Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay nafım şunun şurasında kaldı 2 gün :82:
merve kaytardı ondan ümitliydim ben.
akşam bende eccüg yürüyem

Yürü yürü :94: :94: hiç kaçamak yapmadım inanamıyorum kendime

İyiyim bal peteeğemm :81: gülegüle kullan aldıklarını canım :81:

canım kaytarmak değilde etimek falan alamadım...meyvede yoktu evde.onun için yani.yoksa ben yarın dahil olcam.2 gün yapmış olurum kabul ederseniz

Bende etimek almadım ama almıcamda ben onun yerine 1 dilim kepek ekmeği yicem ne demek kabul ederseniz tabiki bebişim gellll

sağol canım 6 daha alıp 12 li takım yapcam.12 de eve alcam evde kullanır annem.
bende bu akşam meyve alırım kepek ekmeğimi alırım.yarın bende dahil olurum.

canım kaytarmak değilde etimek falan alamadım...meyvede yoktu evde.onun için yani.yoksa ben yarın dahil olcam.2 gün yapmış olurum kabul ederseniz
tabi fıstık dahil ol sen cumada devam et ama
bizden bir gün az cekme eziyeti kabul edemem
bende de mevye yoktu öğün yeri değiştirdim akşam yicem meyveyi
akşam etimekte alam

bende yapmadım kahveye kedi ciğer hesabı bakıyom

sağol canım 6 daha alıp 12 li takım yapcam.12 de eve alcam evde kullanır annem.
bende bu akşam meyve alırım kepek ekmeğimi alırım.yarın bende dahil olurum.

Al tabi canım lazım olur düşünceli bebik mervecim sen çıkış vermicekmiydin bugün çalışıyosun yine ? noldu ?

kızlar bende gidip yemek yiyim 6 dan sonra bişey yemiyorum sadece meyve yiyorum iyi aksamlar görüşmek üzere haa hemen kendime kilo takibi cetveli olusturucam tam 1 aylık pazartesi şunu yiycam bunu yemiycem salı bunu yiycem onu yemiycem bu şekilde dengeleyerek 1 ayda 4 kilo verererk hesaplıycam aslında yediklerimizin ne kadar kalorisi var onuda bilsek dengelek daha iyi olur...bide böyle deniyim bakalım işe yarıycakmı

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım hep aramızda görmek isteriz

gerçekten de güzelmiş

murphy kanunu işte

selam merve

Kızlar bende çıkıyorum yarın görüşmek üzere kendinize dikkat edin :80: iyi akşamlarrr :81: mucks

Hadi NaF kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…