- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.921
yok şekerim ben tahminime şeyettimderse bi 10 dk ara verdim kızlatr.hemen olişe cvp yazıyorumyavrum ben o sorunu valla görmedim görsm cevapamadan geçmezdim.bana hitaben yazılmış mesajlara mutlaka cvp veriyorumda geç de olsa.gözümden kaçmıştır kusura bakma
aygün özgede msjımın durması lazım duruyosa sana yaparım sonra bi tane şimdi yamurda soğukta bisiklete bindikten sonra çok yoruldum hatta dinlencem azcık birazdan2 saattirr kilo çizelgesi yapmaya çalışıyom olmadı...:84::84::84::84:
kafam çatlıcak şimdi öff.
yapmıcam artık uğraşmıycam,olmazsa olmasın..
kumkapıya da bi gidemedim
en son doğumgünümde şakır şukur yamur yağdı ümit besene fix menüye gidecektim onu da yapamadımm
slm kızlar ben geldim herkeşler nasıl özledim sizi???
geçmişe bakayım dedim başedemedim..ben iim şükür
kesin bikararla döndüm yine işte geldim burdayım:)
tamam canımyok şekerim ben tahminime şeyettim
aygün özgede msjımın durması lazım duruyosa sana yaparım sonra bi tane şimdi yamurda soğukta bisiklete bindikten sonra çok yoruldum hatta dinlencem azcık birazdan
hoş geldin canım nasılsın iyimisinslm kızlar ben geldim herkeşler nasıl özledim sizi???
hoş geldin canım nasılsın iyimisin
kim küstü benmi:44: yok canım ne alakası var küsmedim ben niye küseyim kinihan sen bana niye küstün..?
gerçekten merak etmeye başladım..:82::82:
kazene mesaj at geçerli bi sebeple birlikte:93:tamam canım
hoşgeldin tatlım..
kızlar nick değiştirmek için ne yapmam lazım
kim küstü benmi:44: yok canım ne alakası var küsmedim ben niye küseyim ki
h.bulduk özgecm geldim hastaneden evde dinlenmedeydim canm bisüre uğramak istemedim sonuçlarım olumsuz cıktı tedavi için gitmiştim ben enazından hani adet olayınn tedavisi olurmu die..hiçbiri olumlu cıkmadı üstüne daha eklendi sonucsuz kaldı yani üzüldüğümle kaldım işte canm allah razı olsun sormuşsunz beni yalnız olmadığımı hissettiğim için burdayımnasılsın cnaım çok merak ettik seni
h.b canmhoşgeldin canım
tamam canım
h.b aygüncmkazen msj atıyosun canm ben öyle yapmıştım
hoşgeldin tatlım..
kızlar nick değiştirmek için ne yapmam lazım
hoş geldin canım nasılsın iyimisin
kazene mesaj at geçerli bi sebeple birlikte:93:
yok kız ben o yazdığını görmedim bilebilmem canım kaç gündür hiç pas vermiyosun laf atmıyosun..
deminde söyledim nihana küsüm dedim pas vermiyo bana dedim gine cevap vermedin kuzucuk..
yok kız ben o yazdığını görmedim bileşimdi sen söleyince iyice bi bakayım geçmişe
canım olurmu hiç, öyle düşünmene sebep olduysam kusura bakma
yukarda yararlı linkler kısmında yöneticiler kısmına tıkla ordan pencere açılcak kazenin adını bul özel msj gönderkazen nerde vede geçerli sebep ne yazcem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?