- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.321
biz gidelim o zaman culikızlar terk etti biziiii kaptan naf gel ve burayı canlandır
selam gizemcim nickini hatırlıyorum ama napıyosun neler seversin kaç kilosun boyun kaç kilo verme serüvenin nası gidiyo onları bilmiyorum veya anlattıysan da hatırlamıyorumben gizem :) genelliklenn sabahları bakabiliyorum
slm kızlar nasısınızzz
ay ben sabah 8de çıktım evden akşam 7de dönebildimm
sağlık raporumu aldım belgelerimi teslim ettim :81:
en geç bi aya atanırsınız dediler ama bi ay çok uzuun :44:
ama yerim süper evime çok yakın gerçi yokuş inip çıkcam ama olsunn
otobüse binip trafik çilesi çekmicem bi de nezih bi semt ve boğazda parka falan da yakınn :82:
özgecim ve mervecim hoş geldinizz
minikcim bi ilişki bu kadar değişken olamaz tatlım
yine de sen bilirsin cnm
meliscim nasısınn kuşumm :80:
nafım test falan yaptın mı cnm :44:
ben beğendim bademli bitter çikolu pastasını ikeanın cnm dene derimm
bi haftadır nerdeyse her gün yarım dilim pasta yiyorum :86: sıkıldım artıkk:89:
ben iyiyim cnm ama işte anlattığım gibi anca bitti belge işleri yoksa bugün hiç gezip tozmadımm
pazar biraz vitrin gezdim paylaşcam son trendleri :82:
öptüm herkesiii :78:
beşiktaş kotona girdim tam trend sezon ürünleri vardı
böyle eskilerden esintiler kalçadan pilili etekli elbiseler
fırfırlı romantik elbiseler, gömlekler
pastel pembeler maviler kremler
çok beğendim yaz için seçeceğim parçalardan bi kaçı kesin kotondan olacak
1950lere dönüş olmuş ama sıkıcı değil değişik
yeni sezonun trendlerini tuttum ben :82:
aksesuar kısmı da çok hoştu
inanılmaz bol çeşitte takı getirmişler piyasadan değişik hoş şeyler
fiyatları da oldukça uygundu 4 tlye yüzük aldımm resmini koyucam :81:
sonra takma kirpik aldım avon red 2000le takıcam
(naf sana eklemiştim red 2000 çok koyu o gün sürdüğün ruj başka renk olacak bi daa dene derimm)
golden rose 113 oje aldım çikolatalı puding renginde
(nafcım patlıcan moru ojeyi eklemedim çünkü ev içinde rengi dışardakinden çok farklı koyu laci duruyordu, dışarda ise tam kopkoyu patlıcam moru aslında)
pazar raporum bu kadancıkk
küçük sırlar var şimdiiii
4 tllik yüzüğüm :86:
biraz abartılı kızlar ama yazın bronz tene beyaz atlet veya beyaz gömlekle falan kullanmayı düşünüyorum :82:
ne dersinizz:89:
Eki Görüntüle 145105
Eki Görüntüle 145106
Eki Görüntüle 145104
günaydın kızlar
oliş işyeririn evine yakın olması ve boğaza yakın olması süper ve mikemmel ötesi :81::81: çok sevindim canım
minik canım benim yirim seni
özge naber:80:
günaydın kimler burdaaa
Günaydınnnnnn
Sahmeran rüyamda seni gördümm kızzzgördüm derken forumda konuşuyoduk :86: ve sen eski nikinleydin foruma hamile olduğunu yazıyodunnn
kızlar terk etti biziiii kaptan naf gel ve burayı canlandır
ben gizem :) genelliklenn sabahları bakabiliyorum
günaydınn herkeseee
hava açık ve güneşli gözüküyo pırıl pırıl ama soğuk mu sıcak mı bilmiyomm :92:
türk kahvemi içtimm
biraz geç kalktım :78: daha kahvaltı edemedimmçayım demleniyo tıkır tıkır
hepiniz iyisinizdir inş bebikler:97:
bayanlar kahwaltı ettinizmi bugun
