- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.341
teşekkürler nafcım önerilerin için.
ben çelik tencere takımını bitane alcam evet ama teflon tencere setide alcam zaten.ayriyetten tava falanda alcam tabi.
Ben almıcaksın anladım ondan tekrar söyledim cnm
kahve makinasına gelince mademki herkes bu kadar memnun bende listeme eklerim.çok pahalı değil nası olsa,kullanmasamda durur bi kenarda elbet lazım olur bigün.
Hiç lazım olmasa isteme günü lazım olacak inan bana
çay setine gelince,ben sevmiyorum o çay setlerini,gereksiz bi pahalılık var onlarda.altı üstü bardak ve altlık yani.
onun yerine güzel 12 çay bardağı,altlığı alırım takım yaparım.
tepsim zaten olur.e çaydanlıkta zaten olcak misafir için bi büyük demliğim.
Evet pahalı gerçekten ama kız çeyizi işte olmadı mı olmuyo bana görekesme takımlar var mesela vitrinde duruyo kullanılmıyo ama çeyizde olmalı diye düşünenlerdenim bende :97:
kare takımlar bana çok itici geliyo.onlşarın modası gelip geçici diye düşünüyorum.yuvarlaklar hep moda kalcak.
kahvaltı yakımımıda yemek takımıda yuvarlak alcam.çok markaya gitmicem.marka olarak elektrikli ev aletlerimde dikkatli olcam nafım...
Marka demek güzel demek değil zaten canım :94: elektrikli ev aletleri bana göre şans işi ben sana şu markadan memnunum derim sendeki bozuk çıkar :97: şansın yüzüne gülsün inşallah canım o konuda
ince çeyizim çok var zaten
(başörtü,havlu,lif,patik,annemin yapacağı yorganlara dantel)
danteli sevmiyorum ama göstermelik birer tane olmak zorundaymış malesef.ilk başta sererler sonra kaldırıp kendi isteğime göre aldıgım pullu boncuklu işlemeli hazır takımlardan kullancam hem yatak odama hem yemek odama.
sonra yorgana gelelim.bizim orda kaynana 2şer yorganla döşek,kendi annesi 2 şer yorgan döşek yaparmış hemde yünsevmiyorum yünü,kokusunu temizlemesini sevmiyorum zor oluyo..
sölicem kaynana bi tane yapar annemde bi tane yapar.
3-4 tane silikon yorgan alcam
yıkaması kolay olur
slm kızlarnasılsınız
Hava ne soğuk tipi var burda :97:
mervecim hala çeyizmi konuşuonuz kızzz
Dantel bende pek sevmezdim ama ilk 2-3 ay kullandım ondan sonra kaldırdımsende öyle yaparsın kuşum hem anneni kırmamış olursun hemde evine gezmeye gelenlere çeyiz görmeye gelenlere göstermiş olursun :97: ( Hiç hoşlanmıyorum evin gezilmesinden )
Yün yorgan bende sevmiyom hatta kullanmıyorum ama varbenim sana tavsiyem bitane kaz tüyü yorgan al inanılmaz sıcak tutuyo ben çok memnunum çeyizimde yoktu evlendikten sonra aldım ben
aaa evet ben tost makinasını tamamen unuttumbak sizden fikir aldıkça tamamlıyorum işte olması gerekenler listemi.
tmm olişim önerilerini dikkate alıcam.şimdilik liste çıkartıyorum.iş olayım hallloldukttan sonra başlicam almaya.bi başlasam gerisi çorap söküğü gibi gelir zatenkahve makinası da alab,ilirim.olabilir.aslında gereksiz.ben kahve sevmiyorum.benmkide sevmiyo.gelelere cezvede yaparım.elektrikli kahve mak.nası kahve yapıyo bilmiyorum ondan olabilir bu önyargımgüzel yapıyo cnm 15 tllikler bile güzel yapıyo
içini sürekli temizlerim culya.sulu almak zorundayım koltuk sildiğimde falan çektiririm diye düşünüyorum.ayriyetten halı yıkama makinası alamam çünkü
mervecim ben 100 tlye halı yıkama makinası almıştım bimden çekişinden kullanım kolaylığından falan memnunum onunla kanepeleri de çektirebilirsin ama halıyı temizlemez halıları yıkatmazk lazım
görüşürüz oliş önerilerin için teşekkür ederim.müsait bi zamanda tekrar konuşalım yardımlarınıza cidden ihtiyacım var.siz tecrübelisiniz bu konuda.gereeksi yere para harcamadan en iyi şekilde bu işi nası çözerim bakalım hayırlısıgörüşürüz canım kolay gelsin
bu arada kızlar yemek takkımı olarak bitanem kompl takım alcam misafir için.
bi de günlük için alcam ama günlük için olanı dışardan tamamlicam parça parça.çünkü takımların içinde çorba tenceresi,sosluk gibi gereksiz şeyler var ve günlük kullanılmıyo.
ben takımlardan nefret ediyorum çünkü sıkılıyorum.. herşeyi parça parça aldım kafama göre rengarenk takım düzdüm çok da ucuza geldi.. yıllardır da kullanırım sakarlıktan çarptıklarımın kenarlarını zedeledim ama porselen de olsa aynı şey olacaktı..
