- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #39.521
hoş bulduk kızlar ben doğumda aldığım kiloları verdim ama ondan öncede 12 kilo almıştım şimdi bu 12 kiloyu vermek istiyorum doğuma giderken 98 kiloyla gittim 77 kiloya düştüm 21 kilo verdim ama şimdi takıldım kaldım bi türlü veremiyorum 2 haftadır elma sirkeli su içiyorum sabah aksam yesil çay içiyorum günde 2,3fincan yediklerime dikkat ediyorum zaten doğumdan sonra eve geldiğim günden itibaren kepek ekmeği yiyorum yapıştı kaldı bu kilolar yaaaaaaaa
kızlr ben çıkıyrm bağlantı kopuyo burda sürekli kullnmasınfa tam bilemdm yavaş ii akşmlr hepinize
hoş bulduk kızlar ben doğumda aldığım kiloları verdim ama ondan öncede 12 kilo almıştım şimdi bu 12 kiloyu vermek istiyorum doğuma giderken 98 kiloyla gittim 77 kiloya düştüm 21 kilo verdim ama şimdi takıldım kaldım bi türlü veremiyorum 2 haftadır elma sirkeli su içiyorum sabah aksam yesil çay içiyorum günde 2,3fincan yediklerime dikkat ediyorum zaten doğumdan sonra eve geldiğim günden itibaren kepek ekmeği yiyorum yapıştı kaldı bu kilolar yaaaaaaaa
kızlr ben çıkıyrm bağlantı kopuyo burda sürekli kullnmasınfa tam bilemdm yavaş ii akşmlr hepinize
işte onlar gerçek kilon sayılıyor 2 sene önceden falan aldığın bunları vermek çok zor
aynı dertten bende muzdaripim
İnşallah tatlım ..ya kızlar dua edin benim için
inş artık atanırım ve para kazanırım....
Ara
limonlu yeşil çay
Öğle
1 dilim kepek ekmeği
1 kase salata
2 kk peynir
Ara
1 adet elma
Öğle yemeği çok zor geçti açıkçası ve bugün menü çok güzeldi ama yemedim
sanada balımben çıkıyorum iyi akşamlar
hayır cnm bunlara direk kpss b grubu puanıyla atanıyosun
o memur statüsünde değildir cnm taşeron çalıştırıyodur onu
kpss b puanıyla kitlere atananlar gerçekten iyi para alıyor
amin cnm
iyi akşamlar nihancım
month devlet hastanesinde endokrinciye ve diyetisyene gitsene cnm
spor yapıyor msn
bi günde yediklerini yazsana
herkes buraya uğrayıp sonra da bi daa gözükmüyor
evet cnm ya birde metabolizmamda az çalışıyo ondan heralde veremiyorum hamile kalmadan önce üstelik 5 kilo vermiştim ama hergün 45dk yürüyüş yapıyodum ama şimdi evden dısarı çıkamıyorum bebek olduğu için evdede spor yada egzersiz yapmaya vaktim yok tüm gün ayak üstündeyim bazen giriyorum buraya dinleniyorum temizlik yap yemek yap bebişin öğünlerini hazırla besle uyut birde bu aralar çok kusuyo günde 3,4kere falan kusuk temizle zor kendime vakit buluyorum vallahi sürekli hareket halindeyim ama bacaklarım çok sıkılastı ayaklarımda sallaya sallaya bacaklarım ağrıyo suan birde fazla kilolarım gitse göbek ve bel çevrem gitse süperr olucak ama yok gitmiyo bi türlü
İnşallah tatlım ..
Süper olur senin için
monütörü kebap olarak görüyom
sanada balım
tatlım ne oluyosa atamalar sırasında oluyo dayı,amca giriyo devreye ..
ama hayırlısıyla atan kutluyalım
bebiş ne kadar lık canım
gider zamanla inşallah yani :))
Suss nen kebap deme baharda yandan iskender videosu izliyogözüm kayıyo zor toparlıyom kendimi
Bu şok işe yaramazsa kaç benden minikk kork benden :94: :94:
yaramazsa ikimizde de yaramıcak
zpor yap zpor cuma gürü ben birinci sen ikinci olcan
kızlarrrrr nabeerrrr
bebekle zor tabi tatlım yaşın kaç
şokcular nası gidiyo diyet
7 buçuk aylık cnm
Şaka maka bi ikimiz yapıyozben birinci olcam 30 dk yürüyom hergün daha e sporu yapim dur akşama ütü yapayım ben oda spor sayılır
Merveeeeenbr tatlım
ay nafım şunun şurasında kaldı 2 gün :82:
merve kaytardı ondan ümitliydim ben.
akşam bende eccüg yürüyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?