biz gidelim o zaman culinası olsa varlığımız yokluğumuz bir :96:
selam gizemcim nickini hatırlıyorum ama napıyosun neler seversin kaç kilosun boyun kaç kilo verme serüvenin nası gidiyo onları bilmiyorum veya anlattıysan da hatırlamıyorumanlatsana azcık kuzumm
o yokuş ısıtır diye düşünüyorumevet olişim hem senin içinde yürüyüş olur :81:
bi soğuklarda zorlanırsın canım
Testin son kullanma tarihi geçmiş yapamadım canım
Bende merak ettim dün arayacaktım seni fırsat bulamadım geç saatttede rahatsız etmek istemedim bebik :82:
hadi yaaahemen alıp bi tane yapsana heyecan yaptımm :92::92:
sağol tatlımne demek niye rahatsız oliim ki cnm
Bende bu hafta çarşıya gitmek istiyorum bi akşam vitrin bakmak istiyorum oje,parfüm bakmak istiyorum
ben saç boyasına takmış durumdayım iyi ki saç boyamıyosun naf :44:
Ben beğendimsanada yakışmış canım gülegüle kullan :94:
sağol cnm koskocaman ve şıkır şıkır sade kıyafetlerle beyazla yazın yakışır diye düşündüm şimdilik takmıyorum çok şıkır mıkır diyee
Günaydın kraliçem
Günaydın şekerim
Ayy ne güzel bi rüyainşallah gerçek olur :81: günaydın yengeç bacum :80:
evt inş olur nihancım
Yettimm gariiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin kuzumm
evet olişim benim evim işe yakın ama yürüyerek benimde yarım saatimi alıro yokuş ısıtır diye düşünüyorumhaklısın tabi ama yine de istersem 3 durak için otobüse binebilirim trafik beni çok geriyo
senin işin eve ne kadar yakın çok güzelo kadar yakın olsa ben de öğle yemeğine eve gider 10 dk da olsa uzatırdım ayaklarımı
Gizemcim tanışalım kaynaşalım şekerim :94:
gizem yoksa kayıp mı oldun kızzz huuuuu
Olişşşşşşşş iş konusunu yazmayı unutmuşum hayırlısı olsun kuşum çok sevindimsana yürüyüş olur işin bittimi boğaza karşı parkta oturup bi kahve içersin hepimizin yerine ohhhhhhh missssssssss :87:
valla cnm ben kpssye hazırlanırken sabah 5.30da kalkıptee oralara inip sabah sporu ve kafa dinleme seansı yapıyodum baharda ve yazın şimdi de 8den önce yaparım.. bisiklet antremanı bile yaparım valla
sağol tatlımmteşekkür ederim... içerim tabi ki sizi de anarımm
Bide aç karnına nasıl türk kahvesi içiyosun kuzu yaa :96:
bilmem ki çok garip gerçekten ama bazen canım istiyo mideme de bişi olmuyoya da henüz bişi olmuyo
Ettimmmmmmmve hala çıkartmadım 2 dilim kepek ekmeği arasında 4 dilim ince sucuk ve 3 dilim ince kaşardan oluşan bir tost yedim yanında da yarım bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim çay hala içemiyorum midem almıyo
çok sevindim.. afiyet olsunnn
Alınganlık yapma nennhem döverim hem severim
öyle ama napalım nasip kısmet saygımız sonsuzz
oğluşuna doydun mu özgeevalla ben 1 hafta yoktum diye işlerim çok birikmiş oyüzden böyle sessiz kalıyorum yoksam çenem düşüktür yaniii
dün öğlenden başlayarak menülerim
dün öğlen
2 tane küçük lahmacun
1 bardak ayran
akşam 1 kepçe kadar sadece yoğurtlu makarna yağsız
sabah
1 dilim ekmek
1 keğçe çorba
az öncede yarım kk kadar helva
afiyet olsun nihancım
günaydın naf hoşgeldin canım
valla ben 1 hafta yoktum diye işlerim çok birikmiş oyüzden böyle sessiz kalıyorum yoksam çenem düşüktür yaniii
