Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benm boyada akmaya başladı canm dibi koyu olunca daha ii gitti sanki yüzüme
doğal rengin yakışıyodu zaten cnm sen çıtırsın daa
bu arada geçmiş olsun fıstıkımm

timam olişim sen bi düşün ben hiç anlamam çünkü

he hassaslıktan yapıyosan tamam bebiikim
gel bi daha öpem

bende öptüm koskocaman
temam

Öğle menüm
2 tane kadınbudu köfte
1 yk püre
salata
200 gr yoğurt
canım kadınbudu köfte çekti mmmm yapması zordur bu meredi :44:

Ara
Şekersiz çay ve 1 tane kuru incir

Naz yap bana yapta öpim bi

culi daa motivasyon aşamasında
ben devalüasyona geçtim
diğer aşamaya geçtiysem de farkında değilim

boy-kilon cnm

burda gökyüzü maviye döndü açtı baya hava...

dişçiye gidiyorum hakkınızı helal edinn

ben yokken herkes öpüşmüşşş meni de öpünnn meniiii deeeee

nafcım ve özgecim şimdiden iyi akşamlarrr

minikcim sana da iyi akşamlar sen 6.30da çıkıyodun galibaa

görüşürüzz fıstıklaaaaar

iyi akşamlar görüşürüz

Olişş söylemiştin ama saçlarının bu kadar uzadığını tahmin edememiştim :78: çok yakışmış :78: ama sen çok zayıfsın :2:

Kadınbudu köfteyi çok seviyorum ama hiç denemedim denemek lazım

Bu arada çok dikkatlisin

Ayy canımmm Allaha emanet ol :2: dişçi :83: senide öpim hemen

İyi akşamlar bebikim :80:

(Öyle hakkınızı helal edin deme kötü oldum )

herkese iyi akşamlar
kendinize iyi bakın

İyi akşamlar cnm

evet olişim 6,30
kar yagıyo

Bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar :80: yarın görüşürüz inşallah

Hadi NaF kaçar

Sevgili bozo85 bana özelden mesaj atmış diyet listemi göndermem için..kendisine cevap yazdım ama ne yazık ki ileti sayım az olduğu için özelden mesaj yazamıyormuşum şimdilik..

Listeyi aşağıda yayınlıyorum Bozo85.
Sevgiler,

Diyetisyen saatlerini benim yemek yediğim saatlere göre ayarladı ama siz kendi saatlerinize göre organize edebilirsiniz
Önemli birşey daha : benim kan tahlili sonuçlarımda şekerim,ürem,ürik asitim normal ama kolestrolüm biraz yüksek çıktı, dolayısıyla aşağıdaki diyet bu değerlere göre hazırlanmıştır, bilginiz olsun.

KALKTIĞINDA 1-2 su bardağı ılık su (mide sorunu yoksa içine yarım limon suyu sıkılacak)

SABAH 08.30-09.00

-Açık çay (şekersiz)
-1 kibrit kutusu beyaz peynir
-5 zeytin VEYA 2 ceviz VEYA 1 haşlanmış yumurta (yumurta sadece haftada 2 gün yenebilir)
-domates,salatalık,biber (sınırsız)
-1 ince dilim kepekli ekmek

KUŞLUK 10.00-11.00

1 Porsiyon meyve

porsiyondan kasıt: 1 küçük boy elma,1 küçük boy portakal,2 küçük boy mandalina,1 adet yerli muz, yarım adet çikita muz,1 adet incir,12 adet kiraz,14 adet vişne,yarım ortaboy greyfurt,15 adet iri üzüm,6 adet yeni dünya,5 adet kırmızı erik, 10 adet yeşil erik,6 adet büyük boy çilek, 1 küçük boy şeftali,1 küçük boy armut, yarım ortaboy ayva,yarım küçük boy nar,1 ince dilim karpuz,1 ince dilim kavun,1 adet kivi,1 ince dilim ananas, yarım ortaboy avokado, 1 adet kuru incir,3 adet kuru kayısı ya da 2 adet havuç.

bunlardan birini seçerek ara öğününü yapıyorsun.

ÖĞLE 13.00-13.30

-6 yemek kaşığı dolusu sebze yemeği
-1 su bardağı yoğurt VEYA ayran VEYA cacık
-bol salata (yağsız olacak,nar ekşisi az miktarda kullanılabilir,limon serbest)
-1 ince dilim kepekli ekmek

İKİNDİ 16.00

yarım paket etiform VEYA 1 adet susamsız galeta VEYA 2 adet grissini VEYA 2 etimek VEYA 2 adet petibör bisküvi VEYA 1 porsiyon meyve

AKŞAM 19.00-19.30

-3 köfte (90 gr) VEYA 1 tavuk budu (150 gr) VEYA yarım tavuk göğsü VEYA 9-12 adet tavuk,kuşbaşı et VEYA 1 ortaboy balık (150 gr) VEYA 120 gr ton balığı VEYA 2 küçük boy biber dolması VEYA 8 adet sarma VEYA 12 yemek kaşığı kurubaklagil (ETLER kesinlikle ızgara ya da haşlama pişecek, yağsız olacak)
-bol salata
-1 ince dilim kepekli ekmek VEYA 1 kepçe çorba VEYA 3 yemek kaşığı bulgur pilavı

GECE 21.00-21.30

-1 su bardağı süt (şekersiz,tarçınlı)
-1 porsiyon meyve.

İşte bu kadar :)
Bu arada, önemli, sebze ve etlerin yerlerini değiştirebilirsin..mesela birgün gündüz sebze akşam et yaptıysan, ertesi gün gündüz et,akşam sebze yapabilirsin.
Veeee en önemli şeylerden biri de klasik : günde en az 2 litre su. Eğer suyu az içtiysen, yerini bitki çayları ile doldurabilirsin, tabii şekersiz içmek şartıyla
Bir de günde en az 1 saat tempolu yürüyüş yapmak gerekiyor, kilo kaybı 2 katına çıkıyor.
Perşembe günü 1 haftam doluyor,kontrol günü, o gün dönüşte topicte sizlerle paylaşırım ne kadar kilo verdiğimi..

,

bugün bütün gün yoktum geçmişi okudum kimse bu kız nerelerde öldümü kaldımı dememiş..
bende menü falan yazmayacam çıkıyom ben..
hoşçakalın mutlukalın..

Son düzenleme:

Bende çıkıyorum iyi akşamlar kızlar :80: yarın görüşürüz inşallah

Hadi NaF kaçar
sen de inşallah demişsin çilekli gofretimm

nbr kızz keyiflisinnn

ay pardon yanlış topiğe yazmışım, verdiğimiz rahatsızlık için özürrr
yok yok süper olmuş bence işte gerçek diyet menüsü kuruyup kalır insan böyle bi de bizimkileri düşününn

bugün bütün gün yoktum geçmişi okudum kimse bu kız nerelerde öldümü kaldımı dememiş..
bende menü falan yazmayacam çıkıyom ben..
hoşçakalın mutlukalın..
nasısın aygün şeker

çok yedim yazmaya utanıyom desene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…