Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aa çok sevindim cnm hayırlı olsun

olişim dünden çorbab vardı onu yedim.aksine ben çok sebze yaparım,mesela akşama kıymalı pırasa yapacam..

sağol canım..

hayırlısı olsun..
ben de pırasa yaptım ama kıymasız

hayatımda hiç yapmadım kıymalı pırasa ısıtıp yeniliyo di mi :44:

Son düzenleme:
iş görüşmesine sabah gittiğim için kahvaltı yapamadım..ama ordan çıkışta bardakta mısır yedim :97: :97: :97: kahvaltı yerine saydım onu

eve gelince öğlen olmuştu zaten
-yarım simit
-1 kk beyaz peynir
-1 tk çilek reçeli
-1 zeytin
-turşu kavurması

ara olaraakk ıımmm
-1 probis
-çay (yaparım daha bellii değil)

akşam:
-bi tabak taze fasulye
-3 kaşık bulgur pilavı

allahtan bu iş yerinde akşam çııkış saatim güzel.havalarda 1 aya düzelir.akşamları yaparım yürüyüşümü ben.hava kararmamış olur günlerde uzuyo.

oliş bnde yaşımı hiç göstermem kız beni genelde 30 falan sanırlar..
buarada tinkerbell 28 falan sanıyodum ben..
çizelgeyi güncellemesini bilmiyom kız..:93:
tinkerbell de sevinecek bu işe
valla yaş olayı annelikte vuruyo beni yoksa çok çok ufak gösteriyorum

hellöööööööööö :80::80:
kız culiii helöö deyip yokoluyuyosun hee
aldın mı gümüş tepsiyi??

sağol bebeeemm çok teşekkür ederiimmm

hayırlısı olsun..
teşekkür ederim aygüncüm çok sağol

sağol püsküütlü pastam teşekkür ederim [/QUOTE]
şansılı gacısın merve

afiyet olsun merveşş
dikkatimi çekti probis yiyince kilo verebilcenmi acaba..?
yani ara olark probis olurmuki..?çok seviyomm..ben yimeme ammaa şimdi oliş kızcek bana pis boğaz canı çekti gene diyee..

Son düzenleme:
çok büyük bi sıkıntı olmadıgı sürece ayrılmam burdan.çünkü şurda enn fazlaa 1 buçuk sene çalışcam.o da en fazla.bi buçuk seneyi bulmicak bile.1 sene 2 ay çalışcam.seneye haziranda düğün düşünülüyo çünkü.1 senedede ölmemya canım.ssk da yapcaklar.maaş da piyasaya göre ehh iyi işte.kendi çeyi<imi kendim yapabilirim işte.bana dua edin inşallah sorun çıkmazda bu istanbuldaki son işim olur.iş bulmak kolay değil bu devirde.

kızlar müsadenizle ben çıkıyorum odam çok soğuk.totom dondu
muhtemelen interner vardı iş yerimde.bi kaç gün rahat giremeyebilirim işi göstercekler yine de ne de olsa.ne kadar bilsemde işin gisişatını anlamam lazım.ama öğleden sonraları rahatım.boş olcam.internet varsa girerim.inşallah vardır yaa.sonuçta tek ofis.mailleşmek gerekiyo böyle işlerde.

slm herkese.. girip girip durdum ama yazmaya bi fırsat bulamadım yaa.. herkes iyidir umarım.. benim işhanım çoook açıldı bu aralar yaa. kendime dur demem lazım.. cuma günü görcem günümü yoksa.

afiyet olsun merveşş
dikkatimi çekti probis yiyince kilo verebilcenmi acaba..?
yani ara olark probis olurmuki..?çok seviyomm..ben yimeme ammaa şimdi oliş kızcek bana pis boğaz canı çekti gene diyee..
aygün kızz döverimmm heeeee
probislen ara nolmazzz merve aygünün canını çektirme diyecem ama aklıma kendi yazdıklarım geliyo
yine de yemeyin kızz

mervecim evlilik konusunda çok netsin galiba cnm hayırlısı olsun iyi düşün derim

kızlar ben kaçıyorum

hava buzz ama bisiklete de binerim heralde

çok öptümm

slm herkese.. girip girip durdum ama yazmaya bi fırsat bulamadım yaa.. herkes iyidir umarım.. benim işhanım çoook açıldı bu aralar yaa. kendime dur demem lazım.. cuma günü görcem günümü yoksa.

biara bende öyle oldum sanırım sürekli diyet diyet bıkıyoruz biyerde.sonra toparladım biraz.
neşe manisanın nersindensin kız geçende sordum görmedin herjhalde..

biara bende öyle oldum sanırım sürekli diyet diyet bıkıyoruz biyerde.sonra toparladım biraz.
neşe manisanın nersindensin kız geçende sordum görmedin herjhalde..

ayy neşecikin girdiğiyle çıktığı bir oluyor..
bişey sormaay fırsat bile olmuyor..
geçenlerdede böyle oldum
çaldılm oynadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…