- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #40.601
Kedini şiş hissediyosan yapma benceeKızlar ben kilo bildirimi yapmıycam dedim ama sizce yapayım mı yapmayayım mı son günlerim artık regl döneminde :97: napim sizce :44:
kızlar kocam çok hasta yaaa
yok kız sevmesem yokluğunu farketmem ki şekerimmolişim sende iki gündür trip atıyon bana
mecbur kalıyom kız napim dün le ondan önceki gün yazamadım bebikim
koyarım cnmOlişimm alıntılayamadım alıntımın içine yazdığın içinböyle cevap vereyim :92:
:gereksizyerelafıuzatannafsmilisi:
Ojeyi sürdükten sonra rengini paylaşırmısın demek istemiştim anlamışsın zaten kuşum :78: mor sevdalısı oldum şu sıralar :81:
Aslında 200,00 TL' yı geçmemeye çalışıyorum ama çok uygun bişey gördümmü dayanamıyorum birde bu sally hansen ürünleri inanılmaz uygun fiyata denk geldi canım o yüzden aldım yoksa almıcaktım
Tırnak süslemek için miniminnacıkk toplar var canım onlardan almıştım keşke resimlerini çekseydim paylaşırdım :2:
Vallahi hiç aklıma gelmedi olişimm bakalım cevap gelsin hatun anlayamadıysa senden yardım isterimteşekkür ederim ilgin için :78:
Siparişlerim tam 15 gün sonra elime geçtiben 1 ay beklerim diyodum ama çok sevindim böyle olmasına :92:
Kredi kartımın hesap kesimi atlasın ikinci siparişimi vericembi arkadaşıma disk alıcam ordan :93:
nafım senin göbüşün yok kiSeni not etmiştim zaten aşkitom
Ya çok ye bir iki gün yada şokla bizim gibi vücudunu canımmm hangisi kolayına gelirse :81:
Püfff dimiş uçmuşmu göbişşş ayy ayyy yirim :86: :86: benimkide şipşişşş duruyo durduğu yerde
şişsen yapma bence cnmKızlar ben kilo bildirimi yapmıycam dedim ama sizce yapayım mı yapmayayım mı son günlerim artık regl döneminde :97: napim sizce :44:
tebrikler miniko zaman ben yiyim göbişini yok olsun
neydim ben bi avucluk hatun
vücudumun heryeri bi avuç
ben bi bankaya gidip geliyom
ben belkide kilo verdim ama regl olamamak
ulen kasıklarım ağrıyo ağrıdığına değse bare
kızlar kocam çok hasta yaaa
geçmiş olsun özgevalla bilmiyorum çok ateşi var bide zangır zangır titriyor
geçmiş olsun özgeciim. benimkide üç gündür hastaa. dün değil ondan önceki gece ateşi vardı. ıhlamur kaynattım kök tarcın ve çubuk tarçınla içinede limon sıktım. ondan önce portakal suyu içirmiştim. bide bi arkadaşımdan duydum gece yatırmadan önce zeytin yağının içine iki tane aspirini ezdim ocağın üzerinde ılıttım içinede iki üç damla zeytin yağı damlattım sırtına sürdüm. yani tek tarafına sürmen gerekiyo ya sırtına ya göğsüne. sıcak havlu kapatım yatırdım çok şükür dün biraz daha iyiydi. doktorada gitti boğazları kötüymüş ateşinin çıkmasından belliydi zaten. seninkide gitsin bir an önce doktora umarım toparlar bir an önce..
geçmiş olsun Allah şifalar versin canımvalla bilmiyorum çok ateşi var bide zangır zangır titriyor
sağol olişimyok kız sevmesem yokluğunu farketmem ki şekerimm
koyarım cnm
sen istersen yine de maili msj at bana boşuna 2 kere beklemezsin
benim 2 dkmı almaz cnm merak etme ingilizcem iyidir :82:
nafım senin göbüşün yok ki
şişsen yapma bence cnm
tebrikler minik
geçmiş olsun özge
dr'a gittiniz mi yüksek dediğin ateşi kaç 39.5 civarıysa düşürün napın edin cnm
güle güle canım:80:kızlar ben kaçıyorum
bisiklete de binicem
öğleden sonra uğramaya çalışırım mutlaka
mucuuuukkksss
hemşomsizi çok özledim kızlar pazar akşumı evde olcammm.....
iyi julia lafın üstüne gelirmiş
hemşomözledim nen
sen olmayınca akşam olsada gitsek lafını kimseye kullanamadım
kaç kilo farkettirdi ki bu göbek şekerim :94:
not ettim cnm :82: Afiyet olsunVücudunu şaşırtman lazım sanırım yengeçcim kilonda bir değişiklik olmuyor ne zamandır
not ettim :82:
küçük bi cezvenin içine koy canım. ama çok değil aspirinide ezince melhem gibi olsun kıvamı ona göre ayarla. ocakta biraz ısıt ondan sonra al. çocuk içinde çok iyimiş bu yapan abladan öyle duydum valla. ben ikidir eşime sürüyorum iyi geliyor çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?