- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #43.241
kevser ne yaptı acaba :97:
topikçe güllü yeşil çay içiyor olacağız
kevser ne yaptı acaba :97:
Ayy evettne güzel
Bende numarası var aslında aramak istiyorum ama ya müsait değilse diye çekiniyorum :44: bide kadın yanındaysauygun olmaz sanırım :82:
özge selamm canımmm nabersinnnSelam melisçimmmmm
ddu bende denicemm canım çektiiiKızlar doğadan' ın sitesine üye olmuştum bi dönem dün bana kargoyla ücretsiz bir paket güllü yeşil çay yollamışlar denemem için :78: çaya aşık oldum resmençok lezzetli ve poşeti o kadar şık ki nikah şekeri gibi duruyo çay gibi değil sanki :97: tavsiyemdir içemeyenler birde bunu denesin :81:
Yeşil çayın her türlüsünü denemiş biri olarak favorim budur. :82:
annen senden tezcanlı cnm bu konuda.. ne diyeyim hayırlısı olsun.. bence onunla konuşmaya hiç gerek yok.. konuşacaksa da annen konuşmalı.. hayırlısı olsun cnm.. haberdar et bizi de
canm cok az kalmışya ne güzel..pcdn giremyrm canmya bugn teyzmdeym öyle girdm..ama arada bi bakıom oraya girdm zamlr kimse olomuyo.olursada yabancı oluo..tekrr gelicm inş kaynaşmadn konuşn olmuo kaynşmk lazm
özgecm annem ve teyzem istedi canm konuşmamı..askerdeya şimdi üzüpte ben hakkına girmek istemiyorum onun..annesi bilsin ona göre oda oğlunla konuşur eder daha sağlıklı hareket ederlr isterlerse olur isteemzlersede kalaır dedi.
Sağol bebişim
Bulgur köftesi yapıyolar sonra onları haşlıyolar üzerine salça ve limon suyu pişirip döküyolar çok güzel oluyo yapmadım ama yedimsağol bebikim
Afiyet olsun canım
Afiyt olsun nihanım
Afiyet olsun cnm
Gelmiş geçmiş olsun mervecim açıkçası ben dün çalışıp yoruldunda bugünde işyerinden nete giremedin diye düşünmüştüm :2: dikkat et kendine bol bol sıcak şeyler tüket
Tekrar hayırlısı olsun olişim
sağol cnmm
:38
Bu mu :44: hiç dikkat etmedim markette varmı diye varsa ben yollarım sana oliş
kız naf nerden buldunnn :81:
bu mu değil mi bilmiyom cnm ama olabilir teldaki hatun farklı bişi dedi ama emin deildi
çok incesin cnm teşekkür ederimm
O kadar tutup eve gelmişim bi çıkamadın wcden bak nasıl kıvranıyom
Canımmaslında hiç gerek yok annesine anlatmana o ne karışır ki :97: askerden gelince hatta bana kalırsa askerdeyken bile çocuğa söyleyebilirsin kabul etmezse kendi kaybeder seninde boşu boşuna onu beklemene gerek kalmaz :97: (çok mu kötüyüm :44: )
bence de..
İyi dinlenmeler canım
sağol cnm..
Albüme resim koyuluyo da haberimiz olmuyobeğendimm :98:
Gülegüle canım :80:
Fücudumuz sizin kadar manken olmasa da güzeliz efenim
beni görmedin mi neeeeyyyyynn :82:kimse yokk bu gece...biraz dergimi karıştırıyım bide kahve yapım sütlü kendimeee
sonrad cup yataga uyumayaa...iygeclerr kıslarr
hoşgeldin culyaaolişim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?