Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Teşekkürler inşallah hedefinize ulaşırsınız

ben kahvaltı yapmadım kızlar.ilk gn oldugu için böyle geçcek bugün.ama düzenime oturtunca domates salatalık getiririm yanımda.açık bi çay içtim biraz önce.şimdi de form çay içcem.

Evden çıkarken tost most sıkıştırsaydın araya bebiş

sabah zor kalktım yataktan kız.sıcacık yatağa alışmıştım bayadır.allahtan uzun süre evde kalmadım.yoksa yanmıştım.ama kısa sürede alışırım yeni düzene kahvaltılık getiririm yanımda

Bugün topik sessiz :97:

Oliş,aygün yok ortalıkta sıcacık yataklarında yatıyolardır belkim

Öğlen yemeğinde kuru,pilav,turşu varmış hiçte canım istemiyo napsam bilemedim dışarıdan mı söylesem acaba kızlar :97:

evet yaa bugün kimse yok nafım...
bende hiç sevmem kuru,pilav olayını.dışardan söylersende ekmek arası oluyo dimi.kalorili yani.bilmem sen bilirsin tartıya 3 gün var hatırlatırım

bende ne yesem karar veremedim öğlene:97::97::97:
bende hiç sevmem kuru,pilav olayını.dışardan söylersende ekmek arası oluyo dimi.kalorili yani.bilmem sen bilirsin tartıya 3 gün var hatırlatırım

bizde de aynı var
ama ben dışarda olcam
muhtemelen aç kalcam

Yok canım ekmek arası olmuyo tavuk şiş , köfte ,adana filan söyleyebilirim yada pide,lahmacun :97: regl dönemindeyim ben

nihaaannnnn intense ye intense

bizde de aynı var
ama ben dışarda olcam
muhtemelen aç kalcam

Aç acına mı dolancan

gel beraber yiyek nen:125::125::125::125::125::125::125:

Ben gelirim nihanım :125: :125:

kızlar havalar ısınana kadar yürüyüşe çıkmam mümkün değil çok çabuk hasta oluyorum.peki napmalıyım evde.çünkü önümde çok kısa zamanım var.spor yaparsam güzel kilo veriyorum kendimi biliyorum.ne türk sporlar yapmalıyım evde.mayıs sonu,haziran başı nişanlancam.hedefim 10 kilo.nişandan sonrada düğüne kadar bi 6-7 kilo da verdimmi kuğu gibi olurum

sandiviç alcam nafım
maaşların banka kısmını hazırlayam
sonrada 12,45 gibi çıkcam
hatta 12,35 trafik felan vardır
bi gidem görüşem bakalım nolcak
hayrolsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Nişann merve kız bu hızla radara gircen sen ceza kescem sana

şaka biyana canım hayırlısı olsun diyim ne diyim :97:

Evde leslie yapabilirsin bence iyi olur :97: yürümüş gibi oluyon zaten

köfte söyle o zaman nafım.

Bakim kankam ne yicek ona göre karar vericim

naf merviş hazırladım hadi yiyek

ben ne söyliyim ya:97::97::97:
lahmacunmu yisem:97:

Koli bittimi kız lahmacun ızgara tavuk söyle bence yanına pilavda geliyi salata da vardır yirsin bebikim

sandiviç alcam nafım
maaşların banka kısmını hazırlayam
sonrada 12,45 gibi çıkcam
hatta 12,35 trafik felan vardır
bi gidem görüşem bakalım nolcak
hayrolsun.

Tamam o zaman anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…