Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Dantel bende pek sevmezdim ama ilk 2-3 ay kullandım ondan sonra kaldırdım sende öyle yaparsın kuşum hem anneni kırmamış olursun hemde evine gezmeye gelenlere çeyiz görmeye gelenlere göstermiş olursun :97: ( Hiç hoşlanmıyorum evin gezilmesinden )

Yün yorgan bende sevmiyom hatta kullanmıyorum ama var benim sana tavsiyem bitane kaz tüyü yorgan al inanılmaz sıcak tutuyo ben çok memnunum çeyizimde yoktu evlendikten sonra aldım ben

ewet canım 2-3 aydan sonra kaldırırım diye düşüüyodum aynı fikirdeyiz.
yorgana gelince kaz tüyü yorgan bende düşünüyorum.bi yorgan 2 yastık.
yü yorganlarımıda dursun bi knarrda kimseyi kıraman.bi yüklük dolabı yaptrır doldururum içine.

merve kendinize mutlaka kaz tüyü al cnm hem hafif, hem sıcacık, hem yumuşacık hem de makinada yıkayabilirsin
ben şanseseri kapanan bi mağazadan 2 kişilik kaz tüyü yorganı 70 tlye almıştım şansın varsa öyle bişeye rastlarsan kaçırma
pahalı gelse de değer bu arada
silikonu misafirlere verirsin.. ucuzları paralanıyo onların içleri topak topak oluyo..

bence de

slm kızlar nasılsınız
Hava ne soğuk tipi var burda :97:
burda da var
naber tinkerbell

naf yaaaaa gümüş tepsi ve çay takımı almak istiorum ama kararsız kaldım :44::44:

yaa ne zevklidirdimii yeni yeni eşyalar, çeyizler Alınması ayrı yerleştirmesi ayrı bir zevk

oliş günlük kullanacagım yemk takımımı o şekilde rengarenkde alabilirim belli olmaz bana.
ama kaz tüyü yorgan alcam karar verdim naf ve senin önerinle.silikon yorgana gelince,öyle çok ucuz bişey almicam.kendi kaz tüyü yorgan kullanırım.misafire silikon yorgan veririm dışına nevresim gerçriririm.hemen kirlenmez.uzun süre temiz kalabilir.

önerilerinizi listeme ekliyorum.kafamdak şeyler hakkındada zamanla fikir aldıça listeyi rtamamlayıp yazcam buraya.ama kaz tüyü yorgan ve kahve makinasını kesin ekledim.
hatta kahve makinası güzel bişey bulabilirsem bu ara bile alabilirim.isteme günü lazım olar

kızlar ben çıktım.misafirliğe gitcez.öpüyorum sizi

mervecim ev için fikir almak adına ikeayı gezmeni öneririm.. hazır odalar, evler var ya sergide.. çok değişik fikirler gelebilir aklına.. illa bişi almaya gerek yok.. aksesuar bölümde mutfakta kullanacağın bi sürü faydalı ıvır zıvır da oluyo

Koçtaştan aldım geçen sene yanında yastık hediyeli 100 TL idi yanlış hatırlamıyorsam canım :82: yorganlarını verme tabi kız çok misafir geldimi iyi olur sıcak sıcak yatarlar

naf yaaaaa gümüş tepsi ve çay takımı almak istiorum ama kararsız kaldım :44::44:

Benim kanka aldı geçenlerde çay takımı ben gerekli diye düşünüyorum canım ama gümüş tepsiye bişey diyemem :97: sen neden kararsız kaldın :44:

hee olişim unutmadan;
öyle ucuz bi koltuk yıkama mak bulursam alırım zaten.ama en fiyatlarını 1-1,5 civarı bildiğim için almam demiştim.
halıları bizde yıkamaya veriyoruz ilerde kendi halılarımıda yıkamaya veririm zaten.

tmm canım çok sağol.bigün gezicem ikeayı.

Hayırlısı olsun şimdiden mervecim zamanla tamamlarız beraber düşünüp :94: gülegüle iyi gezmeler tatlım :80:

4 ay içinde sözlenmiş,nişanlanmış ve evlenmiş biri olarak ikea bana çok yardımcı oldu fikir konusunda kesinlikle katılıyorum olişim

naf sözlenme nişanlanma ve evlenme anılarını anlatsanaa

fiyatı 300 tl civarlarındaaaa ne bilimm alim mi almim mi diye ama çok şık hem de gerekli alayım demiiii öle güsel parlıo ki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…