Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın asyacım:80:

minikkkkk bugün hiç konuşmadık kız senle napıyon aşkitom

naber asyacım

bi programda duymuştum
çocuklar da dahil olmak üzere
me maları algılamaz öndeki fiilleri algılarmış beyin daha çok
yani mesela yap-ma dendiğinde yap'a endekslenirmiş her yaşta üstelik
o yüzden iyişeyleri yap demek lazımmış kötü şeyleri yapma demek yerine öyle demişlerdi yani bana mantıklı gelmişti

Konuya lap dalıyorum ama bende ilk görüştüğümde çok sıcak kanlı görünmüyorum insanlara karşı hatta eşim ilk defa tanışacağımız arkadaşlarını uyarıyo benim hanım biraz sessizdir ama ikinci buluşmada daha yakınlaşır diye gittiğim yerde patlama moduna gelene kadar wcyede gitmem kılmıyım bana göre hayır ilk defa gördüğüm insana da pat küt sarılcak halim yok dimi canım

ayy ama son bi yıldır bu huyumu düzeltmeye çalışıyorum özellikle politik davranmam ya da iş kapmam gereken durumlarda

günaydın asyacım:80:

minikkkkk bugün hiç konuşmadık kız senle napıyon aşkitom
ama ama ama bana kimse aşkitom demediiii hiiiiççççç

naf sen misafirlikte mi patlıyosun yoksa dışarda yerlerde mi? ben misafirlikte aynen patlayana kadar tutarım dışarda umursamam ama

size soğuk diyler
bana soğuk,ukela,totosu kalkık ve asabi diyler
bakışlarım çok keskin ve sert.
ee kaşlarımda çatık
gecmiş yıllarda (2 yıl öncesine kadar) bana litfen bi kere gül diye yalvaran tanıdık bilirim. ne güler , ne ağlarım sert ve duygusuz bi ifade
tanıdıklarımda sus artık diyolar

şah'ım balım gel öpicem sevişelim eccüg

beni tebrik edin kahvemi sade içtim

kahve alternatifi suuuuuuuuuuuuuuu
başka bi çözüm gelmiyo aklıma

yani bende öyle düşünüyorum
benim bir iki arkadaşım var öyle ilk gördüğü insanla kırkyıllık arkadaş gibi konuşmaya başlar şaşırırım nasıl konuşuyon filan diye huyu işte ama ben yapamıyorum aman böylede iyiyim zaten

aaayyyyyyynnnnnıııııııı beni tarif etmişsin yaaa

ben derim olişim sana aşkitom benim
hadi ya
tmm minikim gelimde öp ama ya grip bulaşırsa

naf zahteri çay olarak denesene harika bişiiii

klasik kekik gibi değil yaprakları daha sert tek parça
demlemesi çok kolay
çk zahteri çb kaynar suya atıp bardağın üstünü kapatıyosun (içinde çok faydalı uçucu yağlar var nefes de açar onlar uçmasın diye)
2-3 dk sonra da içiyosun harika bi tadı var nefes de açıyo hazmı kolaylaştırıyo kokusunu da seviyorum aromatik.. ben şeker de atmadan içiyorum..

iyiyim canım evet yazdıklarını yasadığım için banada mantıklı geldi

zaten 0-6 yaş çocugu 1,ci inat dönemindedir zıtlaşmalar çok yaşanır
cocuk apayrı birşey ya ben işin içine girince daha çok anladım çocuk herşeyini paylaşabiliyor anne babasının konuşmalrı davranışları aynısını oyun sırasında oda uyguluyor o yüzden evde konuştuklarımıza yaptıklarımıza dikkat

Misafirlikte de dışarıda da olişim

Annem öyledir benim pazarcı teyzelerle bile sohbet ederdi ayaküstü annemle yürüme biyere gideceksek 1 saat erken çıkmak lazım çünkü yolda en az 5 tanıdık görür 10 dk sohbet eder gitti 50 dk

benim bünye mikroplara dayanıklı şahım :86:
malum bi angusa aşık olabilen bünye benim ki
bi prensesin mikropları heçbişi yapmaz
:78::78: ay yirimm
hadi ya

minik evet fotoların çatık kaş
ama avatarındaki resmi seviyom ben
ordaki ifaden daha yumuşak ve çatık kaşlı deil

ben kaynaştıklarıma 40yıllık dost gibi yaklaşırım hemen ama kaynaşamadıysam veya resmi bi ortamsa ölçülü olurum
ikizler dengesizliği sanırımm

ben derim olişim sana aşkitom benim

hadi ya
tmm minikim gelimde öp ama ya grip bulaşırsa
ayyyhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…