- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.301
benimde mesaim bitii bende çıkıoyrum
iy hafta sonları herkeze
aygünncüm tebrikler canımm borva snaaaaaaaylardan sonra nihayet 1 kilo verdim..
tebrikler için teşekkürler..
haftaya yine ben alacam kupayıı..
hiçte mütavazi değilimdir..
çok sıkı diyete girdim çünkü inatçı kilolarımı kırmaya başladım..
nafcığın ellerine sağlık..
saol canımm:86:güle güle meliss..
yok kız.. özge bişi itiraf edeyim mi.. sonra pişman olcam az zamanım kaldı diye stres yapıyorum bazen.. siz ısrarcı olun belki fikrim değişir diye paylaştım ben bunu zaten sizinleben oyüzden kapatalım demedim
biz neşeyle bu duyguyu bildiğimiz için sana böyle ısrarcı davranıyoruz yaşın geçmeden bir tane olsun bütün duyguların değişecek diye
ama sen hayatını kendin daha iyi biliyorsun eşinin yardımcı olmayacağına seninde üstesinden gelemeyeeğini düşünüyorsan yapacak birşey yok çünkü gerçekten dediğin gibi oluyor ayağında sallayıp mama hazırlayan yada altını değiştiren erkek olmuyor maalesef
sen kendinide eşinide biliyorsun
çocuk konusu açılınca ben kendimi tutamıuyorum çok ısrarcı oluyorum
oyüzden kapatalım diyorum ben
ne güzel neşemakul bi babayla olacağı konusunda hem fikiriz. çünkü eşiim çoooook yardımcıdır bana gerek bebeğim gerekse ev konusunda.. herşeyin hayırlısı. özgeninde dediği gibi uzatmaya tabiki gerek yok.. az öncede dediğim gibi Rabbim isteyene istediği zaman nasip etsin..
yok kızBenim mide bulantılarım ortalığı karıştırdı bak görüyomusun
kevser altı üstü bi kilo almışın bi de dert ediyodunnben geldimkızlarherkes öğle arasında sanırım menümü yazayım bende
sabah
ılık su yarım lt
1kk peyniir
1salatalık ,2zeytin,1dilim kızarmış ekmek
2 br şekersiz çay
ara-muz(şu meyveyide bi bırakamdm gitti çk sık yemeye başladım
öğle için sigara böreği yapmıştım kaç tane yedim bilmiyorumküçük küçüktü
yanında 1br sıkılmış portakal suyu
buarada nafm sabah giremedm net yoktu bildirrm içn..en son 60 kilodaydım buraya bildirm yaptığımda..ama kilo aldım demiştim sana ankaradyken tartıldım 62 kilo çıktım..bugün tartıldm yine 61 kiloyum..ordayken tartımı fazla çıktı yoksa 2kilo alıp burdayken 1kilosunu verdiysem yine bilmiyorum biraz karışık oldu amaşuan 61 kilom..aslında almışım ama vermişim:86::86:
öyle tabi cnm 2. en geç 35den önce olmalıarkadaşımın doğumuna ankaraya gidecektim ama ev kalabalık olur dedi (keşke önceden deseydi)
ben de aldıklarımı kargoyla yollucam
sonra gelirsin dedi ama yeni doğmuş bebek sürekli acıkıp ağlar heraldeannesi de hep onla ilgilenir haliye.. itiraf ediyorum çok sıkıcı geldi gitmeyi düşünmüyorum sanırım :26: benim genlerimde annelik olması için illa doğurmam lazım galiba... itiraf ediyorum genişlemek çoğalmak güzel bişi olmasa o sorumluluğun altına hiç giresim yok bilmiyorum belki anormalimdir [/QUOTE]
oliş bana doktorum 2.ciyi istiyosan 35 e kadar doğur demişti.
35 ten sonrada olur ama yumurta kalitesi düşüyo demişti canım..
hakkımızda hayırlısı olsun..
bende 2.yi eşime güvenemediğimden içime sindiremedim..yani çocuğa bakma yönünden..
hakkımzda hayırlısı olsun..
bizim çocuğumuz olduğunda eşim üniversitede okuyodu..
oda geçer karşısına seyrederdi..
maşallah maaşallahh der dururdu..
ama allahın işi bilinmiyo.. hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.. allah ailene sağlık bağışlasın her daim..
