- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.421
yok cnm senin için artıdır inan buna . Bendede birde göbek çıkıyor sivri karnım her taraftan eşit dağılan kilom olsun isterdim
yok cnm benim göbek de aynen seninki gibi üstüne üstlük şişince çok acaip gözüküyorumm6-7 aylık hamile gibi oluyorumm
çoktan dolmuş kotası hiç sevmem böyle insanları ....
öyle cnm..valla arayıp gelemiyorum bile diyemedi.. msj atmıştım eşimin annesi babası geldi kalkmalarını bekliyodum tam da seni arayacaktım diye kıvırmış.. sonra da sesi sedası çıkmadı.. önce çok kızdım arayacaktım.. sonra salla dedim değmez
bencede ...
Birde bunun evde buluşma versiyonu var benim başıma geldi bikaçkere onca hazırlık yaparsın gemiyceğini söyler son dakka ama sonra oturup söylene söylene sinirle yersin bütün hazırladıklarını .
benim hiç başıma gelmedi o iş tinkerbell.. çok daha sinir ve ayıp valla.. onca emek.. eşin bayram etmiştir tinkerbell tüm hazırlananlar ona kalınca
Tamam canım iyi yürüyüşler :80:
sağol tatlım
Bende çok öptümiyi pazarlar bebikim
sağol cnm.. yarın hava daha iç açıcı olsa bari..bende öptüm cnm iyi hafta sonları sanada
Fıstık yok canım içinde rengi tamamen ıspanak veriyo
çok güzel gözüküyodu cnm
evde buluşma versiyonu benimde başıma geldi canım :97: 7-8 kişi olacağımız toplanmada 3 kişiydik :97: bende tüm hazırlıklardan paket yaptım annemlere,gelen arkadaşıma ve başka bir arkadaşıma götürdüm yoksa bir hafta yerdim oturup
7-8 kişiye hazırlıkiyi etmişsin cnm.. ayıp etmişler.. dediğim gibi benim hiç başıma gelmedi bu durum.. gelse paralardım heralde hatunları
merhaba arkadşlar ben aranıza yeni katıldım.
bu konuyu yemek bölümüne açsaydınız keşke
forumda çok karışıklık oluyor dikkat edilirse memnun olurum...
heralde tinkerbell.. yüzleri yok demek ki.. bi sürü emek.. çok zorunlu bişi olsa tamam.. valla vefa semt adı olmuş kalmış.. forumdaki arkadaşlarım daha vefalıböyle yapanlara bir daha hazırlık yapmıyorumkasmıycam kendimi hazır tatlı çay Bir gün önceden başlıyorsun yemek yapmaya kolay değil ki .. . ölüm kalım hastalık olmadığı sürece olmamalı tabii.
aygün senin adına gerçekten çok sevindim cnmslm kuzucuklarr
yok kız.. özge bişi itiraf edeyim mi.. sonra pişman olcam az zamanım kaldı diye stres yapıyorum bazen.. siz ısrarcı olun belki fikrim değişir diye paylaştım ben bunu zaten sizinle
ne güzel neşeçok şanslısın..
yok kız
benim arkadaşım doğuruyo pztesi :82: ondan förtledi konu
senin durum da tuz biber ekti
dün kargoya verdim aldıım cicileri
bi minik fıstık yeşili battaniye
bi peluş şeker esprili oyuncak
bi pembe şeker gibi nazarlık
bi de gram altın kartı attım kargo poşedine
ufak kartlara da güzel dilekler diledimm
inş bugün alır da beğenir
kevser altı üstü bi kilo almışın bi de dert ediyodunn
vaayy naff çok güzelmiş..stajeriyle evlenmiş kocişin haa..
bi sır vereyimmi bende patronumun oğluyla evlendim..
naparsanıızz..oooffff ooff..
peehhh.
sağol canım benim..acele edeyimde yanına geleyim kız .sen yalnız yalnızmı koruycan kilocukları..
