- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.881
günaydın nafçım
günaydın olişim
Nihan ne dicektim ben sanasenin avatarlarda hep bi adam bişeyler yuvarlıyo buda güzelmiş
şahsi fikrim bırakma cnm.. türkiyenin koşulları malum.. tecrübesiz eleman üstelik lise mezunuysan zor koşullardan başlıyosun.. ama sen akıllı kızsın ideallerin var.. başta böyle zor olur ama sonraki her deneyiminde yeni kapılar açılır yeni fırsatlar doğar.. yol almakta fayda var henüz gençsin.. mesela kpssb puanlarına bi göz at demiştim cnm ben olsam başvurmayacak bile olsam sırf merakımdan gözatardım kaçtan kapanmış, mayısta ne olur diye.. ilkeli, planlı olmak iyi bişi ama sen yine de esnek ol.. bazen çok çabuk karar verebiliyosun, sonra istediğin gibi çıkmayınca üzülüyorsun.. zaman ver bazı şeyler.. ssknı da yapacaklar.. sabretmeye değer bence.. burası pis astımım azar diyorsan temizlemeye bile değer.. seni aşırı yormayacaklarsa, düzeysiz seviyesiz yaklaşan olmayacaksa çok da problem yok bence fıstığımözge içime sinmediği kesin denapıcam ben yaaaaa allah büyüktür bi aadam akıllı yer bulamadım yaaa
hep çalşıtırıyom benim işçileri boş durmasınlar diye
nooldu irras fazla mı kaçırdınufff kahwaltıda ne yediniz kızlar yaaa
mervecim kapı kapıyı açar aşırı derece yormayacaklar seni gibi gözüküyo:26::26::26::26::26: acayip moralim bozuldu.hiç beklediğim gibi değil1 senelikte olsa en azından bişeyleri doğru düzgün öğrenebiliceğim,hiç yoktan adam akıllı bi program kullanan bi yer olsun istiyorum.ne bilim evde oturmaktan iyidir desem yine çıkmam 2-3 ayı bulur.bu benm için zaman kaybı.bi an önce adam gibi bi yere yerleşmem lazım.i,lla büyük yer demiyorum.işi gücü düzenli olsun.yerim yurdum belli olsun yeter.onun için burası olmazx ya
nooldu irras fazla mı kaçırdın
sen bi atıştırmalık sormuştun di mi mavi yeşil demiştim
etinin ürünüymüş o cnm
o ne yaaa beterin beteri var demek kikızar tartım bozulmuş uf ya uffffff
200 kilo gösterio
sen normalde de kıpır kıpır mısın nihann
etinin ürünüymüş o cnm
mervecim kapı kapıyı açar aşırı derece yormayacaklar seni gibi gözüküyo
oturduğun yerden de daha iyi bi iş bulabilirsin bu çıkmak için bahane değil bence
program kullanmayabilirler ama en azından ticaret yapıyo adamlar galiba hiç bişi olmasa ticaret öğrenirsin
en önemlisi sabırlı olmayı öğrenirsin
o ne yaaa beterin beteri var demek ki
benimki de ardınsıra her çıkışta artık farklı farklı ölçüyo 53.1,53.2, 53.3, 53.4
ama sen yine de pilini kontrol et cnm pil biterken sapıtıyolar
bi de hava soğuk olunca damanyaklaşabiliyo (pil randımanlı çalışmadığından)
0-3 sene arası genelde tecrübesiz olarak düşünülür cnm.. hele ki ilk bir sene dolmadıysa.. sen doldurdun mu bilemiyorum cnm.. hayırlısı olsun sen dilediğin gibi yap..sağol olişim ilgin için teşekkür ederim.haklısın canım ama şöle bişey var.tecrübesiz değilim işte.onun için böle bi yeri göze alamıyorum anlatabildim mi canım.yine de en azından odasının içi demir parçalarıyla dolu olmayan bi yer olsaydı iyi olurdu.ne bilim yaa bilmiyorum.acele karar vermek istemiyorum pişman olmaktan korkuyorum.dur bakalım.zaten şu anda istesemde çekip gidemem adamlar yok.kimse yok.gelmelerini beklemek zorundayım
200 kg değilsindir cnm yaayok canım ya daha yemedim şimdi zaten iştahımda kaçtı of ua
hep çalşıtırıyom benim işçileri boş durmasınlar diye
kızar tartım bozulmuş uf ya uffffff
200 kilo gösterio
günaydın kızlar
akşam menü
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
1.5 kase cacık 1 dilim ekmek
