Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

işte onlar gerçek kilon sayılıyor 2 sene önceden falan aldığın bunları vermek çok zor
aynı dertten bende muzdaripim

Çok sıkma kendini bir iki gün normal beslenip şaşırt bünyeni bakalım cnm :97: spor yapıyomusun ?

kızlr ben çıkıyrm bağlantı kopuyo burda sürekli kullnmasınfa tam bilemdm yavaş ii akşmlr hepinize

İyi akşamlar dadlummmm

Olişş evet çocuk taşerondu bebik

Bide kaynana konusu dönmüş yorum yapmadım ama %60 - %40 diyebiliriz bence o kötülük oranına

month devlet hastanesinde endokrinciye ve diyetisyene gitsene cnm

spor yapıyor msn

bi günde yediklerini yazsana

herkes buraya uğrayıp sonra da bi daa gözükmüyor

işte onlar gerçek kilon sayılıyor 2 sene önceden falan aldığın bunları vermek çok zor
aynı dertten bende muzdaripim

evet cnm ya birde metabolizmamda az çalışıyo ondan heralde veremiyorum hamile kalmadan önce üstelik 5 kilo vermiştim ama hergün 45dk yürüyüş yapıyodum ama şimdi evden dısarı çıkamıyorum bebek olduğu için evdede spor yada egzersiz yapmaya vaktim yok tüm gün ayak üstündeyim bazen giriyorum buraya dinleniyorum temizlik yap yemek yap bebişin öğünlerini hazırla besle uyut birde bu aralar çok kusuyo günde 3,4kere falan kusuk temizle zor kendime vakit buluyorum vallahi sürekli hareket halindeyim ama bacaklarım çok sıkılastı ayaklarımda sallaya sallaya bacaklarım ağrıyo suan birde fazla kilolarım gitse göbek ve bel çevrem gitse süperr olucak ama yok gitmiyo bi türlü

ya kızlar dua edin benim için

inş artık atanırım ve para kazanırım....
İnşallah tatlım ..
Süper olur senin için
Ara
limonlu yeşil çay

Öğle
1 dilim kepek ekmeği
1 kase salata
2 kk peynir

Ara
1 adet elma

Öğle yemeği çok zor geçti açıkçası ve bugün menü çok güzeldi ama yemedim

monütörü kebap olarak görüyom
ben çıkıyorum iyi akşamlar
sanada balım

tatlım ne oluyosa atamalar sırasında oluyo dayı,amca giriyo devreye ..
ama hayırlısıyla atan kutluyalım

month devlet hastanesinde endokrinciye ve diyetisyene gitsene cnm

spor yapıyor msn

bi günde yediklerini yazsana

herkes buraya uğrayıp sonra da bi daa gözükmüyor

bu gidişle diyetisyene gidicem galiba kendim ne yapsam veremiyorum spor yapmıyorum cnm vaktim olmuyo fazla bebiş çok yoruyo zaten beni bütün gün ayaküstündeyim gecede anca dinleniyorum uyursa tabi benim sıpa

bebiş ne kadar lık canım
gider zamanla inşallah yani :))

Suss nen kebap deme baharda yandan iskender videosu izliyo gözüm kayıyo zor toparlıyom kendimi

Bu şok işe yaramazsa kaç benden minikk kork benden :94: :94:

bebekle zor tabi tatlım yaşın kaç

şokcular nası gidiyo diyet

Öğle yemeğinde kötü oldum biraz oliş ama şuan iyiyim :81: yarın daha da iyi olucam inşallah :81:

Öğle menüsü süperdi ben yiyemedim

Bugün ne yiyemedim yapıcam bundan sonra

Öğle menüsü
Mercimek çorbası
Kadınbudu köfte
Patates püresi
Domatesli makarna
Salata
Yoğurt

iyiyim nafcım sen nasılsın

oliş yarın 12 ye kadar derken öğlen mi gece mi kız

he bu arada pat diye kayboldum ama kardeşim geldi.onun harcını yatırmaya gittik geldik kızlar.gelirkende çeyizime bişeylr aldım ucuz buldum...
6'lı dondurma tatlı kupu (dondurma içinde kullanılabilir)
ve büyük boy dikdörtgen borcam
10 tl ye aldım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…