- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.341
evet ya sandalye tepesinde belim ağrıyo valla oturmaktangizem kaybolmuş
ben daha yakın sanıyodum cnm ama 10dkda varabiliyosan süpermiş
benimki o kadar yakın değil terste kalıyoo direk araç yok çünkü
insan 5 dk bile ayağını uzatsa dinleniyo valla
işte sandalye tepelerinde çok yorucu
özgemiiiiilahmacun canavarı özgee
foçada bazende karşıyakaya gidiyolar
Günaydın hoşbuldumm yafru naber nasılsın nasıl gidiyobebik çalışmaları ne alemde
Benimde işler birikmiş yaaa :95: :95:
Akşama yetişirsem eczaneye alıcam test oliş :97: annemlere alın desem heyecan yapar şimdi onlareşimde yok yine bekarım
ayy yetişirsin inş balımm
Saç boyama işine kızıl ve ateş kırmızısı ile giriş yapmak istedim heppp ama kuaförüm istemedizaten hevesimde geçti olişimm doğal takılıyorum belki çoluk çocuktan sonra değişiklik yapmak istersem tekrar kıpraşır boya arzum
kırmızı ve kızıl çok akar cnm ne kadar çarpıcı o kadar ömrü kısa olur kısa derken gerçekten kısa üstelik bunların üstüne renk de tutmaz akınca iyi ki bu renklere boyatmamışsın cnm.. benim kırmızı balyajlarım bi haftada çiş sarısına dönmüştü.. kapatabilmek için tüm saçımı siyaha boyamak zorunda kaldım.. zaten ilk boya maceram öyle başladı zoraki.. 30 yaşında
Biri lahmacunmu dediiştahım düzelsin ilk yiyeceğim şey lahmacun
Bol rokalı böyle içine limon sıkcaksın yanına domates olcak kırmızı sulu sulu ohh bide yayık ayrann misssssss
ayyyhhh
Afiyet olsun bebişim
olsun kız doymuşsundur eve ev hanımlıı biraz öyle bi olay çok mu hastaydın kuzu nen vardıkız hep yattım ama yanımda olması bile güzeldi oliş yaaa
ama yatmaktan çok sıkıldım
iyi olsam gezer tozardım ama odadan çıkamadım çok boğuldum evde
acıkmadan az az ye ve ne yiyeceğini planla cnmevet kaynaşabiliriz kahwaltımı ettim de ondan bakamadım
yumurtalı omlet yaptım 1,5 kepek ekmeği yedim peynir ve çay
ya bayanlar benim aralarda çok karnım acıkıyor ve bişi bulamayınca önüme ne gelirse saldırıyorum
ne yiyebilirim ya :44:
sağol olişim önceki sayfada da cvp vermiştim yazdıklarına canım bilgin olsun
okudum cnm
bebik çalışmalarına ara verdik canım doktora gitçez bu ay demiştim galiba daha önceden önce bütün testleri yaptırıp sonra başlıcaz çalışmalara smera testi vs...
naf lahmacunu öyle bi anlatmışın ki bidaha canım çekti nen
evet ya sandalye tepesinde belim ağrıyo valla oturmaktan
arada hareket yapıyorum ama gelen geçen bakıyo tip tip
özgemiiiii
naf adınımı değiştirdin kız
yengeç
kız hep yattım ama yanımda olması bile güzeldi oliş yaaa
ama yatmaktan çok sıkıldım
iyi olsam gezer tozardım ama odadan çıkamadım çok boğuldum evde
evet kaynaşabiliriz kahwaltımı ettim de ondan bakamadım
yumurtalı omlet yaptım 1,5 kepek ekmeği yedim peynir ve çay
ya bayanlar benim aralarda çok karnım acıkıyor ve bişi bulamayınca önüme ne gelirse saldırıyorum
ne yiyebilirim ya :44:
sağol olişim önceki sayfada da cvp vermiştim yazdıklarına canım bilgin olsun
bebik çalışmalarına ara verdik canım doktora gitçez bu ay demiştim galiba daha önceden önce bütün testleri yaptırıp sonra başlıcaz çalışmalara smera testi vs...
