Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar terk etti biziiii kaptan naf gel ve burayı canlandır
biz gidelim o zaman culi nası olsa varlığımız yokluğumuz bir :96:

ben gizem :) genelliklenn sabahları bakabiliyorum
selam gizemcim nickini hatırlıyorum ama napıyosun neler seversin kaç kilosun boyun kaç kilo verme serüvenin nası gidiyo onları bilmiyorum veya anlattıysan da hatırlamıyorum anlatsana azcık kuzumm

Testin son kullanma tarihi geçmiş yapamadım canım
Bende merak ettim dün arayacaktım seni fırsat bulamadım geç saatttede rahatsız etmek istemedim bebik :82:

Bende bu hafta çarşıya gitmek istiyorum bi akşam vitrin bakmak istiyorum oje,parfüm bakmak istiyorum

Ben beğendim sanada yakışmış canım gülegüle kullan :94:

günaydın kızlar

oliş işyeririn evine yakın olması ve boğaza yakın olması süper ve mikemmel ötesi :81::81: çok sevindim canım

minik canım benim yirim seni

özge naber:80:

Günaydın kraliçem

günaydın kimler burdaaa

Günaydın şekerim

Günaydınnnnnn

Sahmeran rüyamda seni gördümm kızzz gördüm derken forumda konuşuyoduk :86: ve sen eski nikinleydin foruma hamile olduğunu yazıyodunnn

Ayy ne güzel bi rüya inşallah gerçek olur :81: günaydın yengeç bacum :80:

kızlar terk etti biziiii kaptan naf gel ve burayı canlandır

Yettimm gariiiiiiiiiiiiiiiii

ben gizem :) genelliklenn sabahları bakabiliyorum

Gizemcim tanışalım kaynaşalım şekerim :94:

Olişşşşşşşş iş konusunu yazmayı unutmuşum hayırlısı olsun kuşum çok sevindim sana yürüyüş olur işin bittimi boğaza karşı parkta oturup bi kahve içersin hepimizin yerine ohhhhhhh missssssssss :87:

Bide aç karnına nasıl türk kahvesi içiyosun kuzu yaa :96:

bayanlar kahwaltı ettinizmi bugun

Ettimmmmmmm ve hala çıkartmadım 2 dilim kepek ekmeği arasında 4 dilim ince sucuk ve 3 dilim ince kaşardan oluşan bir tost yedim yanında da yarım bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim çay hala içemiyorum midem almıyo

Alınganlık yapma nenn hem döverim hem severim

evet olişim hem senin içinde yürüyüş olur :81:
bi soğuklarda zorlanırsın canım
o yokuş ısıtır diye düşünüyorum haklısın tabi ama yine de istersem 3 durak için otobüse binebilirim trafik beni çok geriyo
senin işin eve ne kadar yakın çok güzel o kadar yakın olsa ben de öğle yemeğine eve gider 10 dk da olsa uzatırdım ayaklarımı

dün öğlenden başlayarak menülerim

dün öğlen
2 tane küçük lahmacun
1 bardak ayran

akşam 1 kepçe kadar sadece yoğurtlu makarna yağsız

sabah
1 dilim ekmek
1 keğçe çorba

az öncede yarım kk kadar helva

Bugün İzmir yağmurlu :97: şipir şipir yağıyodu şimdi pencereden baktım durmuş hava serinn :82:

Bu arada geçen haziranda giydiğim kotumun içine girebiliyorum bedenini sormayın ama tmm

mı :78: kalıpları küçük sanırım bunun :kotuniçinesığsadahalaşişkoolannafsmilisi:

Dün akşam kuaföre gittim hiç niyetimde yokken manikür yaptırdım kadın tırnağımı acıttı :2:

bugün daha iyiyim :82:

Bide 1 tane ekinezyalı kış çayı verdiler bana şimdi onu yapıyo kızlar içicem birazdan bakalım nasılmış

öksürüğe iyi gelcekmi :97:

evet olişim benim evim işe yakın ama yürüyerek benimde yarım saatimi alır
ayrıca yolların o kısmı sessiz biraz, şehir merkezinden çıkıp başka bi semte geliyorum yakın olsada o yol sanayi kısmı filan var onun için otobüsle gidip geliyorum zaten 10 dakikada bir araba var otobüs konusunda rahatım,
zaten öğle yemeklerinde de eve gidiyorum canım 10 dakikada evde oluyorum yarım saat geçirebiliyorum evde :81:

valla ben 1 hafta yoktum diye işlerim çok birikmiş oyüzden böyle sessiz kalıyorum yoksam çenem düşüktür yaniii
oğluşuna doydun mu özgee

günaydın naf hoşgeldin canım

Günaydın hoşbuldumm yafru naber nasılsın nasıl gidiyo bebik çalışmaları ne alemde

valla ben 1 hafta yoktum diye işlerim çok birikmiş oyüzden böyle sessiz kalıyorum yoksam çenem düşüktür yaniii

Benimde işler birikmiş yaaa :95: :95:

Akşama yetişirsem eczaneye alıcam test oliş :97: annemlere alın desem heyecan yapar şimdi onlar eşimde yok yine bekarım

Saç boyama işine kızıl ve ateş kırmızısı ile giriş yapmak istedim heppp ama kuaförüm istemedi zaten hevesimde geçti olişimm doğal takılıyorum belki çoluk çocuktan sonra değişiklik yapmak istersem tekrar kıpraşır boya arzum

Biri lahmacunmu dedi iştahım düzelsin ilk yiyeceğim şey lahmacun

Bol rokalı böyle içine limon sıkcaksın yanına domates olcak kırmızı sulu sulu ohh bide yayık ayrann misssssss

Afiyet olsun bebişim

kız hep yattım ama yanımda olması bile güzeldi oliş yaaa
ama yatmaktan çok sıkıldım
iyi olsam gezer tozardım ama odadan çıkamadım çok boğuldum evde

evet kaynaşabiliriz kahwaltımı ettim de ondan bakamadım

yumurtalı omlet yaptım 1,5 kepek ekmeği yedim peynir ve çay

ya bayanlar benim aralarda çok karnım acıkıyor ve bişi bulamayınca önüme ne gelirse saldırıyorum
ne yiyebilirim ya :44:

sağol olişim önceki sayfada da cvp vermiştim yazdıklarına canım bilgin olsun

bebik çalışmalarına ara verdik canım doktora gitçez bu ay demiştim galiba daha önceden önce bütün testleri yaptırıp sonra başlıcaz çalışmalara smera testi vs...

naf lahmacunu öyle bi anlatmışın ki bidaha canım çekti nen

gizem kaybolmuş

ben daha yakın sanıyodum cnm ama 10dkda varabiliyosan süpermiş
benimki o kadar yakın değil terste kalıyoo direk araç yok çünkü
insan 5 dk bile ayağını uzatsa dinleniyo valla
işte sandalye tepelerinde çok yorucu

lahmacun canavarı özgee
Anemmmm neresinde kız
foçada bazende karşıyakaya gidiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…