- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.321
yengeç bence imkanın varsa al derim.küçük ev aletlerinin modası geçme diye bi riski yok.içine sineni al.ilerde sıkışabilirsin.eğer istersen yemek takımını fala sona bırak.ben işe girince alcam ama.modası ne kadar geçebilirki.
elektrikli ev aletleri olarakda şimdilik kafamdaki düşünce:
-blendır seti
-el blendırı (tekli satılanlardan...günlük kullanırım.setlerin içindeki çabuk bozuluyo)
-el mikseri (sadece mikser olcak)
-ütü
-mikrodalga fırın
-sulu süpürge
-bulaşık makinası
ama şu blendır olayında kafam karışık.blendır setini hiç almasamda direk el blendırı,el mikseri,ve parçalayıcı fonsiyonu olan mutfak robotu tek tek alsam diyorum ne dersiniz
ben de öyleyim cnm..sağol oliş tşekkür ederim.
ekmek kızartma makinası çeyizimin durumuna göre alabilirim.ama çaycı almicam kesinlikle.
sadece adam akıllı bi kettıl alcam o kadar.o çaycıyla demlenen çaylardan zevk alamıyorum.çaydanlıkda küçük gözde tıkır tıkır demlencek ohh miss
günaydın culyagünaydın kızlar
aaa evet ben tost makinasını tamamen unuttumtost makinasını da büyük güzel bişi al derim mervecim..
türk kahvesi makinası alacaksan ucuzlar gayet güzel yapıyo 15 tlye bile bulunuyo ama tabi arçelikinki çok şık..
bu arada cnm eskidji.com diye bi site var.. her cumartesi müzayede oluyo.. çeşit çeşit eşya satıyolar.. netten katılabiliyosun.. ambalajlı eşyalar da oluyo sıfır paketi açılmamış.. ben epilasyon aleti aldım mesela ambalajlı braunun.. piyasada 200dü kargo dahil 155e aldım ben.. kapıya kargoluyolar.. aklında olsun.. ne zaman ne olacağı belli olmuyo ama şöyle bi gözatıp ne var ne yok bulabiliyosun..
içini sürekli temizlerim culya.sulu almak zorundayım koltuk sildiğimde falan çektiririm diye düşünüyorum.ayriyetten halı yıkama makinası alamam çünkümervecim sulu süpürgeler koku yapıo ben hiç tavsiye etmem sana
günaydın olişimben de öyleyim cnm..
eym ve yoğurt makinasını düşün derim..
eym ile şipşak çeşit çeşit katkı maddesiz uygun fiyata çok güzel ekmekler yapabiliyosun
pizza hamuru yapabiliyosun vs
günaydın culya
kızlar ben kaçıyorum.. hepinize iyi haftasonları dilerimm
mervecim sulu süpürgeler koku yapıo ben hiç tavsiye etmem sana
ben de öyleyim cnm..
eym ve yoğurt makinasını düşün derim..
eym ile şipşak çeşit çeşit katkı maddesiz uygun fiyata çok güzel ekmekler yapabiliyosun
pizza hamuru yapabiliyosun vs
günaydın culya
aaa evet ben tost makinasını tamamen unuttumbak sizden fikir aldıkça tamamlıyorum işte olması gerekenler listemi.
tmm olişim önerilerini dikkate alıcam.şimdilik liste çıkartıyorum.iş olayım hallloldukttan sonra başlicam almaya.bi başlasam gerisi çorap söküğü gibi gelir zatenkahve makinası da alab,ilirim.olabilir.aslında gereksiz.ben kahve sevmiyorum.benmkide sevmiyo.gelelere cezvede yaparım.elektrikli kahve mak.nası kahve yapıyo bilmiyorum ondan olabilir bu önyargım
içini sürekli temizlerim culya.sulu almak zorundayım koltuk sildiğimde falan çektiririm diye düşünüyorum.ayriyetten halı yıkama makinası alamam çünkü
bide temizlemesi felan zor oluyomuş sanırım
kilo veren herkeseahada bu tebrikler kızlar...
minik canm buhafta değişiklik yapıp kupayı biz alalım
günn sondan birincileri geliyoooorrr
minik ve love_my
aylardan sonra nihayet 1 kilo verdim..
tebrikler için teşekkürler..
haftaya yine ben alacam kupayıı..
hiçte mütavazi değilimdir..
çok sıkı diyete girdim çünkü inatçı kilolarımı kırmaya başladım..
nafcığın ellerine sağlık..
slm kuzucuklarr
yok kız.. özge bişi itiraf edeyim mi.. sonra pişman olcam az zamanım kaldı diye stres yapıyorum bazen.. siz ısrarcı olun belki fikrim değişir diye paylaştım ben bunu zaten sizinle
ne güzel neşeçok şanslısın..
yok kız
benim arkadaşım doğuruyo pztesi :82: ondan förtledi konu
senin durum da tuz biber ekti
dün kargoya verdim aldıım cicileri
bi minik fıstık yeşili battaniye
bi peluş şeker esprili oyuncak
bi pembe şeker gibi nazarlık
bi de gram altın kartı attım kargo poşedine
ufak kartlara da güzel dilekler diledimm
inş bugün alır da beğenir
Bence beğenir olişim
kevser altı üstü bi kilo almışın bi de dert ediyodunn
öyle tabi cnm 2. en geç 35den önce olmalı
ama allahın işi bilinmiyo.. hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.. allah ailene sağlık bağışlasın her daim..