naf lahmacunu öyle bi anlatmışın ki bidaha canım çekti nen
gizem kaybolmuş
ben daha yakın sanıyodum cnm ama 10dkda varabiliyosan süpermiş
benimki o kadar yakın değil terste kalıyoo direk araç yok çünkü
insan 5 dk bile ayağını uzatsa dinleniyo valla
işte sandalye tepelerinde çok yorucu
tmm canım afiyet olsunkızlar kahvaltı edeyim geç kaldım zaten
gizem kız anlatsana kendini biraz
görürüm benÖzge mi yazmışım anasorry:86:
Hemende görrr
mesir macunumuAhh ahh ben yatamadım bile 2 gün yattım üçüncü gün eşime baktım
Kuru üzüm, ceviz , fındık , kuru kayıı , incir bu tarz şeyler yiyebilirsin canım hem çantada taşımasıda kolay :81:
Bütün testlerin tertemiz çıkar inşallah da biran önce bebikine kavuşursun bebişim :87: :87:
Öyle güzel tarif ederim ben işte
Olişşş sabah işe yürürken yolumun üstünde bi ağaç var çam ağacı kocamann nasıll cikliyo kuşlar Allahımmmmmmm çok güzelll böyle sürü gibiler cik cik cikkkk
Benimm fücudumda tek problemim basenlerim yoksa seviyorum fücudumu
Bu çayda değişik bi tat var kokusu mesir macunu gibi tadı farklışimdide canım mesir macunu çekti noliyi bana
ay canım ya üçünüz birden kim kimle ilgilencek baya kötü olmuşcuma günü eşimi acile götürdük 2 şişe serum fln taktılar hiç bişeyim yoktu
bide bana geçmesin diye ayrı odada yattım
cumartesi bi kalktım ki fenayım arkadaşımın düğününde bile duramadım
eve geldik kedi gibi titriyoruz ikimizde eşimin ateşi 40 benim 39 oğlumun 39 hastaneye gitçek halimiz bile yok kimkiminle ilgilencek orası bile meçhul
neyseki oğlum ertesi günü toparladı hemen
ama bende 1 hafta kaldı doktor virüs dedi ama midemin karnımın içi yaraydı sanki çok kötüydü yaa
Ahh ahh ben yatamadım bile 2 gün yattım üçüncü gün eşime baktım
keyfine baksaydın keşke cnm :44: ama demesi kolay tabi...
Kuru üzüm, ceviz , fındık , kuru kayıı , incir bu tarz şeyler yiyebilirsin canım hem çantada taşımasıda kolay :81:
evet bunlar hep çantamda bulunur ne olur ne olmaz diye bi porsiyonluk atıyorum poşede
Bütün testlerin tertemiz çıkar inşallah da biran önce bebikine kavuşursun bebişim :87: :87:
Öyle güzel tarif ederim ben işte
Olişşş sabah işe yürürken yolumun üstünde bi ağaç var çam ağacı kocamann nasıll cikliyo kuşlar Allahımmmmmmm çok güzelll böyle sürü gibiler cik cik cikkkk
Benimm fücudumda tek problemim basenlerim yoksa seviyorum fücudumu
Bu çayda değişik bi tat var kokusu mesir macunu gibi tadı farklışimdide canım mesir macunu çekti noliyi bana
basenlerini brezilya poponun uzantısı olarak düşün cnm doğuştan basenliysen allah korusun sopa gibi olman lazım onların komple yokolmaları için o zaman da kıvrımlı vücut hatları kayboluyo :26:
ayy öyle cikleyen kuşları duydum mu yaşama sevinci geliyo bana da ne güzel :92:
şu testi al kuzucum ya da ben kargoyla yollucam
geçmiş olsun özgecuma günü eşimi acile götürdük 2 şişe serum fln taktılar hiç bişeyim yoktu
eve geldik kedi gibi titriyoruz ikimizde eşimin ateşi 40 benim 39 oğlumun 39 hastaneye gitçek halimiz bile yok kimkiminle ilgilencek orası bile meçhul
ama bende 1 hafta kaldı doktor virüs dedi ama midemin karnımın içi yaraydı sanki çok kötüydü yaa
lahmacun canavarı özgee
foçada bazende karşıyakaya gidiyolar
evet ya sandalye tepesinde belim ağrıyo valla oturmaktan
arada hareket yapıyorum ama gelen geçen bakıyo tip tip
özgemiiiii
naf adınımı değiştirdin kız
yengeç
kızlar kahvaltı edeyim geç kaldım zaten
gizem kız anlatsana kendini biraz
Özge mi yazmışım anasorry:86:
Hemende görrr
cuma günü eşimi acile götürdük 2 şişe serum fln taktılar hiç bişeyim yoktu
ohh be hareketenmiş biraz bura naf geldi topladı kuzucuklaını başına
tmm canım afiyet olsun
görürüm benşahmeranım ben ona göre tikkat edin artık
mesir macunumu
istemesin kız eşinde yokmuş mazallah
ay canım ya üçünüz birden kim kimle ilgilencek baya kötü olmuş
ama geçtiya şükür
geçmiş olsun özge
nası toparladınız peki annen mi baktı hepinize aile boyu hasta olmuşsunuzama neyse ki oğlun atlatmış hemen..
kızlar bugün hiç saatler ilerlemio sanki
:78::78::78: napıyım mesir macunu denince aklıma ilk gelen oEşimle ne alakası var nenanaa ne fenasın
:kendidüşünceleriniyansıtannihanafenadiyennafsmilisi:
Alıcam olişşş inşallahhhh eczane kapatmaz :97: bakalım ne var ne yokben işgillenmiyom ama bakalım
evet ya aynenAcele yetişmesi gereken bi iş oldumu zaman yetmiyo ama diğer türlüde zaman geçmiyo
Bu kadar muhabbetten sonra lahmacun söylemeye karar verdik öğle yemeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?