Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olişkooo biri cigaramı dediiii..
aklımadüştü meret bırakalı 4 ayı geçti emme arada canım istiyo laynn..

aygünn nbr bebikkk
iyilik bebişkoo
buara giremiyom ben fazla oğlumdan fırsat yok çünküü..

hemm ben bugünn cevizli kurabiye yaptım 3 tane ondan yidim
2 tanede kabak mücver yidim..:81::81:
şimdi çıkmalıyım kızlar yemek yapmam lazım iyi akşamlar nafff,olişşşşşşşşşş...

Afiyet olsun şekerimm tmm canım kolay gelsin sana iyi akşamlarr öptümm kocaman

Kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar yarın bildirimde görüşmek üzere :80: :80: öpüyorum

Hadi NaF kaçar

merhaba arkadaslar :)

bende zayıflamayı çok istiyorum 13 kılo fazlam var kendımce ve insallah yaz basına verırım diye umut ediyorum yada bı dahakı kısa ince olmak istiyorum desem daha dogru :):):)
bir haftadan berı kendımle mucadele edıyorum -tamam artık tembellık yeter poponu kaldırda yuru gibilerineee ama bak goruyorsunuz persembe oldu ben daha yuruyuse cıkıcam

bu arada yürüyüş topiğni kaybettim bulamıyorum bana yardım edermısınız acaba baska topiğemi aktarıldıki???

su zamana kadar tek artım erken kalkmak artık 11lere 12lere kadar uyumuyorum.. bugun nası olduysa 9da kalktım ... ama yarın 8.30da kalkmayı dusunuyorum insallah uyanabilirim...

suan 73.600üm.. bazen 1 hafta yemek yemeden durursam 70e dusebiliyorum ama yemek yememle bırlıkte kılomda artıyor tekrar 73-74 oluyor.. ben hem yiyerek (az yemek) hemde sporla kalıcı olarak vermek istiyorumm artık şuu göbemdeki yağ tabakasını

kendı kotlarım olmuyor,koceminkileri giyiorum valla... basende vermem gerek halıyle.. aslında bolgesel hareketler yapabılırım evde cd var ama yuruyus daha kolayıma geliyor

uffff yaa ben daha 1 kilo bile veremedim yaa sinir oluyorum okadar dkat ediyorum yok veremiyorum yapıştı kaldı kilolar diyet yapsamda yapmasamda aynıyım yiycem işte bende bare yemege hasret kalıyım yaa

uffff yaa ben daha 1 kilo bile veremedim yaa sinir oluyorum okadar dkat ediyorum yok veremiyorum yapıştı kaldı kilolar diyet yapsamda yapmasamda aynıyım yiycem işte bende bare yemege hasret kalıyım yaa

aynen bendede öyle oluyo..
ilk 2 ay 5 kilo verdim 2 ayı geçti aynıyım inanırmısın veremiyom,kendimi yırtyom yok yapıştı..
bende 1 haftalığına ara verdim bu ara yiyom ama yürüyüşümüde yapıyom haftaya başlaycam yine..
buarada naff yarın giremezsem bildirim yapayım kilom aynı canım..

Son düzenleme:
olişkooo biri cigaramı dediiii..
aklımadüştü meret bırakalı 4 ayı geçti emme arada canım istiyo laynn..

iyilik bebişkoo
buara giremiyom ben fazla oğlumdan fırsat yok çünküü..
yok aygüncüm midem bulandı valla söndürdüm..
sonra kendimi dışarı attım yürüyüş yaptım soğuk iyi geldi..
haftaya açılıyo okullar di mi kolaylarsın o zaman

aygün kuzucum galiba sen bu hafta verecektin
çünkü dediklerini yediysen ve hala aynı kilodaysan sanırım bu hafta kaderini tersine çevirecektin cnm

normalde yediklerimi kaydediyorum ama 2 gündür koşturmacadan unuttum haliyle hatırlamıyorum

ama çok dikkat etmemiştim patates kızartması falan da götürdüm

eşşekler gibi abartmadım da...

bugün de bi bçk saat yürüdüm...

Son düzenleme:

yaa evet almamışım kız bende şaşırdım..
ama canım çok hareketkiyim buhafta hiç durmadımki,hem yürüyüş yapıyorum hemde evde leslie yaptım akşam yemeğinden sonra vede bütün gün hiç oturuyom sayılmaz yani birazda ondan yemem..

cnm ne kadar olursa olsun onlar hepsini yakamaz bence ekstraları yemesen sen bi kiloya yakın verecektin bu hafta
gelecek haftaya anlaşılır durum

vallayi ben eşşekler gibi abarttımmı bilmiyom..:))
kahvaltıda yaptım o dediğini kız..
ama varya özlemşim şöyle doya doya kahvaltı yapmayı ohh..
olsun beyaa olşcimm sen aldınmı acaba sende çözütmüşün yaa..
bide sormak istediğim sen eskiden sigara içermiydin?bıraktınmı yani?
yoksa öle arad filanmı içiyon?:86:

cnm ne kadar olursa olsun onlar hepsini yakamaz bence ekstraları yemesen sen bi kiloya yakın verecektin bu hafta
gelecek haftaya anlaşılır durum

pöffffff..:84::84:
görüyonmu bakk tamda kaçamak yapacak haftayı bulmuşum..neyse ben şişmediğime dua ediyom..:111::111:

benim tartının pili bitmişti bi hafta tartılamadım
bugün 200 gr fazlaydım ama yarın ne çıkar o önemli

yok cnm bazen kahve yanına çok yorgunsam canım çeker tüttürürüm ama nadiren keyif alırım, almazsam da söndürürüm.. genelde yakarsam söndürüyorum yani

iyi kız içme omereti.
vallahi bi başladınmı bırakılmıyo,insanın aklına hep geliyo..
1 tane içsem gerisi gelir onuda biliyorum..
ben ondanda çok yavaş kilo veriyorum,sigarayı bıraktım bırakalı vücudumda şişlik var sanki..:26::26:

olabilir cnm biraz daha zaman ver o zaman rayına oturur vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…