Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydınn
Akşam menüm
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt

10 dk stepper
45 dk egzersiz

Sabah
1 elma
5 tane altınbaşak
1 üçgen peynir
şekersiz çay

şey kiloma gelcek olursak yine aynı :26::44:

Günaydın.. regl nedeniyle bildirim yapamıyorum..şu bir kaç gündür hiç keyfimde yoktu sebebi belli oldu. bugün yine baş ağrısıyla uyandım bu regl bazen beni çok sarsıyor. umarım yarın kuzumla güzel bi gün geçiririz..

sen bi kere bu aralar akşamları hop kayboluyosun nihan bay bay demedennn

:Gözlerimokurkenşaşıoldudiyennafsmili:

Bende seviyom julia izinli ya bu hafta canım seyahate gidecekti bir hafta :97:

NAF'ım gel msn ye konuşuruz balım:78:

tontişim deme bana ya biride öyle seviyodu beni

Tamam gelicem birazdan bilgisayarcılar geldi gitsinler

sen bi kere bu aralar akşamları hop kayboluyosun nihan bay bay demedennn
olişim sende iki gündür trip atıyon bana
mecbur kalıyom kız napim dün le ondan önceki gün yazamadım bebikim
:Gözlerimokurkenşaşıoldudiyennafsmili:

Bende seviyom julia izinli ya bu hafta canım seyahate gidecekti bir hafta :97:

Tamam gelicem birazdan bilgisayarcılar geldi gitsinler

evlendikten sonra göbek oldu verdiğim kiloları almadım ama veremedim de sabit kaldım ve göbek oluştu.. var mı fikriniz?

Kaç kilo farkettirdi ki bu göbek şekerim :94:

Not ettim cnm :82: afiyet olsun vücudunu şaşırtman lazım sanırım yengeçcim kilonda bir değişiklik olmuyor ne zamandır

Not ettim :82:

Olişimm alıntılayamadım alıntımın içine yazdığın için böyle cevap vereyim :92:

:gereksizyerelafıuzatannafsmilisi:

Ojeyi sürdükten sonra rengini paylaşırmısın demek istemiştim anlamışsın zaten kuşum :78: mor sevdalısı oldum şu sıralar :81:

Aslında 200,00 TL' yı geçmemeye çalışıyorum ama çok uygun bişey gördümmü dayanamıyorum birde bu sally hansen ürünleri inanılmaz uygun fiyata denk geldi canım o yüzden aldım yoksa almıcaktım

Tırnak süslemek için miniminnacıkk toplar var canım onlardan almıştım keşke resimlerini çekseydim paylaşırdım :2:

Vallahi hiç aklıma gelmedi olişimm bakalım cevap gelsin hatun anlayamadıysa senden yardım isterim teşekkür ederim ilgin için :78:

Siparişlerim tam 15 gün sonra elime geçti ben 1 ay beklerim diyodum ama çok sevindim böyle olmasına :92:

Kredi kartımın hesap kesimi atlasın ikinci siparişimi vericem bi arkadaşıma disk alıcam ordan :93:

benim kilomda 72,100

Seni not etmiştim zaten aşkitom

evet farkındayımm ne yapsam acaba çokk yesem şaşırırmı

Ya çok ye bir iki gün yada şokla bizim gibi vücudunu canımmm hangisi kolayına gelirse :81:

Ben regl olmadım vücudum şiş
ama gariptir ki göbeğim yok artık
koca göbek püffffffffff dedi yok oldu

Püfff dimiş uçmuşmu göbişşş ayy ayyy yirim :86: :86: benimkide şipşişşş duruyo durduğu yerde

Kızlar ben kilo bildirimi yapmıycam dedim ama sizce yapayım mı yapmayayım mı son günlerim artık regl döneminde :97: napim sizce :44:

o zaman ben yiyim göbişini yok olsun

neydim ben bi avucluk hatun
vücudumun heryeri bi avuç
ben bi bankaya gidip geliyom
ben belkide kilo verdim ama regl olamamak
ulen kasıklarım ağrıyo ağrıdığına değse bare

hafta sonu çok sıkı tutamıyorum ama pzt baya sıkı tutucam inşallah yani :18: Mayısa kadar 53 kilo olamak istiyorum :83: Olamazmı olamaz mı olabilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…