Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

2 saattirr kilo çizelgesi yapmaya çalışıyom olmadı...:84::84::84::84:
kafam çatlıcak şimdi öff.
yapmıcam artık uğraşmıycam,olmazsa olmasın..

yok şekerim ben tahminime şeyettim

2 saattirr kilo çizelgesi yapmaya çalışıyom olmadı...:84::84::84::84:
kafam çatlıcak şimdi öff.
yapmıcam artık uğraşmıycam,olmazsa olmasın..
aygün özgede msjımın durması lazım duruyosa sana yaparım sonra bi tane şimdi yamurda soğukta bisiklete bindikten sonra çok yoruldum hatta dinlencem azcık birazdan

özgecim kuşum hani sana kilo çizelgesi msjı yollamıştım o duruyosa bana bi öm atabilir misin şekerim

kızlar ben şimdi kaçıyom hepinizi öptüm çok

Sabah menüm
1 elma
2 tane altın başak

Öğlen 1 tabak mercimek çorbası
salata
ayran

Akşam kuzenimin doğum günün kutlıycaz o yüzden menüleri biraz hafif geçirdim
Tartılma işinide bu sabah hallettim çünkü akşam evde kalmıycam :86:

slm kızlar ben geldim herkeşler nasıl özledim sizi???
geçmişe bakayım dedim başedemedim..ben iim şükür
kesin bikararla döndüm yine işte geldim burdayım:)

Son düzenleme:
yok şekerim ben tahminime şeyettim

aygün özgede msjımın durması lazım duruyosa sana yaparım sonra bi tane şimdi yamurda soğukta bisiklete bindikten sonra çok yoruldum hatta dinlencem azcık birazdan
tamam canım
slm kızlar ben geldim herkeşler nasıl özledim sizi???
geçmişe bakayım dedim başedemedim..ben iim şükür
kesin bikararla döndüm yine işte geldim burdayım:)

hoşgeldin tatlım..
kızlar nick değiştirmek için ne yapmam lazım

nasılsın cnaım çok merak ettik seni
h.bulduk özgecm geldim hastaneden evde dinlenmedeydim canm bisüre uğramak istemedim sonuçlarım olumsuz cıktı tedavi için gitmiştim ben enazından hani adet olayınn tedavisi olurmu die..hiçbiri olumlu cıkmadı üstüne daha eklendi sonucsuz kaldı yani üzüldüğümle kaldım işte canm allah razı olsun sormuşsunz beni yalnız olmadığımı hissettiğim için burdayım
hoşgeldin canım
h.b canm
tamam canım
h.b aygüncm kazen msj atıyosun canm ben öyle yapmıştım

hoşgeldin tatlım..
kızlar nick değiştirmek için ne yapmam lazım

hoş geldin canım nasılsın iyimisin

h.b canm iim şükür kendimi dinle dinle nereye kadar..imtihan işte alışmaya çalışıyorum bukadar yükü kaldıramıyorum ama bikaç gündür daha iim

bilmem canım kaç gündür hiç pas vermiyosun laf atmıyosun..
deminde söyledim nihana küsüm dedim pas vermiyo bana dedim gine cevap vermedin kuzucuk..
yok kız ben o yazdığını görmedim bile şimdi sen söleyince iyice bi bakayım geçmişe
canım olurmu hiç, öyle düşünmene sebep olduysam kusura bakma

kazen nerde vede geçerli sebep ne yazcem..
yukarda yararlı linkler kısmında yöneticiler kısmına tıkla ordan pencere açılcak kazenin adını bul özel msj gönder
nickini yaz (ama bikaç seçenek olsun çünkü aynı kullanıcı adı olanlar olabiliyor) ve neden değiştirmek istediğini yaz geçerli bi sebebse eğer değiştiriyor. çünkü kull adı değiştirmek yasak ya artık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…