aşkolsun
afiyet olsun dicem ama birileri yüzünden olamamış
boşver mervişim başka masaya geçip yemeye devam etseydin ya
Allah mutluluğunuzu daim etsin
canım biz yemekçi kadınla birlikte odamdaki boş masada kahvaltı yapıyoruz.
ayrı ayrı tabakla uğraşmıuyoruz bide.o masaları yerleri silerken bende khvaltı hazırlıyorum.bi tqabakda domates bi tabakda salatalık b tabakda peynir oluyo vs...o oturunca tepsiyi alıp kalkmam lazımdıama o da bana yakışmazdı öyle işte.sinir oldum ya.gelmiş hani benim çayım diyo.yemekçide git al dedi.gitti elinde çatalla çayla geldi oturdu salak valla hala sinirim tepemde:84:
günaydııın herkese. şok diyete başlamışsınız. hepinize kolay gelee..dünkü menüm:
Sabah : Yarım simit yanında peynir ve zeytin
Öğle : Lorlu yumurta,bir tabak karışık yeşil salata
Ara :Sabahtan kalan yarım simidin devamı ve peynir
Akşam:Üç kaşık pilav,bir parça tavuk ve iki dilim patates.(yemeğin içinde vardı patatesler)
Bugün sabah: yarım simit peynir ve zeytin yedim yine..
Julia aşkınla inşallah tez zamanda kavuşursun canım. bizde çooook beklemiştik eşimle.2002 de tanıştık 2005 nişanlandık 2007 de evlendik. sanki doğduğumdan beri onunlayım.
canım maalesefki hayat böyle dengesiz ve yüzsüz insanlarla dolu
ben sana kaynanamı anlatsam ağzın açık kalır aşırı ama aşırı yüzsüz
evet ne yüssüzmüşcanım biz yemekçi kadınla birlikte odamdaki boş masada kahvaltı yapıyoruz.
ayrı ayrı tabakla uğraşmıuyoruz bide.o masaları yerleri silerken bende khvaltı hazırlıyorum.bi tqabakda domates bi tabakda salatalık b tabakda peynir oluyo vs...o oturunca tepsiyi alıp kalkmam lazımdıama o da bana yakışmazdı öyle işte.sinir oldum ya.gelmiş hani benim çayım diyo.yemekçide git al dedi.gitti elinde çatalla çayla geldi oturdu salak valla hala sinirim tepemde:84:
amin .canımamin hepimizin inşallah
malesefki öyle özgecim.çok yüzsüz ya çok nası böyle bi hata yapmışım bu salaklığa nası düşmüşüm kendime bile şaşırıyorum.çok kızıyorum kendi kendime valla
aman bütün kaynanalar aynı.aralarındaki tek fark birinin diğerinden daha kötü olması
evet ne yüssüzmüş
amin .canım
kötülük dereceleri değişiyor diyorsun
malesefki öyle özgecim.çok yüzsüz ya çok nası böyle bi hata yapmışım bu salaklığa nası düşmüşüm kendime bile şaşırıyorum.çok kızıyorum kendi kendime valla
aman bütün kaynanalar aynı.aralarındaki tek fark birinin diğerinden daha kötü olması
iyi kaynanalarda var ama binde bir
yok kız onlarında mutlaka ufakda olsa kötülükleri var diyorumya sadece kötülük dereceleri değişiyo
şimdiden öyleyse Allah korusun onun gazabından vallaevet canım sadece kötülük dereceleri değişiyo.benim önceden askerim vardı çoğunuz biliyo.henüz arada bırak nişanı söz bile olmamasına rağmen bana neler etmiştiki uyuz karı
yok kız onlarında mutlaka ufakda olsa kötülükleri var diyorumya sadece kötülük dereceleri değişiyo
özgecim yeni okudum canım yazdıklarını. valla kimse inanmıyor bu kiloda olduğumaa.. şu an doğum günü resimlerindekinden daha az kilom hatta. kaç kilo gösteriyorum diye sorduğum insanlar en fazla 70 falan diyor canım.kemiklerim iri benim ondanmıdır nedir anlamadım. ama tartı yalan söylemiyor valla..
kızlarr liseden bi arkadaşım bana bi kşam bi yerde bi çay içelim mi dedi bakarız bi akşam dedim :26: ve lise 1 'de teklif etmişti bu bana.niyetinin ne oldugunu bilmiyorum.bilsem gitmemde.şimdi gitmesem ve böyle bi niyeti yoksa ben sanki böyle düşünüyomuşum gibi olcak napsam ki
kızlarr liseden bi arkadaşım bana bi kşam bi yerde bi çay içelim mi dedi bakarız bi akşam dedim :26: ve lise 1 'de teklif etmişti bu bana.niyetinin ne oldugunu bilmiyorum.bilsem gitmemde.şimdi gitmesem ve böyle bi niyeti yoksa ben sanki böyle düşünüyomuşum gibi olcak napsam ki
bende öyleyim hamile kaldığım kg 70 ti ozaman daha kg lu gözüküyordum şimdi daha inceyim
ama maalesef ki tartda gördüğümüz rakam çok önemli ve çok can sıkıyor
bekar canımeğer bekarsa niyetinin değiştiğini sanmıyorum canım. tecrübeyle sabittir. benimde başıma gelmişti çünküü..
ben olsam gitmezdim ama yine sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?