- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.961
Olsun başladın ya devamı gelir canımgrip çok şükür geçti sanırım öksürüğüm kaldı ama o da zamanla geçer midemde düzeldi yemek yiyebiliyorum
Face'e girmiyodum bugün girdim gördüm canım mesajını kaydettim seni seslerim düzelsin biraz arıcam
anaammm benim aşkum gelmişşşşş.kevserimmmm nasılsın bebeemm çoközledim seni yaaaa.iyisin dimi
bende çıkıyorum demeye gelmiştim.kızlar biyere gidiyorumda giremem daha bu akşam.kevser döndüysen yarın sohbet ederiz kısmetse.öpüyrum seni kuşuummm
öksürük zor geçiyo biraz canm evet atlatırsın inş boşuna keçi gribi dememişler
yok canm aramadın die demiyorum benmde facede sorun varda msjım gittimi gitmedimi farkedemedm giden kısmında yoktu oyüzden sordum..yoksa ben ararım aratmam
anaammm benim aşkum gelmişşşşş.kevserimmmm nasılsın bebeemm çoközledim seni yaaaa.iyisin dimi
bende çıkıyorum demeye gelmiştim.kızlar biyere gidiyorumda giremem daha bu akşam.kevser döndüysen yarın sohbet ederiz kısmetse.öpüyrum seni kuşuummm
kevser hoşgeldin canım geçmiş olsun sıkıntılarından bir an önce kurtulursun umarım
hastanede yatmadım anm ankarada dayım var evle hastane arasındagidip geldik sürekli gündz hastanede geçirip akşam evdeydim..bisürü tahlil yapıldı işte tedavi konusunda.adet içinde yapıldı doğuştan olduğu için şuan tıpta tedavisi mümkün değil dediler..çok ayrıntılı anlatamıyorum burda canm sayfa dışında okuyanlar oldu için..ameliyatta olmam lazımmış buda evlilik için şart olan bişey.tedavi için değil yani. nezmaan olack onu bilmiyorum işte gün vereekler ama ben hazır olmadım için biduruma şuan istemedim...inşş canm inan burda muhabbet etmek bile havamı değiştiriyo zaten
buarada ben şimdilik çıkıyorum kızlar bugün hiçbişey yapmadım bi işlerimi göreyim:79:
kalpler birbu topikteki sıcklık bambaşka bişey zaten canm iiki kilo almışım diyesi var insan..hayat böylede bi garip işte ordan alıyo burdan veriyo :78: benm duygular iyce kabarmış
ben kaçtım byee iyi akşamlar
kısslarr iyakşmalrrrrrrr tavşanalrrr ben geldimm
özgee burdamısın cnaımm nasılsınn
iş yerindemisin..bende çıkcam birazdann
buarada ben şimdilik çıkıyorum kızlar bugün hiçbişey yapmadım bi işlerimi göreyim:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?