çatal kaşık setine gelince onuda önce bi sandıklı takkım alcam ağır misafirler için.
günlüük içinde dışardan 12 çatal,12 kaşık,12 bıçak tamamlicam ayriyetten şu sapları poselen gibi şekilli falan olanlar varya.6 kişilikde onlardan alcam.
sapları ayrı olanları tavsiye etmem cnm komple çeliğini al ben ilk öyle almıştım hepsini attım birleşme yerlerinden zaman içinde acaip bi tad geliyo
tencere seti bi takım alcam sadece
teflon tava alcam boy boy 5-6 tane
teflon tencere de alcam set şeklinde olanlardanda alabilirim daha iyi.hepsi var içinde.
cnm casa si demiştim ya.. bana yılbaşında babamlar hediye olarak tava ve pilav tenceresini yollamış.. çok şık, ağır duruyo, teflonu da kaliteli.. bakmanı mutlaka tavsiye ederim.. setini indirimde gördüm geçen ay.. ben elimdekileri sete tamamlıcam aynı markadan
bitane kahvaltı seti alcam
bide bu düz renk rengarenk tabaklar varya heryerde görüyoruz.onlarınn servis tabaklarından 12tane alcam renk renk.çaya gelen misafirler için düşünüyorum onuda.yanınada küçük küçük rengarenk şekil şekil olan çeşit çeşit tabaklardanda alcam.kalabalık kahvaltılarda onları kullanırım.
benim yemek takımlarım da kahvaltılıklarım pasta takımlarım da o rengarenk tabaklardan işte
Sağol bebişim
Sağol cnmtebrik ederim tekrar
Rica ederim bebikim
Günaydın kuşum
Afiyet olsun cnmyürüyerek en iyisini yapmışsın cnm
Günaydın cnm
Eşim geçen sene bana söke levi's outlet'ten 3 tane kot almıştı orjinal 99 TL ya
iyiymişş.. ama senin ölçüler manken gibi tüm kotlar olur sana.. bana karın kısmı hep dar hep dar
evet cnm işim vardı sabah :97: sana kolay gelsin
İyi haftasonları canım :80:
Teyzem kullanmıştı bir dönem ve hiç memnun değildi başka bir makina almıştı mervecim :97: bende toz torbasız kullanıyorum çok memnunumhalılarımıda düzgün güvendiğim bir firmaya veriyorum yıkatıyorum mis gibi oluyor :94:
Birde kahve sevmiyorum gelene cezvede yaparım demişsin ama inan kahve makinası kurtarıcı oluyor çok misafir geldiğinde :97: hem bol köpüklü yapıyor hemde tahminen 1.5-2 dakikada 4 kişiye kahve yapabiliyosunisteme günü çok işime yaramıştı vallahi
Yemek takımı ve çatal kaşık takımı bir tane almak mantıklı canım
12'li servis tabağı mutlaka al hatta yemek takımın ile aynı desenden servis takımı alırsan tabak yenilemek gerektiğinde inanılmaz güzel oluyor kimse anlamıyor sanki 24 kişilik takım almışsın gibi
Tencere seti bir takım alıcam demişsin ama bence hem çelik hemde teflon tencere seti al inan gereksiz değil canım
Ben Karaca ve fms markalarından memnunum ama sakın çiçekli tencerelerden alma onların sapları ocakta yanıyo üzülürsün sonra :97:
Birde teflon tava setini ve düdüklü tencereni tefal'den almanı öneririm ben çok çok memnunum :97:
Geçenlerde eşim mehtap tava getirmişti oda kullanılır ama tefalin yanında çok sönük kaldı :97:
Düdüklü tencereside harika :97:
Kahvaltı seti ve yemek takımında kare değilde yuvarlak almanı öneririm kare setler masa düzeninde genelde problem oluyor tabi evin ve masan yayla kadar büyükse o ayrı :97:
Bu arada yazmayı unuttum çaycı almana gerek yok bende beğenmiyorum onun çayını :97: jumbonun çelik çaydanlığını kullanıyorum ben çok memnunum :97:
Birde çay seti alman lazım canım özel misafirler için :97: onun içinde de iki kişilik çaydanlık oluyor onu günlük kullanabilirsin hem :97:
Başka sormak istediğin bişey olursa çekinme yardımcı olmaya çalışırım :81:
merve kendinize mutlaka kaz tüyü al cnm hem hafif, hem sıcacık, hem yumuşacık hem de makinada yıkayabilirsinsonra yorgana gelelim.bizim orda kaynana 2şer yorganla döşek,kendi annesi 2 şer yorgan döşek yaparmış hemde yünsevmiyorum yünü,kokusunu temizlemesini sevmiyorum zor oluyo..
sölicem kaynana bi tane yapar annemde bi tane yapar.
