Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aylardan sonra nihayet 1 kilo verdim..
tebrikler için teşekkürler..
haftaya yine ben alacam kupayıı..
hiçte mütavazi değilimdir..
çok sıkı diyete girdim çünkü inatçı kilolarımı kırmaya başladım..
nafcığın ellerine sağlık..

öğlen menüm
simit yicektim vazgeçtim
1 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
az şekerli çay
ara
3 kuru kayısı
2 dilim portakal
akşam
1 tabak kereviz yemeği düşünüyorum
1 dilim ekmek
ve 1 kase yoğurt eşliğinde bide acı biber turşusu ...

slm kuzucuklarr

yok kız.. özge bişi itiraf edeyim mi.. sonra pişman olcam az zamanım kaldı diye stres yapıyorum bazen.. siz ısrarcı olun belki fikrim değişir diye paylaştım ben bunu zaten sizinle

ne güzel neşe çok şanslısın..

Benim mide bulantılarım ortalığı karıştırdı bak görüyomusun
yok kız
benim arkadaşım doğuruyo pztesi :82: ondan förtledi konu
senin durum da tuz biber ekti
dün kargoya verdim aldıım cicileri
bi minik fıstık yeşili battaniye
bi peluş şeker esprili oyuncak
bi pembe şeker gibi nazarlık
bi de gram altın kartı attım kargo poşedine
ufak kartlara da güzel dilekler diledimm
inş bugün alır da beğenir

kevser altı üstü bi kilo almışın bi de dert ediyodunn

menümm

sabah
1 haşlama yumurta
30 gr peynir
1 dilim ekmek
çk şeker
çay
az şekerli türk kahvesi

ara
1/4 muz
bi brd süt

öğle
orta büyüklükte bi tabak domates soslu makarna (yemek yapmaya üşendikçe makarnaya abanıyom)
4 yk yoğurt

ara
altın ekmek (60 gr)
yarım brd sütlü neskafe

akşam
1/4 muz
ufak avuç kuruyemiş
elma (eve geldiğimde açtım sonra yemek yaptım önden bunları lüpledim)
3 kepçe karnıbahar
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt
1/4 muz
çk nutella

spor
bi bçk saat yürüyüş (yamur ve ıslak rüzgarda bırrrr)
trafik benden yavaştı ben de yürüdüm otobüste tıkışmaktansa sardalye gibi

evet canım başladım valla.şimdilik kafamda belirliyorum olması gerekenleri.kesinlikle gereksiz hiçbişey almayı düşünmüyorum.bi liste yapcam burdan sizlerdende fikir alarak

kızlar bugün temizlik yapıcemm

öğleden sonra da uzun süredir görmediim bi kız arkadaşımla buluşucam

kot almam lazım ama çok kalitesiz piyasadaki kotlar
napcağımı şaşırdım.. maviye falan bakmalıyım galiba ama orası da çok kazık geliyo..
bi öneriniz var mı bana..

kot şeklinde tayt da istiyorum aslında..

ya aslında kış bitsin bahar gelsin istiyorum galiba o yüzden sürekli alışverişi erteliyorum

neyse spor yapmıcam bugün dinlenicem

nafcım işlerin vardı uğrayamadın heralde

seninle de görüşemedik meliscim

mervecim senin nası gidiyo çalışmalar
baktın mı tavan taban puanlarına

evet canım başladım valla.şimdilik kafamda belirliyorum olması gerekenleri.kesinlikle gereksiz hiçbişey almayı düşünmüyorum.bi liste yapcam burdan sizlerdende fikir alarak
Valla bu çeyiz işi çok zor hele benim gibi kararsızlar için
bişey beyeniyorum almaya korkuyorum ya sonra başka beyenirsem diyee:86:

olivyumda mavinin outleti var oraya bakabilirsin orda uygun fiyatları.

