- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.921
bende ikizler:81::81:minik evet fotoların çatık kaş
ama avatarındaki resmi seviyom ben
ordaki ifaden daha yumuşak ve çatık kaşlı deil
ben kaynaştıklarıma 40yıllık dost gibi yaklaşırım hemen ama kaynaşamadıysam veya resmi bi ortamsa ölçülü olurum
ikizler dengesizliği sanırımm
ayyyhhhh
:82::82::82:bir kişi de bana napıosun dememiş yaaaaaaaa gidiorum işte
julişim ben okumamıştım şimdi okudum hepsini naberrrr
günaydın günaydın günaydııınnn
ay çok fenazaten 0-6 yaş çocugu 1,ci inat dönemindedir zıtlaşmalar çok yaşanır
cocuk apayrı birşey ya ben işin içine girince daha çok anladım çocuk herşeyini paylaşabiliyor anne babasının konuşmalrı davranışları aynısını oyun sırasında oda uyguluyor o yüzden evde konuştuklarımıza yaptıklarımıza dikkat
irras benim oğlum küçük diye ben kreşe göndermeye kıyamıyorum
psikologlar falan da okuma yılları çok uzun diye tavsiye etmiyor artık
bazen de düşünüyorum yollasam daha mı iyi acaba diye
gülmek iyidir beolişim o fotoda yüzüm güleç artık niyeyse
ruhsat için vesikalık çektirdim, çeken kızın imanı gevredi :82:
çok sert bakıyonuz,kaşları çatmayın,gülümseyin,gerilmeyin:82:
yarım saatte vesikalık çektik :78:
3 oldu di mi seninki özgeirras benim oğlum küçük diye ben kreşe göndermeye kıyamıyorum
psikologlar falan da okuma yılları çok uzun diye tavsiye etmiyor artık
bazen de düşünüyorum yollasam daha mı iyi acaba diye
minik evet fotoların çatık kaş
ama avatarındaki resmi seviyom ben
ordaki ifaden daha yumuşak ve çatık kaşlı deil
ben kaynaştıklarıma 40yıllık dost gibi yaklaşırım hemen ama kaynaşamadıysam veya resmi bi ortamsa ölçülü olurum
ikizler dengesizliği sanırımm
ayyyhhhh
bir kişi de bana napıosun dememiş yaaaaaaaa gidiorum işte
olişim o fotoda yüzüm güleç artık niyeyse
ruhsat için vesikalık çektirdim, çeken kızın imanı gevredi :82:
çok sert bakıyonuz,kaşları çatmayın,gülümseyin,gerilmeyin:82:
yarım saatte vesikalık çektik :78:
irras yok mu tüyoolala hehe bi görsen varya çok bilmişler mesela bazı anlar geliyorki dayanamıyorsun azıcık sesini yükselt hemen bize bile aksi gidiyorlar tamam dediğimizi yapıyorlar ama nazlanarak inatlaşarak
ama güzelce iste hemen yapıyorlar
ben araba kullanmayı eşimden değil sürücü kursundaki hocamdan öğrendim ve çok güzel öğretti eşimin yanında da pekiştirdim.eşinden araba kullanmayı öğrenen varmı aranızda ?
ayyy beni ehliyet almakiçin çalıştırdı aman aman buna calıştırma denilirse bağıra cağıra neyse ehliyeti aldım hiç vermiyo arabayı akşam istedim ben sürce diye demez olsaydım eve geldik bir sürü kavga ettik neymiş bana yüz kere söylemiş ben hep unutuyomusum manyak ya beni deli etti akşam akşam küstüm bende bi daha arabasını sürmeyeceğim
ana naf sendemi ikizlerdinBende ikizlerim ondan mı acaba :97:
Hellöö' ye vercek cevap bulamıyorum
eşinden araba kullanmayı öğrenen varmı aranızda ?
ayyy beni ehliyet almakiçin çalıştırdı aman aman buna calıştırma denilirse bağıra cağıra neyse ehliyeti aldım hiç vermiyo arabayı akşam istedim ben sürce diye demez olsaydım eve geldik bir sürü kavga ettik neymiş bana yüz kere söylemiş ben hep unutuyomusum manyak ya beni deli etti akşam akşam küstüm bende bi daha arabasını sürmeyeceğim
irras yok mu tüyo
sadece güzlellik işe yaramıyodur be vardır ayrı püfler
ben çok sabırsızım ukala çocuklara karşı
dayanamıyorum
ukalalık şımartılmadan kaynaklanıyo bence
yanlış anlaşılmasın çocuk sus pus ezik olsun demiyorum
ama çocuk olduğunu bilmeli
derdetme cnmeşinden araba kullanmayı öğrenen varmı aranızda ?
ben araba kullanmayı eşimden değil sürücü kursundaki hocamdan öğrendim ve çok güzel öğretti eşimin yanında da pekiştirdim.
arabayı almak için izin istemedim ben arabayı alıyorum dedim veya o işteyken aldım kullandım canım sende o yokken kullan yanlız başına
kocaların hepsi aynı dır dır dır başının etini yerler
bana laf söyler ama kendisi 4 aylık sıfır arabamızı 2 defa çizdirdi onun için bana bişey demeye hakkı yokarabayı 2 kere çizme hakkım var yani
benim üçüzler..............İvittt senin kaçı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?