- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #43.721
güle güle canım:80:bu sefer gerçekten kaçtımm
öptüm kocamannn
timam olişim sen bi düşün ben hiç anlamam çünkü
he hassaslıktan yapıyosan tamam bebiikim
gel bi daha öpem
bende öptüm koskocaman
mrb kızlarnasılsnzz olalacm fotolarınzı gördüm çok güzl cıkmışsınz ayr kilo konusndada söylenck bisöz bulamadm :82:ben olsam böyle daha ne istiyeym valla fıstık gibi hatunlarsınz hepinizde:97:
buarada grip oldum bende başımın ağrısı felaket dinlenmedeym dünden beri
dün bişey yemedim diyebilirm kahvaltıda yarım dilm ekmk,1kkdan az peynr 1br çay
akşam
2k pilav,3kaşık nohut..
bugünki menm
sabah
1dilim keoekli ekmek
1br şekersz çay
4zeytin
patates kaynatma,peynir
ara
2kivi
1br kuşburnu çayı öğle-yok...cmrtesi leslieye başladım2gndr yapamıyorum iyleşince tekrr başlıcam inş
nafcım ben iyiyim öksürüğüm kaldı sadee.onu da annecim siyah turpu oydu içine bal koydu.sulandıkça onu içiyorum.çok faydası varmış.ilaçda içiyorum tabi bi yandan.
amcam nasıılll,kolları karnı sargıda.2.dereceden yanıkmış.bu gece hastanede kalcak.yarın duruma göre belki taburcu ederim dedi doktor.uyuşturucu krem sürmüşler sızı hissetmiyorum dedi amcam.ama yanık işte.öyle eline su dökülmesine benzemez.adamın üstüne buhar patlamış.120-130 derece diyo amcamçok üzüldüm babamdan çok severim.nası koştur koştur gittim anlatamam varya.
ben geldim kızlar
nafbeni merak edip aradığın için teşekkür ederim bebişim
yirim
ayrıca geçmişide geniş çaplı bakıp kimler merak etmiş bakıcamminik
selamuun aleyküüüm kızlaar. sabahtan geldim ama yazamadan çıktım. şimdi yazayım hemencecik dedim.. bu arada resimlerinizi gördüm olala ve minik süper çıkmışsınız. eğlendiğiniz her halinizden belli valla. bir ara bizimde manisalıları toplayalım dedik cıııık olmadı bi türlü. keşke olsaydı yaa bende istiyorum banane bananeee..
verilmiş sadakası varmış yüzüne gözüne gelmemiş.allah korumuş.kaza geliyorum demiyo işte.allah amcamı ailesnin başından eksik etmesin.ünverstede oğlu okuyo.bide ikizleri var ortaokula gidiyolar hem dersaneyede gidiyolar.ayyy çok üzülüyorum zaten ona.içim sızladı onu öyle görünce.allah yardımcısı olsun.babam bu hafta gece vardiyasındaydı.gece işe gitcekti.ama aradı gitmicek bu akşam.kardeşinin yanında kalcak hastanede
ben gittim nihann
hoşgeldin kuzucumm
şimdiki renginin adı ne pekiii
kızlar şimdi çıkıp ders çalışmam lazım.iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.öpüldünüz can'lar...
kevsercim konuşamadık tatlım.özledim seniöpüyorum görüşürüz bidahaki sefere inşallah.
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun
hoşbulduuuksaolasın canm topikce sıraya girmişiz :2:
Ayy evet ben nasıl söylemeyi unuttum :2: bana siyah turp çok iyi geldi canım
Gelmiş geçmiş olsun canım Allah ailesine çoluğuna çocuğuna bağışlamış daha beteride olabilirmiş :2:
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun
Ayy evet ben nasıl söylemeyi unuttum :2: bana siyah turp çok iyi geldi canım
Gelmiş geçmiş olsun canım Allah ailesine çoluğuna çocuğuna bağışlamış daha beteride olabilirmiş :2:
Hoşgeldin bebikimyaptılar demek ayarları :98:
Hasta oldun sandım kuzu :78: ne demek sen sağol canm benimyirim
Aleyküm selam hoşgeldin neşecim
:2: :2:
Tamam olişim sağol
Bu arada çitoss zayıfsın çıbık kraker gibimsin anlamındafit hatun seni bu arada saçların baya uzamış oliş :26: ben daha kısa diye hatırlıyodum şaşırdım :86:
Gülegüle canım iyi dersler :80:
naf merak edip beni aramıyo bi zaten
:hasetindencatlayankıskancminiksimilisi:
naf merak edip beni aramıyo bi zaten
:hasetindencatlayankıskancminiksimilisi:
bu sefer gerçekten kaçtımm
öptüm kocamannn
sağol nafım:81:
msn forum msj yeterince taciz ediyom ama
öyle deme nen inanmıyosan bahara sor merak ettim cumartesi ben arıcaktım 15 dk sonra ama sen önce davrandın
öp bacım
nihanım gel bebekim öpim
biliyom balıminsan sevdiğine nazlanırmış bende sana nazlanıyom işte
nihan gel gene öpcem çok özlemişim çok doyamıyom
biliyom balıminsan sevdiğine nazlanırmış bende sana nazlanıyom işte
nihan gel gene öpcem çok özlemişim çok doyamıyom
Naz yap banayapta öpim bi
delüleröp beni cevdet
öp beni cevdet
delüler
Zaten şu sıralar çok öpüşgenim
Sus kız senide öperiz bak
öpün kızzaten özledim sizi
Benide mi özledinkız biz hiç ayrılmıyoz ki senin wcnin önünde ağaç oldum bi çıkamadın günlerdir napıyosan artık
özledim tabi
kabız olmuşum
öpen öpene nen
Ben tahmin ettim zatenishal olsan halsiz kalır en azından su içmeye çıkardın dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?