5 kilom kaldı hedefe..
belki hedefi 67 çıkarabilirim..:78:
bizim çilek işleri başlamadan bitirip korumaya geçmeme lazım zira çalilırken diyet zorr..
kızlar muayyen günümde miyim çok mu hassasım anlamadımm
hani kargo yaptığım arkadaşım vardı akşam 8e kadar bekledim ararsa diyee
aramadı merak ettim acaba dedim doğuma mı girdi telefon ettim
çok meşgulmüş beni arayamamış
oysa ben bütün gün beni aramasını bekledimm
ona da bozuldumtrip yaptımm:82:
bilmem ki cnm ya.. büyütüyor muyum diye düşündüm.. tek istediğim alo teşekkür ederim çok sevindim demesiydi.. kendime alacağım şeyleri kısarken ona göndereceğim şeylerden kısmadım.. çok özendim aldım bu havada kargoladım yolladım..ama haklısın cnm yaaaa
kızlar muayyen günümde miyim çok mu hassasım anlamadımm
hani kargo yaptığım arkadaşım vardı akşam 8e kadar bekledim ararsa diyee
aramadı merak ettim acaba dedim doğuma mı girdi telefon ettim
çok meşgulmüş beni arayamamış
oysa ben bütün gün beni aramasını bekledimm
ona da bozuldumtrip yaptımm:82:
boyun da uzun giyersin havalı havalısağol olişkomm..
napiyim kız biran önce gitsin şu kilocuklar, elsiye gitcem bahalık keten pantalonlar gömlekler isriyomm..
evt cnm almış ama aramamışşcanım benim yaa,kargoyu almış ve aramamışmıı..?
nediyim yaa doğum heyecanından olabilir..takma kafana canım..
aygüncüm büyük ihtimalle 1400den daha fazla kalori alıyosundur diye düşünüyorumoliş ben artık günlük aldığım kalorileri hesaplıyorum,günde 1300 1400 çıkıyo sporu düşersem 1100 hatta 1000 falan oluyo sence nasıl canım?azmı çokmuu..?
evvvett tabikide şık ve havalı olacak ben diyet yaparken amaaann boşver nolcek öyle diyet miyet diyenler,görsün şimdi ben.ii..boyun da uzun giyersin havalı havalı
şık iddialı şeyler al ama millet anlasın havalandıını :82:
evt cnm almış ama aramamışş
öyle herhaldebüyütmemek lazım ama işte insan özenince bekliyo bişiler..
evvvett tabikide şık ve havalı olacak ben diyet yaparken amaaann boşver nolcek öyle diyet miyet diyenler,görsün şimdi ben.ii..
evet bana da hep öyle dediler
çekemeyenler ohhhhh sefaaaaam olsunnn yandaaannnn
boşver canım doğuma yakın psikoliji bozuluyo ister istemez korku oluyo ondandır belki arkadaşının duyarsızlığı..
ha bide bebeği olduktan sonra bisüre kadar insan arkadaşlarından uzak kalıyo yani uzaklaşıyo bebekle falan ilgilenmek vesaire..soğukluk giriyo bayaağı bi süre hazırlıklı olbence eskisi gibi aramayacaktırda senii..sağlık olsun..
ya tabi ki doğumdan sonra aramasını falan beklemiyorum ben bile tahmin edebiliyorum tüm dünyası bebek olacak öyle de olmalı zaten.. ama çok korkuyom demişti heralde dediğin gibidir cnm sağol..
aygüncüm büyük ihtimalle 1400den daha fazla kalori alıyosundur diye düşünüyorumtecrübelerime ve yazdıklarına dayanarak yane
bi saat yürüyüşle extradan sadece 150 kalori verirsin öyle hesapla
günde 1200 kalorinin altına düşmemek lazım bazal metabolizma deniyo altı zararlı
doğru hesapladığını düşünüyorsan 1400 alsan bi saat yürüyüşle 1250ye düşer altına da inmemek lazım
hu hu güzel bayanlar :87::79::80:
efendum biri banmı seslendii..
minikdepre[COLOR="red" .!.:[/COLOR]sif;17886656]çilek güzeli
olişim gel bakem bana bi kalori hesaplaması yapak
dur kız şimdi bana yapıyo olişş..
buarada minik sen nerelisin gıı..?
bizim buarlılar gibi konuşuyon yapak ,yapam,gidem uşaklılar falan böyle konuşuyo burda..:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?