1 lokmacık catalın ucuyla irmik tatlısı
sabah menü
1 yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık maydanoz,
1 cay
1 3ü1 arada
1 5i1 yerde
benimkisi 15-20 kg göstermişti pili biterkengözlerime inanamadım ya adamın kafasına gidip atıcam düzelmezse
ya şimdi seninkide kilomu ya53 52 miş
200 diom olala ya
ben yerine göre davranırım olişimsen normalde de kıpır kıpır mısın nihann
etinin ürünüymüş o cnm
mervecim kapı kapıyı açar aşırı derece yormayacaklar seni gibi gözüküyo
oturduğun yerden de daha iyi bi iş bulabilirsin bu çıkmak için bahane değil bence
program kullanmayabilirler ama en azından ticaret yapıyo adamlar galiba hiç bişi olmasa ticaret öğrenirsin
en önemlisi sabırlı olmayı öğrenirsin
günadın nihangünaydın kızlar:97::2:
günaydın özgegünaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydın irrasgünaydınnn herkezeeeee
o yelken ya dün için kusura bakma çıkmam gerekti acilen
oğluna gelince ne kadar yapma dersen inadına yapar bence oğlunun gözünde en çok kimi model alıyorsa yani onun dediğini kesin doğru buluyorsa ondan yardım iste o konuşmalı bence oğlunla ben kçük yaş grubundayım 4-5 yani
ve biz ne dersek onu kesin doğru biliyorlar anneyi babayı dinlemiyorlar inatlaşıyorlarmış hatta sizin söylediğiniz doğru değil diye..
günaydın minikişçiler için çay yapılıyo günde 2 defa semaver tarzı bişede hiç güzel olmuyo bizim için yok çay. mutfak muhabbeti yok
sallama içiliyor onuda ben sevmiyorum :78:
günaydın bebikler :82:
ooohhh cemen bayılırım ama yiyemiyorum kokuyooooAkşam menüm
çok az patates kızartma
3-4 tane parça tavuk
Güllü yeşil çayaşık oldum resmen hem paketine hem tadına
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
çemen sürdüm eritme peynirle yedim
çay
günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim
acele etme derimhiç içime sinmedi iş yaa.düzenli bi yer değil.kim kime dum duma.adamlar insanlık olarak iyi ama iş olarak değil.napcam ben.şu andada acil işleri çıktı gittiler.ofisi bana bıraktılar.çekip gitsem olmaz.hem arada arkadaşım var.onun için gelmelerini bekliyorum.ben eve gidiyorum olmadı kusura bakmayın dicem.cidden hiç içime sinmedi yaaa
olalaya aynen katılıyorum merve tavsiyeleri dinle benceşahsi fikrim bırakma cnm.. türkiyenin koşulları malum.. tecrübesiz eleman üstelik lise mezunuysan zor koşullardan başlıyosun.. ama sen akıllı kızsın ideallerin var.. başta böyle zor olur ama sonraki her deneyiminde yeni kapılar açılır yeni fırsatlar doğar.. yol almakta fayda var henüz gençsin.. mesela kpssb puanlarına bi göz at demiştim cnm ben olsam başvurmayacak bile olsam sırf merakımdan gözatardım kaçtan kapanmış, mayısta ne olur diye.. ilkeli, planlı olmak iyi bişi ama sen yine de esnek ol.. bazen çok çabuk karar verebiliyosun, sonra istediğin gibi çıkmayınca üzülüyorsun.. zaman ver bazı şeyler.. ssknı da yapacaklar.. sabretmeye değer bence.. burası pis astımım azar diyorsan temizlemeye bile değer.. seni aşırı yormayacaklarsa, düzeysiz seviyesiz yaklaşan olmayacaksa çok da problem yok bence fıstığım
kızar tartım bozulmuş uf ya uffffff
200 kilo gösterio
benimle ilk tanışanların bi kısmı da böyle düşünüyoben yerine göre davranırım olişim
çok sevdiğim ve samimi olduğum insanların yanın da kıpır kıpır deli doluyumdur
pek tanımadığım insanların yanında da soğuk dururum ilk etapta
yani insanların benim hakkımdaki ilk görüşleri şöyle olur
ay ben seni çok soğuk biri sandıydım ama öyle değilmişin
benimle ilk tanışanların bi kısmı da böyle düşünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?