Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

minik kız bende yine kapalısın yuh yaa

ivet ivet söle olişim

senin msn'nin benimle kişisel bi sorunu var sanırım

kız merviş yeni ilişkin hayırlı uğurlu olsun inş.
h.b canm iim şükür kendimi dinle dinle nereye kadar..imtihan işte alışmaya çalışıyorum bukadar yükü kaldıramıyorum ama bikaç gündür daha iim
evet canım ihtihan ve herkezinki farklı işte sabır gösterirsen kazancan inş. bu dünya kısa çünkü
hayırlısı olsun birazdaha iyi olmana sevindim daha iyi olursun umarım:93:
:78::78:

ben kaçtım kızlar herkesew şimdiden iyi akşamlar..
kevsercim evet imtihan dünyası herkese bi çeşit vermiş yaradanım napcaksın Allah beterinden korusun..

kevser cim anlatmak istersen biz her zaman burdayız
saolun canm..kendimce artık belli kararlar aldım yani üzülmemk kendimi yıpratmammk için bişeylerle uğraşıcam bundan sonra kafamı dağıtacak..kpss ye hazırlanmaya başladım çocuk gelişimi benm bölüm inş bu mesleğmde ilerlemeye çalışıcam..buarada kiloda almışım zaten bunada biel atmam lazım böyle canm hayat işte nezman ne olaağı hiç belli olmuyo şuan kendimi çok farklı yerde hissediyorum..

sporumu yaptım 45 dk yürüyüş biraz mekik çektim birazda kafama göre hareketler yaptım şimdi yemeğimi yiyecem unutmadan yazıyım
3-4 parca haslama et
4 kaşık pilav yoğurt
salata

Afiyet olsun cnm

2 servis kaşığı kadar patates salatası
ekmek yokk

1 dilim kek
4tane gofret (9kat)

:78:

Minik yazmayıda geçmiş rengi değiştirmiş çakallll

bende üst bacak hariç memnunum
incecik belim
yuvarlak kalcalarım
incecik bileklerim var

ay ben manyadım ya

Rüyanın etkisi

benimde aşırı uykum var

Düşünüyorum o halde varım uzun zamandır köftede yapmıyorum ben ya :97:

ivet ivet söle olişim

senin msn'nin benimle kişisel bi sorunu var sanırım

özgecim kuşum hani sana kilo çizelgesi msjı yollamıştım o duruyosa bana bi öm atabilir misin şekerim

kızlar ben şimdi kaçıyom hepinizi öptüm çok

İyi gezmeler canım :80:

Bildirsene kız kilonu yarın bekletme beni bak oyarım he

slm kızlar ben geldim herkeşler nasıl özledim sizi???
geçmişe bakayım dedim başedemedim..ben iim şükür
kesin bikararla döndüm yine işte geldim burdayım:)

Kevserr

ben kaçtım kızlar herkesew şimdiden iyi akşamlar..
kevsercim evet imtihan dünyası herkese bi çeşit vermiş yaradanım napcaksın Allah beterinden korusun..

Gülegüle tatlım :80:

naff olala melis julia mervee nerdesinz kızlaaaarr ben geldim siz yoksunuzmelis gündüzleri girmiyo sanırım..
kilolar ne alemde ben kalıcam bu gidişle burda vermeden

herkesin bir derdi var maalesef canım derdi olmayan insan yok bu hayatta önemli olan çok fazla yara almadan atlatmak tam anlamıyla neden hastanede yattın sonuçların ne çıktı falan bilmiyorum ama hemen atlatıp dimdik ayağa kalkacağına eminim

Öğle menüm
3 yk ketçaplı makarna
3 yk tavuk sote
170 gr kadar yoğurt

Ara
1 bardak şekersiz çay
2-3 tane kuş lokumu

hastanede yatmadım anm ankarada dayım var evle hastane arasındagidip geldik sürekli gündz hastanede geçirip akşam evdeydim..bisürü tahlil yapıldı işte tedavi konusunda.adet içinde yapıldı doğuştan olduğu için şuan tıpta tedavisi mümkün değil dediler..çok ayrıntılı anlatamıyorum burda canm sayfa dışında okuyanlar oldu için..ameliyatta olmam lazımmış buda evlilik için şart olan bişey.tedavi için değil yani. nezmaan olack onu bilmiyorum işte gün vereekler ama ben hazır olmadım için biduruma şuan istemedim...inşş canm inan burda muhabbet etmek bile havamı değiştiriyo zaten

Süpersin canım :81: çok özlemiştik seni iyiki geldin

bende nafm bende:86: kilolar berbat ama... bugün başladım yine yarında tam bildirim günü
sen nasıl oldun buaralar herkeste bi grip atlatmışsındr sende inş grpmidi sennde bilmiyorm ama..
buarada tl numrmı atmıştım sana canm aldınmı yada geldimi msjım

Olsun başladın ya devamı gelir canım grip çok şükür geçti sanırım öksürüğüm kaldı ama o da zamanla geçer midemde düzeldi yemek yiyebiliyorum

Face'e girmiyodum bugün girdim gördüm canım mesajını kaydettim seni seslerim düzelsin biraz arıcam

anaammm benim aşkum gelmişşşşş.kevserimmmm nasılsın bebeemm çoközledim seni yaaaa.iyisin dimi
bende çıkıyorum demeye gelmiştim.kızlar biyere gidiyorumda giremem daha bu akşam.kevser döndüysen yarın sohbet ederiz kısmetse.öpüyrum seni kuşuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…