- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.761
aa çok sevindim cnm hayırlı olsunselam kızlar nasılsınızzz.gelemedim sabahtan beri yaaa.
sabah arkadaşım aradı bi firmaya eleman alıncakmış.aradım firmayı.adam tanıdık yer vasıtasyla aradıgım için hemen gel bugün başla dedi daha görmedenbende olmaz dedim bugün gelip göriyim.yarın başlarım dedim
neyse hazırlandım gittim.küçük bi yer.güler yzlü cana yakın insanlar.öğlene kadar patron ve babası orda oluyomuş.öğleden sonra akşama kadar ben tek olcam.akşam 6:15 çıkış saatim.cumartesileride 12:45 de son.
ssk falan herşey var.
yarın sabah başlıyorum kızlar işe
ben de pırasa yaptım ama kıymasızolişim dünden çorbab vardı onu yedim.aksine ben çok sebze yaparım,mesela akşama kıymalı pırasa yapacam..
sağol canım..
hayırlısı olsun..
hülya koçyiğitin yeni hali bize taş çıkartır valla çok hoş kadın
sağol bebeeemm çok teşekkür ederiimmmhayırlı olsun canım
aa çok sevindim cnm hayırlı olsun
tavsiye ederim cnm çok güzel oluyo tabiki sıcak yeniyo canım..ben de pırasa yaptım ama kıymasız
hayatımda hiç yapmadım kıymalı pırasa ısıtıp yeniliyo di mi :44:
hellöööööööööö :80::80:
tinkerbell de sevinecek bu işeoliş bnde yaşımı hiç göstermem kız beni genelde 30 falan sanırlar..
buarada tinkerbell 28 falan sanıyodum ben..
çizelgeyi güncellemesini bilmiyom kız..:93:
kız culiii helöö deyip yokoluyuyosun heehellöööööööööö :80::80:
teşekkür ederim aygüncüm çok sağolsağol bebeeemm çok teşekkür ederiimmm
hayırlısı olsun..
iş görüşmesine sabah gittiğim için kahvaltı yapamadım..ama ordan çıkışta bardakta mısır yedim :97: :97: :97: kahvaltı yerine saydım onu
eve gelince öğlen olmuştu zaten
-yarım simit
-1 kk beyaz peynir
-1 tk çilek reçeli
-1 zeytin
-turşu kavurması
ara olaraakk ıımmm
-1 probis
-çay (yaparım daha bellii değil)
akşam:
-bi tabak taze fasulye
-3 kaşık bulgur pilavı
allahtan bu iş yerinde akşam çııkış saatim güzel.havalarda 1 aya düzelir.akşamları yaparım yürüyüşümü ben.hava kararmamış olur günlerde uzuyo.
aygün kızz döverimmm heeeeeafiyet olsun merveşş
dikkatimi çekti probis yiyince kilo verebilcenmi acaba..?
yani ara olark probis olurmuki..?çok seviyomm..ben yimeme ammaa şimdi oliş kızcek bana pis boğaz canı çekti gene diyee..
dellööö ne kıztavsiye ederim cnm çok güzel oluyo tabiki sıcak yeniyo canım..
dellööö..
kız culiii helöö deyip yokoluyuyosun hee
aldın mı gümüş tepsiyi??
müşteri gelio bacım yaaaaldım tabik,side
]
mervecim evlilik konusunda çok netsin galiba cnm hayırlısı olsun iyi düşün derim
kızlar ben kaçıyorum
hava buzz ama bisiklete de binerim heralde
çok öptümm
slm herkese.. girip girip durdum ama yazmaya bi fırsat bulamadım yaa.. herkes iyidir umarım.. benim işhanım çoook açıldı bu aralar yaa. kendime dur demem lazım.. cuma günü görcem günümü yoksa.
biara bende öyle oldum sanırım sürekli diyet diyet bıkıyoruz biyerde.sonra toparladım biraz.
neşe manisanın nersindensin kız geçende sordum görmedin herjhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?