çok olmamış özgecim.. ama dönerler çok yağlı oluyo aklında olsun..öğle yemeğim
2-3 kaşık ezogelin çorba
piliç döner
2-3 çatal pilav
1 ayran
çok mu olmuş yawwww
tasvirine bayıldım nafişşÖğle menüm
1 yk pilav
2 parça ızgara kanat
1 parça ızgara tavuk ( çok ufaktı )
minicikkk 3 tane ızgara köfte (toplasan 3 tanesi 1 tane eder)
4-5 yk piyaz
100 gr kadar yoğurt
Ara
şekersiz çay
kuş lokumu 2-3 tane yicem şimdi
kızz minikkkk bi de patronun cevizlerini mi yedin neyyyntabinki alırım hemende kargo yaparım
haftayada birinci olurum
naf öpücüke razı ol rüyalarımı biliyosun
sakın deşifre etme beni burda
patronun cevizlerden yedim.
kızıyomuş azalıncaben yemedim siz düşünün dedim üst kattakilere
suyumuda aldım geldim
kahveyi yarım saat sonraya bıraktı :78:
aman minik tikkat et afişe olmakk ünlendi söliyim.
odama giriyolar , ben pür dikkat ekrana bakıyorum.
yüzümde muzip bi ifade,bazen kikirderken.
ekrana kafalarına uzatıyorlar,elimde ki kurşun kalemi kılıç gibi kullanıp savuruyorum
herkes pembe sayfanın derdinde
vay be tabloya bakkk---------BAŞLANGIÇ KİLO---ŞİMDİKİ KİLO---HEDEF KİLO
NaF-------------73--------------65.1----------63------700 gr verdi
oyelken---------79.7------------72,2----------65------Kilosunu korumuş
melisdeniz------66 -------------60.5----------59------400 gr verdi
merve52-------110-------------81------------65------Kilosunu korumuş
love_my--------66--------------61------------55------1 kilo aldı
olala------------55.7-----------52,9-----------51.2----300 gr aldı
aygün2008-----76--------------70------------65------ 1 kilo verdi
SaHmErAn------59.7-----------55,8-----------52------400 gr aldı
minikdepresif---61-------------59.3-----------54------1.100 gr aldı
neşeli45--------85.9-----------78,5-----------68------İZİNLİ(Tartısı arızalı)
yengec123-----58-------------57.7-----------55------400 gr verdi
julia------------62.7-----------58,2-----------55------700 gr verdi
asya27---------61.5-----------59.8-----------48------900 gr verdi
ONUR KONUĞUMUZ
tinkerbell2
Evet arkadaşlar 25.02.2011 CUMA günü saat 16:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : aygün2008 ( 1 kilo ile )
Günün İkincisi: asya27( 900 gr ile )
Günün Üçüncüsü: NaF & julia( 700 gr ile )
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız
Beraber nice kupalaranice sevgi,saygı dolu paylaşımlara
NOT : Arkadaşlar 1 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
herkesi kutluyom ama en çok aygünü kutluyom
o kadann yiyip nası bi kilo verdin kıssss maşallah maşallah
şeytanın bacağı kırılmış gerisi gelir artıkk :81:
kendimi kutlamıyomm
bu sabah tartıldım daha da atmış :94:
nası oluyo valla billa anlamadım
harbiden de o kadar çok hareket halindeyim ki bu kadar fazla almam imkansız geliyo :44:
evet cnm şeytanın bacağını kırdınaylardan sonra nihayet 1 kilo verdim..
tebrikler için teşekkürler..
haftaya yine ben alacam kupayıı..
hiçte mütavazi değilimdir..
çok sıkı diyete girdim çünkü inatçı kilolarımı kırmaya başladım..
nafcığın ellerine sağlık..çok sevindimm
nafcım emeğine sağlık cnm
ben varım ya merveekimse yok sanırım günaydın kızlar günaydın oliş naberr
ben varım ya mervee
günaydın cnm iyilik şekerim sen nasısınn
Valla bu çeyiz işi çok zor hele benim gibi kararsızlar içinevet canım başladım valla.şimdilik kafamda belirliyorum olması gerekenleri.kesinlikle gereksiz hiçbişey almayı düşünmüyorum.bi liste yapcam burdan sizlerdende fikir alarak
kızlar bugün temizlik yapıcemm
öğleden sonra da uzun süredir görmediim bi kız arkadaşımla buluşucam
kot almam lazım ama çok kalitesiz piyasadaki kotlar
napcağımı şaşırdım.. maviye falan bakmalıyım galiba ama orası da çok kazık geliyo..
bi öneriniz var mı bana..
kot şeklinde tayt da istiyorum aslında..
ya aslında kış bitsin bahar gelsin istiyorum galibao yüzden sürekli alışverişi erteliyorum
neyse spor yapmıcam bugün dinlenicem
nafcım işlerin vardı uğrayamadın heralde
seninle de görüşemedik meliscim
mervecim senin nası gidiyo çalışmalar
baktın mı tavan taban puanlarına
kızlar bugün temizlik yapıcemm
öğleden sonra da uzun süredir görmediim bi kız arkadaşımla buluşucam
kot almam lazım ama çok kalitesiz piyasadaki kotlar
napcağımı şaşırdım.. maviye falan bakmalıyım galiba ama orası da çok kazık geliyo..
