Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

geçmiş olsun özgeciim. benimkide üç gündür hastaa. dün değil ondan önceki gece ateşi vardı. ıhlamur kaynattım kök tarcın ve çubuk tarçınla içinede limon sıktım. ondan önce portakal suyu içirmiştim. bide bi arkadaşımdan duydum gece yatırmadan önce zeytin yağının içine iki tane aspirini ezdim ocağın üzerinde ılıttım içinede iki üç damla zeytin yağı damlattım sırtına sürdüm. yani tek tarafına sürmen gerekiyo ya sırtına ya göğsüne. sıcak havlu kapatım yatırdım çok şükür dün biraz daha iyiydi. doktorada gitti boğazları kötüymüş ateşinin çıkmasından belliydi zaten. seninkide gitsin bir an önce doktora umarım toparlar bir an önce..

olişim sende iki gündür trip atıyon bana
mecbur kalıyom kız napim dün le ondan önceki gün yazamadım bebikim

yok kız sevmesem yokluğunu farketmem ki şekerimm

koyarım cnm
sen istersen yine de maili msj at bana boşuna 2 kere beklemezsin
benim 2 dkmı almaz cnm merak etme ingilizcem iyidir :82:

nafım senin göbüşün yok ki

Kızlar ben kilo bildirimi yapmıycam dedim ama sizce yapayım mı yapmayayım mı son günlerim artık regl döneminde :97: napim sizce :44:
şişsen yapma bence cnm

tebrikler minik

kızlar kocam çok hasta yaaa

valla bilmiyorum çok ateşi var bide zangır zangır titriyor
geçmiş olsun özge
dr'a gittiniz mi yüksek dediğin ateşi kaç 39.5 civarıysa düşürün napın edin cnm

sağol canım bende dedim git doktora diye öksürüğü ciğerlerinden geliyo sanki
nasıl yani kaşığın içine mi aspirin ve zeytinyağı konuluyor bir kabın içine falan mı

valla bilmiyorum çok ateşi var bide zangır zangır titriyor
geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
sağol olişim
kızlar ben kaçıyorum

bisiklete de binicem

öğleden sonra uğramaya çalışırım mutlaka

mucuuuukkksss
güle güle canım:80:

günaydın kızlar
kilom aynıı
kahvaltımı yazayım çıkıcam işlerim var.
bugün normele indirdim
2 dilim çavdar ekmeği
6 siyah zeytin 5
1 kk peynir
1 çay kaşoğı reçel
çayy
görüşürüz..

kaç kilo farkettirdi ki bu göbek şekerim :94:

not ettim cnm :82: Afiyet olsun Vücudunu şaşırtman lazım sanırım yengeçcim kilonda bir değişiklik olmuyor ne zamandır

not ettim :82:

bu göbek kilo farkettirmedi ama zaten ay içerisinde 3 kiloluk farklar yaşıyorum ve hissediyorum yağ bu sıkı değil

küçük bi cezvenin içine koy canım. ama çok değil aspirinide ezince melhem gibi olsun kıvamı ona göre ayarla. ocakta biraz ısıt ondan sonra al. çocuk içinde çok iyimiş bu yapan abladan öyle duydum valla. ben ikidir eşime sürüyorum iyi geliyor çok şükür..

sağol canım bende deneyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…