- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #39.421
Günaydın kızlarHoşbuldum Naf'ım, oyelkenim Valla ben de gördüğüme sevindim. Umarım keyifler yerindedir.
Yazmadan birkaç sayfa atladım. Birkaç gündür, soğuktan aldım nasibimi, kırılıyorum. Bugün gitmedim, evdeyim. Dinlenicem.
Sabah 2 dilim yumurtalı ekmek, kibrit kutusundan da az beyaz peynir, çay, bir lokmalık ekmeğe tahin pekmez karışımıve ardından ilaçlar.
Bol bol vitamin alın kızlar. Salgın haline geldi bu hastalık. Benden önce annemdi. Benden sonra ablamda da başladı öksürük. Dikkat edin kendinize.
ben hamile kalmadan önce şu anki kilomdan 10 kilo daha azdım canım. tabiki tartı yalan söylemiyor.. ama böyle söylenincede seviniyorum. teşekkür ederim sabah sabah moralim düzeldi. eğer üşenmezsem yakın bi zamanda yine resim çeker face eklerim. bakalım bu kez yorumun nasıl olcak. çünkü dediğim gibi şu an doğum günündeki kilomdan daha az kilom.
evet nihancım 45 dakika yürüyüş yaptım inşallah yakmışımdır..günaydın aygüncüm:80:
gerçekten kaçırmışın kız
ekmeği yemeseydin keşke pilav yemişin zaten
bugün yakarsın inş. burasıda çok soğuk valla:97:
yok kız onlarında mutlaka ufakda olsa kötülükleri var diyorumya sadece kötülük dereceleri değişiyo
Kaynana olayını abartıyorsunuz kızlar bence.
Kusura bakmayın ama gücüme gidiyor .
Benim annemde kaynana evlendikleri günden bu güne şurdan kalk buraya otur demedi.
Gideceği zaman haberli gitti. Bende görümceyim o kadar hırtlıklarına rağmen gık demedim.
Olaya karşı penceredende bakın birraz.
Tabi illet kaynanalar var ama binde bir iyi çıkar diyerekte bütün anneleri karalamayın.
evet nihancım 45 dakika yürüyüş yaptım inşallah yakmışımdır..
bir gün sizde kaynana olabilirsiniz..:87:
bende kaynana olacağım ama iyi kaynana olacağım çünkü oğlumu seviyorum
bilmem anlatabildim miiiiiiiiii
evet nihancım 45 dakika yürüyüş yaptım inşallah yakmışımdır..
yakmışsındır
bir gün sizde kaynana olabilirsiniz..:87:
abartmıyoruz canım biz sana öyle geliyor bence
senin annen ve sen iyisin diye bütün kaynanalar görümceler iyi diye birşey yok
bende abarttığımızı sanmıyorum.çevremde o kadar çok gelin kaynana varki hiç iyisini grmedim valla.en yakınım babannem.çirkeflikte bi numara.bence bütün kaynala ve gelinlerin arasında sorun vardır.arası anne kız gibi olan yoktur.
kimse bitli yorganı üstüne almaz.ben olsam bende almam.kaynana olsam hatamı kabul etmem.ben haklıyım derim ben iyiyim derim
aygüncüm evet kaynana olcaz tabiki.ama bak ne diyorum bende kötü olcam belki.bu bütün erkek annelerinde varduır çünkü
inşalllah biz iyisinden oluruz..:89:
abarttıgınız konu şu özge
%99 kötüdür lafı abartma yoksa illet kaynanaları bende bilyiorum ama nadiren iyisi çıkar diyemezsin.
Benim ablamın kaynanası ve görümcesi kan kusturdu ablama biz olmasak veya ablam dişli olmasa daha neler yaparlardı kimbilir.
Ama kuzenim kaynanası ile kalıyor kadın ben gittiğimde rahat konusalım diye (dedikodu yapalım) cocugu alıp öbür odaya gidiyor.
Yani işin özü iyiside var kötüsüde ..
Tabi kötüler biraz daha çok ama iyilerde var bunu unutmayın diyorum sadece
ve bak ne güzel diyosun ben iyi kaynana olucam
tek oglunu sevdiğin için değil eminim gelininide seveceksin
minikdepre[COLOR="magenta" .!.:[/COLOR]sif;17423868]Hayatım 4/4 olmaya gerek yok ki
anne kız bile çatışmalar yaşıyor
saygı aşılmasın yeter
yengem evlenmeden benden cok korkuyodu cingeneyim diye
itirafta etti ve hala çekinir benden.
en etkisizi benim ama ne karışırım ne evlerine giderim
en son bayramda gittik 1 hafta kaldım yok gibiydim
bide abime karşı onu koruyorum abim cıldırıyo
kadın dayanışması azizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?