- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #39.761
o zaman ben sevimli değilim merve sana seslendi
bidenemm aşkitoommmmm bende seni seviyorummmmm kaşar peyniri ısırınca uzayan karışık tostum benimnafımmm diyen ağzını yirim nennseviyorum seniiii ekmeği tuza banıp banıp yer gibiiii
Seviyorum şok diyetimii
Neden kız bedava bişeymi dağıtıyolarcidden neden gidiyon ya
Anemmmm yakalandım :78: :78: tmm çıktım ortaya bebişkomm:103::124:
o zaman ben sevimli değilim merve sana seslendi
Sende sevimlisinnn yaaaöyle dimeee :2:
bidenemm aşkitoommmmm bende seni seviyorummmmm kaşar peyniri ısırınca uzayan karışık tostum benim
sende sevimlisin sende sendeeeeee
merve kopardın beni aksam aksam
noooldu melis niye gidiyo bi hafta bişi mi kaçırdım bennbneiiii özleyin aancım..nihanım olişş,naff özge kevseerrrr
merve..tırkkeelbell minikk juliaaaa görüşürüzz kızlarr
ne güzelbeni bırakmak istemiyolar yaaaaaaa :26: sigortanı yapcam diyo müdürama ben çıkmak istiyorum
çok zararlı kendini kandırıyosun benceaslında haklısın ama benim kısa bir sürede olsa böyle bişey yapmaya ihtiyacım var sigara yüzünden metobolizmam hiç çalışmıyor ben bununla 2-3 kilo versem razıyım o bana moral olur ama ben bu dönemde vermeye çalıştıkça aldım blki 2 hafta değil ama bir hafta yapmayı düşünüyorum
kuşhanın kampında bi kız ölmüştü!!!!!nacizane bi görüş değil julya senin yazdıkların gerçekçi
kısa sürede verilen kilolar kastan gider.
ve kas oranının azalması cok tehlikelidir.
bu tarz verilen kilolar muhakkak geri dönüşüm ollur.
akıllı bir diyetisyen bu işi hakkıyla layıkıyla yapıyorum diyen
1 ayda 4-6 kg derken 2 haftada 8-10 kg abartı ve sağlıksız.
sürekli kendimi örnek gösteriyorum yanlış anlamayın (bi çok diyet yöntemi denedim çünkü) ben 1 ayda 10 kg verdiğimde diyetisyenim çekti konustu benimle. minik verdiklerimi yemiyo musun ? niye bu kadar hızlı. Dedim fazlasını yiyorum azını yemiyorum. Ama spora dadanmıştım ve suyu iyi tüketiyordum. Oranlarıma baktı çok iyi tansiyon yerinde tamam dedi bişi demiyorum o zaman.
Neticede 2,5 ayın sonunda ben 17 kg vermiştim.
Sağlıklı beslenmek ve vücudumuzu hırpalamamak gerekir. Kuşhan gibileri ise şovmen görüyorum. Vaadleri mantıklı değil bu adam formula 7 diye bir ilacın reklamında oynamıyor mu ? hatta o bulmuş felan filan. Hapla zayıflamak mantıklı mı ?
İşin özü kilo vereyim diye sağlığımızdan olmayalım arkadaslar. Mantıklı,kararlı ve istikrarlı hareket edersek biter bu iş.
Her gördüğümüz diyete , her ilaca, vaade atlarsak
Veririz kiloları sonra elimizden sağlığımız gider.
Ben şahsen kilolu ve sağlıklı olmayı tercih ederim
özlerim balım özlemem mi
nihan bugünlerde seni yiyesim var cok tatlı geliyon gözüme
henüz fırsat buldum cnm karşılaşamadık seninle öpüyomay sağol canım :78:yi kızne olcek
daha önceden tatlı gelmiyomuydum miniğim
ay minik ne çok şeye aşıksın he
özgeoliş merviş minik culya naf
napıyonuz kızlar ben geldim:79:
bugün öğlen menümü yazmadığı farkettim şuanda
çok şekersin naf sen zaten bunları giyebilirsinnnSpor hareketleri bakıyorum netten canımmm :81:
Hoşgeldin sefa getirdin :87: neden kız yimek yokmuyducanınmı istemedi
Keçi gribine yakalandıysan dadlumm biraz zor :94: benim tam tamına 33 gün oldu hala geçmedi öksürüğümbenden de inatçı çıktı bu grip
Motivasyonumuzu bozmuyoruzzz :124:
tayttt :124: bikini :124: tayttt :124: bikini :124: tayttt :124: bikini :124:
smiley yapmaya üşeniyom bugün mazur görün benii
pıtırcııııııkkk merveeeeee heep böylee ol kıssss pek şekersinnnn allah bozmasınnnaygüünnnnözgeee nihan esmer şeker nafımmmm olişim melisim tenkerbelim kevserciimmmm culyaammmm ve adı şu anda aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım hepinizi çok seviyorummmmmmmm
sevgi pıtırcıgı oldum bugüünnnnn :89: :103::124::123::123::123::123::123::123:
hihihihihi ivit öyleyimmnihan nedense benim hayalimde hep ufacık tefecik biri gibi ondan içimden geldi fındık kurdu demek.bi de oliş aynı şekilde.ufacık tefecikler gibi geliyo bana.
mucukkkkssssiviiiiitttttttherkesi seviyorum herkesi yaşamayı nefes almayı kepek ekmeğini kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynirimi tadi iğrenç ot çayımı herşeyi seviyorum herşeyiiiiiiiii
evet yaa çok tatlıydı o.yandan halimem yandaaannnnn severim seni candaannnnn
kız özge yine erken çıktın heeeben koşarak migrosa gidiyom umarım yetişirim
Ben çıkıyorum kızlar. :80: Hepiniz en sulusundan öpüldünüz.
güle güle özge gerçekten hızlısnnn vaaauuuvvvkoştum geldim benim oğluşun maması bitmiş aldım geldim
hemde topuklularla koştum
neyse çıkıyorum ben kendinize iyi bakın iyi akşamlar
bidenemm aşkitoommmmm bende seni seviyorummmmm kaşar peyniri ısırınca uzayan karışık tostum benim
sende sevimlisin sende sendeeeeee
Ben çıkıyorum kızlar. :80: Hepiniz en sulusundan öpüldünüz.
kopalım hepberaber loooooooayyyyy içim içime sıgmıyo sebebini bilmiyorum bize nazar değdi inan adım gibi biliyorum.yar yine bana haram geceler senin içiiinn kopuyoruummmm
koştum geldim benim oğluşun maması bitmiş aldım geldim
hemde topuklularla koştum
neyse çıkıyorum ben kendinize iyi bakın iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?