Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tost makinasını da büyük güzel bişi al derim mervecim..

türk kahvesi makinası alacaksan ucuzlar gayet güzel yapıyo 15 tlye bile bulunuyo ama tabi arçelikinki çok şık..

bu arada cnm eskidji.com diye bi site var.. her cumartesi müzayede oluyo.. çeşit çeşit eşya satıyolar.. netten katılabiliyosun.. ambalajlı eşyalar da oluyo sıfır paketi açılmamış.. ben epilasyon aleti aldım mesela ambalajlı braunun.. piyasada 200dü kargo dahil 155e aldım ben.. kapıya kargoluyolar.. aklında olsun.. ne zaman ne olacağı belli olmuyo ama şöyle bi gözatıp ne var ne yok bulabiliyosun..

mervecim sulu süpürgeler koku yapıo ben hiç tavsiye etmem sana

ben de öyleyim cnm..
eym ve yoğurt makinasını düşün derim..
eym ile şipşak çeşit çeşit katkı maddesiz uygun fiyata çok güzel ekmekler yapabiliyosun
pizza hamuru yapabiliyosun vs

günaydın kızlar
günaydın culya

aaa evet ben tost makinasını tamamen unuttum bak sizden fikir aldıkça tamamlıyorum işte olması gerekenler listemi.
tmm olişim önerilerini dikkate alıcam.şimdilik liste çıkartıyorum.iş olayım hallloldukttan sonra başlicam almaya.bi başlasam gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten kahve makinası da alab,ilirim.olabilir.aslında gereksiz.ben kahve sevmiyorum.benmkide sevmiyo.gelelere cezvede yaparım.elektrikli kahve mak.nası kahve yapıyo bilmiyorum ondan olabilir bu önyargım

mervecim sulu süpürgeler koku yapıo ben hiç tavsiye etmem sana
içini sürekli temizlerim culya.sulu almak zorundayım koltuk sildiğimde falan çektiririm diye düşünüyorum.ayriyetten halı yıkama makinası alamam çünkü

günaydın olişim
kızlar ben kaçıyorum.. hepinize iyi haftasonları dilerimm

teşekkür ederim cnm sana da ii gezmeler

peki sen blrsn cnm ama kuzenime almıştık çok pişman şuan yenisini alacak

görüşürüz oliş önerilerin için teşekkür ederim.müsait bi zamanda tekrar konuşalım yardımlarınıza cidden ihtiyacım var.siz tecrübelisiniz bu konuda.gereeksi yere para harcamadan en iyi şekilde bu işi nası çözerim bakalım hayırlısı görüşürüz canım kolay gelsin

bu arada kızlar yemek takkımı olarak bitanem kompl takım alcam misafir için.
bi de günlük için alcam ama günlük için olanı dışardan tamamlicam parça parça.çünkü takımların içinde çorba tenceresi,sosluk gibi gereksiz şeyler var ve günlük kullanılmıyo.

çatal kaşık setine gelince onuda önce bi sandıklı takkım alcam ağır misafirler için.
günlüük içinde dışardan 12 çatal,12 kaşık,12 bıçak tamamlicam ayriyetten şu sapları poselen gibi şekilli falan olanlar varya.6 kişilikde onlardan alcam.

tencere seti bi takım alcam sadece

teflon tava alcam boy boy 5-6 tane
teflon tencere de alcam set şeklinde olanlardanda alabilirim daha iyi.hepsi var içinde.

bitane kahvaltı seti alcam

bide bu düz renk rengarenk tabaklar varya heryerde görüyoruz.onlarınn servis tabaklarından 12tane alcam renk renk.çaya gelen misafirler için düşünüyorum onuda.yanınada küçük küçük rengarenk şekil şekil olan çeşit çeşit tabaklardanda alcam.kalabalık kahvaltılarda onları kullanırım.

kilo veren herkese ahada bu tebrikler kızlar...
minik canm buhafta değişiklik yapıp kupayı biz alalım
günn sondan birincileri geliyoooorrr
minik ve love_my

Sağol bebişim

Sağol cnm tebrik ederim tekrar

Rica ederim bebikim

kimse yok sanırım günaydın kızlar günaydın oliş naberr

Günaydın kuşum

Afiyet olsun cnm yürüyerek en iyisini yapmışsın cnm

Günaydınnnn
Merve çeyiz hazırlığına mı başladın kızz

Günaydın cnm

Eşim geçen sene bana söke levi's outlet'ten 3 tane kot almıştı orjinal 99 TL ya

evet cnm işim vardı sabah :97: sana kolay gelsin

İyi haftasonları canım :80:

Teyzem kullanmıştı bir dönem ve hiç memnun değildi başka bir makina almıştı mervecim :97: bende toz torbasız kullanıyorum çok memnunum halılarımıda düzgün güvendiğim bir firmaya veriyorum yıkatıyorum mis gibi oluyor :94:

Birde kahve sevmiyorum gelene cezvede yaparım demişsin ama inan kahve makinası kurtarıcı oluyor çok misafir geldiğinde :97: hem bol köpüklü yapıyor hemde tahminen 1.5-2 dakikada 4 kişiye kahve yapabiliyosun isteme günü çok işime yaramıştı vallahi

Yemek takımı ve çatal kaşık takımı bir tane almak mantıklı canım
12'li servis tabağı mutlaka al hatta yemek takımın ile aynı desenden servis takımı alırsan tabak yenilemek gerektiğinde inanılmaz güzel oluyor kimse anlamıyor sanki 24 kişilik takım almışsın gibi

Tencere seti bir takım alıcam demişsin ama bence hem çelik hemde teflon tencere seti al inan gereksiz değil canım

Ben Karaca ve fms markalarından memnunum ama sakın çiçekli tencerelerden alma onların sapları ocakta yanıyo üzülürsün sonra :97:

Birde teflon tava setini ve düdüklü tencereni tefal'den almanı öneririm ben çok çok memnunum :97:

Geçenlerde eşim mehtap tava getirmişti oda kullanılır ama tefalin yanında çok sönük kaldı :97:

Düdüklü tencereside harika :97:

Kahvaltı seti ve yemek takımında kare değilde yuvarlak almanı öneririm kare setler masa düzeninde genelde problem oluyor tabi evin ve masan yayla kadar büyükse o ayrı :97:

Bu arada yazmayı unuttum çaycı almana gerek yok bende beğenmiyorum onun çayını :97: jumbonun çelik çaydanlığını kullanıyorum ben çok memnunum :97:

Birde çay seti alman lazım canım özel misafirler için :97: onun içinde de iki kişilik çaydanlık oluyor onu günlük kullanabilirsin hem :97:

Başka sormak istediğin bişey olursa çekinme yardımcı olmaya çalışırım :81:

Son düzenleme:
Akşam menüm (Cozuttum kabul ama hep intenseden sonra oldu )
Pizza
patates
tavuk
gazoz

Sabah

1 ceviz
2 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
2 kk oeynir
1 tk tahin,pekmez

Öğle menüm
3 yk ketçaplı,kıymalı makarna
2 ufak parça karnıbahar kızartması
salata
200 gr kadar yoğurt

teşekkürler nafcım önerilerin için.
ben çelik tencere takımını bitane alcam evet ama teflon tencere setide alcam zaten.ayriyetten tava falanda alcam tabi.

kahve makinasına gelince mademki herkes bu kadar memnun bende listeme eklerim.çok pahalı değil nası olsa,kullanmasamda durur bi kenarda elbet lazım olur bigün.

çay setine gelince,ben sevmiyorum o çay setlerini,gereksiz bi pahalılık var onlarda.altı üstü bardak ve altlık yani.
onun yerine güzel 12 çay bardağı,altlığı alırım takım yaparım.
tepsim zaten olur.e çaydanlıkta zaten olcak misafir için bi büyük demliğim.

kare takımlar bana çok itici geliyo.onlşarın modası gelip geçici diye düşünüyorum.yuvarlaklar hep moda kalcak.
kahvaltı yakımımıda yemek takımıda yuvarlak alcam.çok markaya gitmicem.marka olarak elektrikli ev aletlerimde dikkatli olcam nafım...

ince çeyizim çok var zaten
(başörtü,havlu,lif,patik,annemin yapacağı yorganlara dantel )
danteli sevmiyorum ama göstermelik birer tane olmak zorundaymış malesef.ilk başta sererler sonra kaldırıp kendi isteğime göre aldıgım pullu boncuklu işlemeli hazır takımlardan kullancam hem yatak odama hem yemek odama.

sonra yorgana gelelim.bizim orda kaynana 2şer yorganla döşek,kendi annesi 2 şer yorgan döşek yaparmış hemde yün sevmiyorum yünü,kokusunu temizlemesini sevmiyorum zor oluyo..
sölicem kaynana bi tane yapar annemde bi tane yapar.
3-4 tane silikon yorgan alcam
yıkaması kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…