o yokuş ısıtır diye düşünüyorumhaklısın tabi ama yine de istersem 3 durak için otobüse binebilirim trafik beni çok geriyo
senin işin eve ne kadar yakın çok güzelo kadar yakın olsa ben de öğle yemeğine eve gider 10 dk da olsa uzatırdım ayaklarımı
dün öğlenden başlayarak menülerim
dün öğlen
2 tane küçük lahmacun
1 bardak ayran
akşam 1 kepçe kadar sadece yoğurtlu makarna yağsız
sabah
1 dilim ekmek
1 keğçe çorba
az öncede yarım kk kadar helva
NAfff sen izmirdesin dime benim aşkımda askerliğini orda yapıyo :98:
bebik çalışmalarına ara verdik canım doktora gitçez bu ay demiştim galiba daha önceden önce bütün testleri yaptırıp sonra başlıcaz çalışmalara smera testi vs...Günaydın hoşbuldumm yafru naber nasılsın nasıl gidiyobebik çalışmaları ne alemde
Benimde işler birikmiş yaaa :95: :95:
Akşama yetişirsem eczaneye alıcam test oliş :97: annemlere alın desem heyecan yapar şimdi onlareşimde yok yine bekarım
Saç boyama işine kızıl ve ateş kırmızısı ile giriş yapmak istedim heppp ama kuaförüm istemedizaten hevesimde geçti olişimm doğal takılıyorum belki çoluk çocuktan sonra değişiklik yapmak istersem tekrar kıpraşır boya arzum
Biri lahmacunmu dediiştahım düzelsin ilk yiyeceğim şey lahmacun
Bol rokalı böyle içine limon sıkcaksın yanına domates olcak kırmızı sulu sulu ohh bide yayık ayrann misssssss
Afiyet olsun bebişim
Bugün İzmir yağmurlu :97: şipir şipir yağıyodu şimdi pencereden baktım durmuşhava serinn :82:
orda da sabahları cikliyo mu kuşlar
Bu arada geçen haziranda giydiğim kotumun içine girebiliyorumbedenini sormayın ama tmm
mı :78: kalıpları küçük sanırım bunun:kotuniçinesığsadahalaşişkoolannafsmilisi:
sende brezilyalı vücudu var nafcım kotun da belinin ufacık olduğuna eminim be bacakları da upuzundur kesinn
Dün akşam kuaföre gittim hiç niyetimde yokken manikür yaptırdımkadın tırnağımı acıttı :2:
geçmiş olsunn biliyo musun ben hiç manikür yaptırmadım etlerini hiç aldırmadım yani geri ittiriyom sadece
bugün daha iyiyim :82:
sevindim cnm
Bide 1 tane ekinezyalı kış çayı verdiler bana şimdi onu yapıyo kızlar içicem birazdan bakalım nasılmış
öksürüğe iyi gelcekmi :97:
seversin sen kesinn
ben daha yakın sanıyodum cnm ama 10dkda varabiliyosan süpermişevet olişim benim evim işe yakın ama yürüyerek benimde yarım saatimi alır
ayrıca yolların o kısmı sessiz biraz, şehir merkezinden çıkıp başka bi semte geliyorum yakın olsada o yol sanayi kısmı filan var onun için otobüsle gidip geliyorum zaten 10 dakikada bir araba var otobüs konusunda rahatım,
zaten öğle yemeklerinde de eve gidiyorum canım 10 dakikada evde oluyorum yarım saat geçirebiliyorum evde :81:
lahmacun canavarı özgeeGünaydın hoşbuldumm yafru naber nasılsın nasıl gidiyobebik çalışmaları ne alemde
Biri lahmacunmu dediiştahım düzelsin ilk yiyeceğim şey lahmacun
Bol rokalı böyle içine limon sıkcaksın yanına domates olcak kırmızı sulu sulu ohh bide yayık ayrann misssssss
Afiyet olsun bebişim
foçada bazende karşıyakaya gidiyolarAnemmmm neresinde kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?