bi öneriniz var mı bana..
kot şeklinde tayt da istiyorum aslında..
ya aslında kış bitsin bahar gelsin istiyorum galibao yüzden sürekli alışverişi erteliyorum
neyse spor yapmıcam bugün dinlenicem
nafcım işlerin vardı uğrayamadın heralde
seninle de görüşemedik meliscim
mervecim senin nası gidiyo çalışmalar
baktın mı tavan taban puanlarına
benimkinden şık bu cnm.. 15-20 tl arasıysa al derim..oliş şuna bi bakar mısın nasıl sence ? almayı düşünüyorumda araştırıyorum
Sinbo
mervecim bende yoğurt makinası var (sinbonun).. ve de ekmek makinası (luxell'in, luxell kumtel'in markası).. ekmek makinam bozulduğunda yerine sıfırını yolladılar cnm.. iki alet de çok işime yarıyo ve uygun fiyatlı.. mikser içinse kalite bişi al derim cnm.. ucuzları elinde paralanıyo.. ama blenderlarda öyle olmuyo.. bende yine sinbonun blendırı var.. kettle olarak pratik bişi al derim.. çiftli çay makinası alırsan dikkat et kettle tarafı otomatik sıcak kalabiliyo olsun çay demlerken.. yoksa servis yaparken habire baştan ısıtman lazım.. tekli çay makinalarından arçelik var bizde.. ama çayı pişiriyo ve çok elektrik yakıyo.. ben klasiğim bu konuda çaydanlığa döndüm sonunda.. aklıma gelenler şimdilik bunlar cnm.. bu arada casa si'nin teflon takımında indirim var hem çok şık hem teflonu güzel.. 2 tencere, bi sahan, bi tava, bi pilav tenceresi 190'a inmişti aklında olsun.. pilavım şiir gibi oluyo onda..iyiyim canım nolsun bi bakim kim var kim yok dedim.daha kahvaltı etmedim annem hazırlıyo şu andabende internetten küçük ev aletleri araştırıyorum.en azından hangisi ksik hangisi bi evde olmalı onları belirliyorum
Günaydınnnn
Merve çeyiz hazırlığına mı başladın kızz
yengeç bence imkanın varsa al derim.küçük ev aletlerinin modası geçme diye bi riski yok.içine sineni al.ilerde sıkışabilirsin.eğer istersen yemek takımını fala sona bırak.ben işe girince alcam ama.modası ne kadar geçebilirki.
elektrikli ev aletleri olarakda şimdilik kafamdaki düşünce:
-blendır seti
-el blendırı (tekli satılanlardan...günlük kullanırım.setlerin içindeki çabuk bozuluyo)
-el mikseri (sadece mikser olcak)
-ütü
-mikrodalga fırın
-sulu süpürge
-bulaşık makinası
ama şu blendır olayında kafam karışık.blendır setini hiç almasamda direk el blendırı,el mikseri,ve parçalayıcı fonsiyonu olan mutfak robotu tek tek alsam diyorum ne dersiniz
sağol cnm maalesef olivium bana çok çok uzakValla bu çeyiz işi çok zor hele benim gibi kararsızlar için
bişey beyeniyorum almaya korkuyorum ya sonra başka beyenirsem diyee:86:
olivyumda mavinin outleti var oraya bakabilirsin orda uygun fiyatları.
anladım cnmben bi kere tercih yaptım olmadı.daha üstelemeyi düşünmüyorum oliş.aöf ye ağırlık verdim.okulum bitince adam akıllı hazırlnırım kpss ye diye düşünüyorum
bence blendır seti hiç alma cnm tek tek dediklerini al.. ben öyle yaptım.. mikseri güzel al dağılmasın.. blendır zaten dağılmıyo.. parçalayıcı magic bulletlara benzer var bende sinbo.. ondan da memnunum.. ama bulaşık makinasına atamıyosun bıçaklı kısmınıyengeç bence imkanın varsa al derim.küçük ev aletlerinin modası geçme diye bi riski yok.içine sineni al.ilerde sıkışabilirsin.eğer istersen yemek takımını fala sona bırak.ben işe girince alcam ama.modası ne kadar geçebilirki.
elektrikli ev aletleri olarakda şimdilik kafamdaki düşünce:
-blendır seti
-el blendırı (tekli satılanlardan...günlük kullanırım.setlerin içindeki çabuk bozuluyo)
-el mikseri (sadece mikser olcak)
-ütü
-mikrodalga fırın
-sulu süpürge
-bulaşık makinası
ama şu blendır olayında kafam karışık.blendır setini hiç almasamda direk el blendırı,el mikseri,ve parçalayıcı fonsiyonu olan mutfak robotu tek tek alsam diyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?