çok olmamış özgecim.. ama dönerler çok yağlı oluyo aklında olsun..
tasvirine bayıldım nafişş
Hehehe
kızz minikkkk bi de patronun cevizlerini mi yedin neyyyn
aman minik tikkat et afişe olma
vay be tabloya bakkk
herkesi kutluyom ama en çok aygünü kutluyom
o kadann yiyip nası bi kilo verdin kıssss maşallah maşallah
şeytanın bacağı kırılmış gerisi gelir artıkk :81:
kendimi kutlamıyomm
bu sabah tartıldım daha da atmış :94:
nası oluyo valla billa anlamadım
harbiden de o kadar çok hareket halindeyim ki bu kadar fazla almam imkansız geliyo :44:
Sağol canımsu tutuyosundur belkim oliş :97:
evet cnm şeytanın bacağını kırdınçok sevindimm
nafcım emeğine sağlık cnm
kimse yok sanırım günaydın kızlar günaydın oliş naberr
menümm
sabah
1 haşlama yumurta
30 gr peynir
1 dilim ekmek
çk şeker
çay
az şekerli türk kahvesi
ara
1/4 muz
bi brd süt
öğle
orta büyüklükte bi tabak domates soslu makarna (yemek yapmaya üşendikçe makarnaya abanıyom)
4 yk yoğurt
ara
altın ekmek (60 gr)
yarım brd sütlü neskafe
akşam
1/4 muz
ufak avuç kuruyemiş
elma (eve geldiğimde açtım sonra yemek yaptım önden bunları lüpledim)
3 kepçe karnıbahar
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt
1/4 muz
çk nutella
spor
bi bçk saat yürüyüş (yamur ve ıslak rüzgarda bırrrr)
trafik benden yavaştı ben de yürüdüm otobüste tıkışmaktansa sardalye gibi
Günaydınnnn
Merve çeyiz hazırlığına mı başladın kızz
kızlar bugün temizlik yapıcemm
öğleden sonra da uzun süredir görmediim bi kız arkadaşımla buluşucam
kot almam lazım ama çok kalitesiz piyasadaki kotlar
napcağımı şaşırdım.. maviye falan bakmalıyım galiba ama orası da çok kazık geliyo..
bi öneriniz var mı bana..
kot şeklinde tayt da istiyorum aslında..
ya aslında kış bitsin bahar gelsin istiyorum galibao yüzden sürekli alışverişi erteliyorum
neyse spor yapmıcam bugün dinlenicem
nafcım işlerin vardı uğrayamadın heralde
seninle de görüşemedik meliscim
mervecim senin nası gidiyo çalışmalar
baktın mı tavan taban puanlarına
aaa evet ben tost makinasını tamamen unuttumbak sizden fikir aldıkça tamamlıyorum işte olması gerekenler listemi.
tmm olişim önerilerini dikkate alıcam.şimdilik liste çıkartıyorum.iş olayım hallloldukttan sonra başlicam almaya.bi başlasam gerisi çorap söküğü gibi gelir zatenkahve makinası da alab,ilirim.olabilir.aslında gereksiz.ben kahve sevmiyorum.benmkide sevmiyo.gelelere cezvede yaparım.elektrikli kahve mak.nası kahve yapıyo bilmiyorum ondan olabilir bu önyargım
içini sürekli temizlerim culya.sulu almak zorundayım koltuk sildiğimde falan çektiririm diye düşünüyorum.ayriyetten halı yıkama makinası alamam çünkü
bu arada kızlar yemek takkımı olarak bitanem kompl takım alcam misafir için.
bi de günlük için alcam ama günlük için olanı dışardan tamamlicam parça parça.çünkü takımların içinde çorba tenceresi,sosluk gibi gereksiz şeyler var ve günlük kullanılmıyo.
çatal kaşık setine gelince onuda önce bi sandıklı takkım alcam ağır misafirler için.
günlüük içinde dışardan 12 çatal,12 kaşık,12 bıçak tamamlicam ayriyetten şu sapları poselen gibi şekilli falan olanlar varya.6 kişilikde onlardan alcam.
tencere seti bi takım alcam sadece
teflon tava alcam boy boy 5-6 tane
teflon tencere de alcam set şeklinde olanlardanda alabilirim daha iyi.hepsi var içinde.
bitane kahvaltı seti alcam
bide bu düz renk rengarenk tabaklar varya heryerde görüyoruz.onlarınn servis tabaklarından 12tane alcam renk renk.çaya gelen misafirler için düşünüyorum onuda.yanınada küçük küçük rengarenk şekil şekil olan çeşit çeşit tabaklardanda alcam.kalabalık kahvaltılarda onları kullanırım.
naf naptın sen bacım pizza gazoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?