ben bi kere tercih yaptım olmadı.daha üstelemeyi düşünmüyorum oliş.aöf ye ağırlık verdim.okulum bitince adam akıllı hazırlnırım kpss ye diye düşünüyorum

yengeç bence imkanın varsa al derim.küçük ev aletlerinin modası geçme diye bi riski yok.içine sineni al.ilerde sıkışabilirsin.eğer istersen yemek takımını fala sona bırak.ben işe girince alcam ama.modası ne kadar geçebilirki.
elektrikli ev aletleri olarakda şimdilik kafamdaki düşünce:
-blendır seti
-el blendırı (tekli satılanlardan...günlük kullanırım.setlerin içindeki çabuk bozuluyo)
-el mikseri (sadece mikser olcak)
-ütü
-mikrodalga fırın
-sulu süpürge
-bulaşık makinası

ama şu blendır olayında kafam karışık.blendır setini hiç almasamda direk el blendırı,el mikseri,ve parçalayıcı fonsiyonu olan mutfak robotu tek tek alsam diyorum ne dersiniz

oliş şuna bi bakar mısın nasıl sence ? almayı düşünüyorumda araştırıyorum

Sinbo
benimkinden şık bu cnm.. 15-20 tl arasıysa al derim..

mervecim bende yoğurt makinası var (sinbonun).. ve de ekmek makinası (luxell'in, luxell kumtel'in markası).. ekmek makinam bozulduğunda yerine sıfırını yolladılar cnm.. iki alet de çok işime yarıyo ve uygun fiyatlı.. mikser içinse kalite bişi al derim cnm.. ucuzları elinde paralanıyo.. ama blenderlarda öyle olmuyo.. bende yine sinbonun blendırı var.. kettle olarak pratik bişi al derim.. çiftli çay makinası alırsan dikkat et kettle tarafı otomatik sıcak kalabiliyo olsun çay demlerken.. yoksa servis yaparken habire baştan ısıtman lazım.. tekli çay makinalarından arçelik var bizde.. ama çayı pişiriyo ve çok elektrik yakıyo.. ben klasiğim bu konuda çaydanlığa döndüm sonunda.. aklıma gelenler şimdilik bunlar cnm.. bu arada casa si'nin teflon takımında indirim var hem çok şık hem teflonu güzel.. 2 tencere, bi sahan, bi tava, bi pilav tenceresi 190'a inmişti aklında olsun.. pilavım şiir gibi oluyo onda..

Günaydınnnn
Merve çeyiz hazırlığına mı başladın kızz

para biriktiriyorum benimki askerden gelsinde birlikte seçer alırız Bize alışveriş olsunn bayılırız :86: Valla o blendır konusunda benimde kafam karışık şu kablosuz çıktıya onlar hoşuma gitti ama kullanışlımıdır bide mutfak tezgahımda onu koymaya yer olcakmı bakalım felan filannn :44:

Valla bu çeyiz işi çok zor hele benim gibi kararsızlar için
bişey beyeniyorum almaya korkuyorum ya sonra başka beyenirsem diyee:86:

olivyumda mavinin outleti var oraya bakabilirsin orda uygun fiyatları.
sağol cnm maalesef olivium bana çok çok uzak

ben bi kere tercih yaptım olmadı.daha üstelemeyi düşünmüyorum oliş.aöf ye ağırlık verdim.okulum bitince adam akıllı hazırlnırım kpss ye diye düşünüyorum
anladım cnm

bence blendır seti hiç alma cnm tek tek dediklerini al.. ben öyle yaptım.. mikseri güzel al dağılmasın.. blendır zaten dağılmıyo.. parçalayıcı magic bulletlara benzer var bende sinbo.. ondan da memnunum.. ama bulaşık makinasına atamıyosun bıçaklı kısmını

sağol oliş tşekkür ederim.
ekmek kızartma makinası çeyizimin durumuna göre alabilirim.ama çaycı almicam kesinlikle.
sadece adam akıllı bi kettıl alcam o kadar.o çaycıyla demlenen çaylardan zevk alamıyorum.çaydanlıkda küçük gözde tıkır tıkır demlencek ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…