Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar nasılsınızzz.
olişim teşekkür ederim canım aklımda yazdıkların...almaya başlayınca mutlaka dediklerinede bakcam çok sağol hayatım.

bende bugün itibariyle sıkı şekilde eski azmimle döndüm diyetime.ama şöle bi,şi var alarmımı kurdum sabah 8e.yürüyüşe çıkıp eve gelcektim gazetemi alıp.ama müthiş bi karın ve bel ağrısıyla uyandım.bi baktım teyzem gelmiş bırak yerimden kalkmayı kımıldayamıyodum.bende yattım yeniden.bu saate kadar çıkmadım yataktan.
sonra kalktım direk size geldiimmmm :81::82:
henüz kahvalştı yapmadım ama yaaa :26:
şimdi kahvaltımı yapim.sonra evin işlerini yapıp mekik çekim egzersiz yapim.
ee iş de bakcam daha offfff

Ağlak nuriye iyi o kız saldırmadı üstüne ben olsam paralardım o çocuğu

Merviş kızz bende bekliyom bu hafta tüm belirtiler var yat dinlen o dönemlerde çok spor yapma canım zaten vücutta değişiklikler oluyo :97: afiyet olsun şimdiden

bugün istesemde yapamam zaten nafım ama yapmaya çalışcam çok azcıkda olsa.diyet işini sıkı tutimde bu ay,artık bu aydan sonra dışarda yürüyüşlere başlarım.çalışsam bile akşamları yürürüm günler uzuyo çünkü.

Evett havada aydınlanırsa süper olcak bende bizim ordaki parka gitmeyi düşünüyorum çünküm

Evett havada aydınlanırsa süper olcak bende bizim ordaki parka gitmeyi düşünüyorum çünküm

dikkatli ol parkta minikler olabilir

ben evde yapıcam zporumu ahanda bu aksam baslıcam.
benim kırmızı kankam gelsede şişliklerimi alıp götürse

ivet ben ağlakım çünkü yaşlı ve yalnızım

ben yemeğe iniyorum

Afiyet olsun cnm

dikkatli ol parkta minikler olabilir

ben evde yapıcam zporumu ahanda bu aksam baslıcam.
benim kırmızı kankam gelsede şişliklerimi alıp götürse

ivet ben ağlakım çünkü yaşlı ve yalnızım

Geçen sene o miniklerle kanka olmuştuk onlar saklambaç oynuyodu ben spor yapıyodum onları anneleri eve çağırdımı bende vınn eve

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim 57 kiloyum 3-4 kilo fazlam var ama veremiyorum banada yardımcı olurmusunuz acaba?

selam kızlarr
kahvaltımı yaptım geldim
-yarım simit
-bi domates,yarım salatalık
- 1kk beyaz peynir
-birazcık turşu kavurması
-çay

ara yok kahvaltımı yeni yaptım çünkü

öğlen yerinede bi saat sonra bişey atarım ağzıma geçer gider.şimdi biraz yatim kızlar.hastayım.öpüyorum sizi

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim 57 kiloyum 3-4 kilo fazlam var ama veremiyorum banada yardımcı olurmusunuz acaba?

öğlen yediklerimi yazcam daha:97:
bugün çok üşengeç ve tembel gördüm kendimi:97::97:
minik hep senin yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…