- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.461
senin avcun benden büyüktür 100-150 kl arası bişi yapar heralde
slm herkeze bu aradageçmişi biraz okudum bütün gün bilg. karşısındaydım gözüm ağrımaya başladı artık moda bloğundan tut :97: dekorasyon yemek bloglarına baktım deli gibi
b
15 tl kızz daha fazla verme zatenncanım yakında nasip olursa yeni lojman yapılıyor bize taşınacağım yani eşyalaroım falan hep yenilenecek okadar çok masraf varkii koltu perde halı hepsini yenilemek istiyoum e ben evleneli 14 yıl oldu eskidi hepsi alışverişte tartıyda sıkıştırırım araya ..:92::92:
nerelere baktın cnm hadi bize özet geçseneslm herkeze bu aradageçmişi biraz okudum bütün gün bilg. karşısındaydım gözüm ağrımaya başladı artık moda bloğundan tut :97: dekorasyon yemek bloglarına baktım deli gibi
b
ya aygünn ben 1.59um sen 1.78 (öyleydi di mi) boy uzadıkça avuç orantılı olarak büyüyo ya o açıdannyok kız benim ellerim güççüktürr..kibardıe vallahh..
selam cnm
balıkçıya gitçeeniz mi??
cozuttum ama pişman değilim
içimdeki canavar mı uyanıyo ney
vay anam kızz 1.78 mii15 tl kızz daha fazla verme zatenn
nerelere baktın cnm hadi bize özet geçsenetrendi kısa yoldan yakalayalımm:82:
ya aygünn ben 1.59um sen 1.78 (öyleydi di mi) boy uzadıkça avuç orantılı olarak büyüyo ya o açıdann
bi de ben kuş üzümü kadarımgörsen hak verirsinn ortası doparlak kuşüzümü
güle güle oturun cnmcanım yakında nasip olursa yeni lojman yapılıyor bize taşınacağım yani eşyalaroım falan hep yenilenecek okadar çok masraf varkii koltu perde halı hepsini yenilemek istiyoum e ben evleneli 14 yıl oldu eskidi hepsi alışverişte tartıyda sıkıştırırım araya ..:92::92:
canım yakında nasip olursa yeni lojman yapılıyor bize taşınacağım yani eşyalaroım falan hep yenilenecek okadar çok masraf varkii koltu perde halı hepsini yenilemek istiyoum e ben evleneli 14 yıl oldu eskidi hepsi alışverişte tartıyda sıkıştırırım araya ..:92::92:
slm herkeze bu aradageçmişi biraz okudum bütün gün bilg. karşısındaydım gözüm ağrımaya başladı artık moda bloğundan tut :97: dekorasyon yemek bloglarına baktım deli gibi
b
olsun şekerim benim yanımda upuzunsunn 1.78 yapmışım ha senivay anam kızz 1.78 mii1.68 ben..
hadi ben kaçtım bayyy..iyi geceler hepinize..
güle güle oturun cnm
valla kesem elvermez de değişiklik istersem perde, kilim, örtü ve yastık kılıflarını değiştirip evi boyuyorum
rutine gelemem o yüzden her şeyim değişebilir kılıflı
eğer koltuk takımlarının falan iskeleti kaliteliyse tavsiyem puf ve kılıflarını yenilemeyi düşünn
............................................................gitcez kuzum yarın
bende yazam tahmini listemi değişiklik yaparık
tartı alcam bende eve ama yemek pişerken işlemez ki
niye cnm piştikten sonra tabaa koyarken dara alır porsiyonlarını ölçersin
bende her yemeğin kalorisi varyazın pişirirken hesapladım
şimdi düşüncem şu
biraz ingilizcen varsa şu siteden herşeyin kalorisini hesaplayabilirsin de:
Calorie Counter Database - Free Online Diet Program
sabah domates 20 kl
2 dilim kepek ekmee 150 kl
1 kk peynir.12o kl
toplam ort 300 kl
ara meyve (1 elma ,1 kivi veya portakal olur) 80 kl
öğlen yemeği
1 kepçe corba bilmiyom heralde 75 kldir
2 dilim kepek ekmee 150 kl 2 dilim çok bence
6 yk sebze ya et yemeği.150-200
marul salatası az yağ,çok limon 90 kl(bi kaşık yağ)
toplam ort 450 kl
ara ( 2 kuru kayısı 60 kl , 4 adet ceviz
4 fazla bence 2 veya 3 yap 100 kl)
aksam yemeği
2 dilim kepek ekme 150 kl
6 yk sebze (genelde sebze yapılır tuz cok cok az yaz az salca az)heralde 150-200 kl arası
yogurt ya da 1 kk peynir.120 kl
toplam ort 400 kl
2 sade nescafe kaçşeker???
1 3/1 arada 55 kl
hepsi 1450 yapıyo minik
yürüyüşü düşersen 1375 yapıyo
bunun dışına cıkmıcam
günlük ya yarım saat yürüyüş yapcam
-75 kl
ya da stepperde 1,000 adım
bu kadar hesapladım minik bari bi hafta uygula
ohhh güle güle al güle güle otur şekerimm :81:olişş iskeletleri falan çok yeni sayılmaz yaa..
boşver yenisini alam ben..
hadi ben kaçar..
ticariamaç yoksa link verilebiliyo diye biliyom cnmvalla olala ne bilimm blog ödülleri birincileri kimlermiş diye merak edipbaktım saatlerdir oyalandım. link atamıyoruz herhalde . ama agüzel bloglar var imiş.Valla gördüğüm bu yaz denizci çizgili kıyafetler (mangoda vardı zaten )(pudra rengi elbiseler bol paça uzun pantolanlarşalvar tipi renkli strech kotlar uzun etekler imiş. gördüğüm kadarıyla ) Aman bana yakışan modadır işte biraz eylendim :)
ohhh güle güle al güle güle otur şekerimm :81:
ticariamaç yoksa link verilebiliyo diye biliyom cnm
ben de marie claire ve cosmo karıştırıyom kombin ve estetik cimnastiği oluyo
net bilmiyorum ki cnm hatırlamıyorum da kurallarda belki reklam gibi olur ben sana özele yazarım şimdi beğendiklerimi seninde varsa takip ettiğin yollarsın bana
evet ama göbeğimizi kaşıyıp yatsak zaten 100 kl harcıyoruz1,000 adım 140 kaloriye denk aşağı yukarı
epey bi tempolu oluyo stepperde
olişim çok sağol canım.
ben gidim. uyumıcam ama kitap okuyum
hayatımda beni en mutlu eden şeylerden biri okumak okumak okumak :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?