- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #39.561
3 TEN FAZLA yapma bebişim 1 ay içinde de tekrarlama .. takıldıgında kilon tekrarla metabolizma kıpır kıpır kıpırdasındayanabilirsem 3 de yaparım 4 de
iyi akşamlar özgeiyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakın
herkese iyi akşamlar dilerim kızlarrrr..yemek vaktii
yirim len seni3 ten fazla yapma kuzumminik öyle dediydi
İyi akşamlar canım ne güzel erkenden yiyosun yemeğini
kızlar bende gidip yemek yiyim 6 dan sonra bişey yemiyorum sadece meyve yiyorum iyi aksamlar görüşmek üzere haa hemen kendime kilo takibi cetveli olusturucam tam 1 aylık pazartesi şunu yiycam bunu yemiycem salı bunu yiycem onu yemiycem bu şekilde dengeleyerek 1 ayda 4 kilo verererk hesaplıycam aslında yediklerimizin ne kadar kalorisi var onuda bilsek dengelek daha iyi olur...bide böyle deniyim bakalım işe yarıycakmı
gece 12 diye biliyorum cnmiyiyim nafcım sen nasılsın
oliş yarın 12 ye kadar derken öğlen mi gece mi kız
he bu arada pat diye kayboldum ama kardeşim geldi.onun harcını yatırmaya gittik geldik kızlar.gelirkende çeyizime bişeylr aldım ucuz buldum...
6'lı dondurma tatlı kupu (dondurma içinde kullanılabilir)
ve büyük boy dikdörtgen borcam
10 tl ye aldım hepsini
iyi akşamlar özgecimiyi akşamlar arkadaşlar kendinize iyi bakın
ben kalori cetveline göre yemeklerimi hazırlayıp porsiyonlarımı tartıp kalorilerini hesaplayıp diyet yapmıştım cnmkızlar bende gidip yemek yiyim 6 dan sonra bişey yemiyorum sadece meyve yiyorum iyi aksamlar görüşmek üzere haa hemen kendime kilo takibi cetveli olusturucam tam 1 aylık pazartesi şunu yiycam bunu yemiycem salı bunu yiycem onu yemiycem bu şekilde dengeleyerek 1 ayda 4 kilo verererk hesaplıycam aslında yediklerimizin ne kadar kalorisi var onuda bilsek dengelek daha iyi olur...bide böyle deniyim bakalım işe yarıycakmı
görüşmek üzere nafımKızlar bende çıkıyorum yarın görüşmek üzere kendinize dikkat edin :80: iyi akşamlarrr :81: mucks
Hadi NaF kaçar
cumaya bulabilirler mi ki merveenafım çıkış verdimde eleman bulamamışlar en son cumaya kadar burdayım
hemen düzeltmiştim ama sen benden hızlı çıktın :78:akşam akşam ne güldüm kız çok yaşa emi
ben bitterli ıslak brawni oliimmmmİyi akşamlar kızlar yarın görüşürüz öpüyorum sizi mavi yeşillerim pikolatalarım benim
hoşgeldin aramıza canımprofil resminde çok güzelmiş kız hürremin dansı
3 ten fazla yapma kuzumminik öyle dediydi
İyi akşamlar canım ne güzel erkenden yiyosun yemeğini
beynim marul gibi olduuu
kpss b'de ihtisas yaptım bugün..
istersen ve uygulayacaksan sana haftalık diyet listesi hazırlayabilirim aygüncümAllah yardımcın olsun canım..
oliş bişi sorcam diyelimki ben ayda sadece 1 kilo vermek istiyorum
nasıl bi diyet yapmalıyım?
hoş onuda veremiyom ya..
istersen ve uygulayacaksan sana haftalık diyet listesi hazırlayabilirim aygüncüm
ama bi mutfak tartısı alman gerekir..
diyet defterime not etmiştim pişirdiğim yemeklerin kalorilerini
almadan yazmam valla :82:evet canım bi zahmet isterim isterim..tartı almam şart öylemii?
alırım yaa belki..:79:
almadan yazmam valla :82:
porsiyonlar gramlaydı çünkü anlamı olmaz cnm
mutfak tartısı max 15 tl..
ayy hemen de küsme kuzuutamam canım
sanada boşuna zahmet vermiyim.
alıyım önce bennn..
:78::78:kız olişş sen bana nedense çok tatlı geliyon..
yirim yaaa...
belki hipoglisemin vardır cnmmerhaba arkadaşlar ya bende zayflamak istyorum ama olmuyor tamam bugn yeter artık başlayacam diyorum diyete ama olmuyogecen hafta gidip girsini kepekli biskivuler aldım ama daha bir tane bile kullanamadım.. ve düzensiz bir hayatım var geceleri bile kendimi mutfakta buluyorum migdem karnıma yapışmış gibi açıkıyorum ne yapmamı önerirsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?