3-4 tane silikon yorgan alcam
yıkaması kolay olur
bence deDantel bende pek sevmezdim ama ilk 2-3 ay kullandım ondan sonra kaldırdımsende öyle yaparsın kuşum hem anneni kırmamış olursun hemde evine gezmeye gelenlere çeyiz görmeye gelenlere göstermiş olursun :97: ( Hiç hoşlanmıyorum evin gezilmesinden )
Yün yorgan bende sevmiyom hatta kullanmıyorum ama varbenim sana tavsiyem bitane kaz tüyü yorgan al inanılmaz sıcak tutuyo ben çok memnunum çeyizimde yoktu evlendikten sonra aldım ben
burda da varslm kızlarnasılsınız
Hava ne soğuk tipi var burda :97:
Selam canım :80: kendi adıma iyiyim sen nasılsın :93: soğuk muburası süper dışarıda güneş var hava harika :78:
bende iyiyim cnmm benimne güzel hava iyiymiş sizin orda :)
ablama gidicektim hava burda böyle ölunca çıkmaya cesaret edemedim bende hazır evdeyken kahvemi yaptım size bakıyım bir dedim
Ne konuşcaktık kız
ewet canım 2-3 aydan sonra kaldırırım diye düşüüyodum aynı fikirdeyiz.
yorgana gelince kaz tüyü yorgan bende düşünüyorum.bi yorgan 2 yastık.
yü yorganlarımıda dursun bi knarrda kimseyi kıraman.bi yüklük dolabı yaptrır doldururum içine.
naf yaaaaa gümüş tepsi ve çay takımı almak istiorum ama kararsız kaldım :44::44:
mervecim ev için fikir almak adına ikeayı gezmeni öneririm.. hazır odalar, evler var ya sergide.. çok değişik fikirler gelebilir aklına.. illa bişi almaya gerek yok.. aksesuar bölümde mutfakta kullanacağın bi sürü faydalı ıvır zıvır da oluyo
oliş günlük kullanacagım yemk takımımı o şekilde rengarenkde alabilirim belli olmaz bana.
ama kaz tüyü yorgan alcam karar verdim naf ve senin önerinle.silikon yorgana gelince,öyle çok ucuz bişey almicam.kendi kaz tüyü yorgan kullanırım.misafire silikon yorgan veririm dışına nevresim gerçriririm.hemen kirlenmez.uzun süre temiz kalabilir.
önerilerinizi listeme ekliyorum.kafamdak şeyler hakkındada zamanla fikir aldıça listeyi rtamamlayıp yazcam buraya.ama kaz tüyü yorgan ve kahve makinasını kesin ekledim.
hatta kahve makinası güzel bişey bulabilirsem bu ara bile alabilirim.isteme günü lazım olar
kızlar ben çıktım.misafirliğe gitcez.öpüyorum sizi
mervecim ev için fikir almak adına ikeayı gezmeni öneririm.. hazır odalar, evler var ya sergide.. çok değişik fikirler gelebilir aklına.. illa bişi almaya gerek yok.. aksesuar bölümde mutfakta kullanacağın bi sürü faydalı ıvır zıvır da oluyo
bime gelir kesin yazın cnmhee olişim unutmadan;
öyle ucuz bi koltuk yıkama mak bulursam alırım zaten.ama en fiyatlarını 1-1,5 civarı bildiğim için almam demiştim.
halıları bizde yıkamaya veriyoruz ilerde kendi halılarımıda yıkamaya veririm zaten.
naf sözlenme nişanlanma ve evlenme anılarını anlatsanaaHayırlısı olsun şimdiden mervecimzamanla tamamlarız beraber düşünüp :94: gülegüle iyi gezmeler tatlım :80:
4 ay içinde sözlenmiş,nişanlanmış ve evlenmiş biri olarak ikea bana çok yardımcı oldu fikir konusunda kesinlikle katılıyorum olişim
Koçtaştan aldım geçen sene yanında yastık hediyeli 100 TL idi yanlış hatırlamıyorsam canım :82: yorganlarını verme tabi kız çok misafir geldimi iyi olur sıcak sıcak yatarlar
Benim kanka aldı geçenlerde çay takımı ben gerekli diye düşünüyorum canım ama gümüş tepsiye bişey diyemem :97: sen neden kararsız kaldın :44:
naf sözlenme nişanlanma ve evlenme anılarını anlatsanaa
fiyatı 300 tl civarlarındaaaa ne bilimm alim mi almim mi diye ama çok şık hem de gerekli alayım demiiii öle güsel parlıo ki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?