Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm olsun tüm çıtır hatunlara :80: dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
günaydın culya sağol seninde canım
Niye bizim bi günümüz var ?
erkeklerin yokta niye bizim var ?

minik başına güneşmi geçti bebişim :97::97::97::97:

güneşte yok karmı geçti başına

üzümüne ye bağını sorma nen
iyiki de yok erkekler b..nu çıkarırdı

ayy yani şeyyy biraz argo oldu kadınlar gününe yakışmadı ama napalım hayatın acı gerçekleri

BİLİRİSİNİZ amerikadaki kadın işçiler haklarını aramak için eylem yaptıkları fabrikada diri diri yanarak can verdiler 8 martta
o gün bugündür kutluyor.
erkeklerle eşit şartlarda yaşamak için öldük..

günaydııın herkeseee. makeup un paylaştığı videoyu izledim valla ağlamamak için zor tuttum kendimi. kadın olmanın bir kez daha ne kadar zor zanaat olduğunu anladım ve halime şükür ettim...

Günaydınlarrrr

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnn

Sabah kahvaltım
kepekli b.peynirli tost
nescafe

Günaydın afiyet olsun cnm sağol seninde tatlım

günaydııın herkeseee. makeup un paylaştığı videoyu izledim valla ağlamamak için zor tuttum kendimi. kadın olmanın bir kez daha ne kadar zor zanaat olduğunu anladım ve halime şükür ettim...

Günaydın neşecim

günaydın bayanlar ,öncelikle kadınlar gününüz kutlu ve de mutlu olsun
ben 1,70 boyunda ve 77 kiloyum kilomun 2 sebebi var birincisi PCOS hastalığı ikincisi her canım sıkıldığında yemek yemem
sabırsız da biriyim hep şok diyettler yapıyorum ama bu sefer kararlıyım mart ayı benim ayım olmalı inşallah bir 7 kilo ile vererek başlicam
bu arada herşeyden önce şükretmeli,belki kalın bacaklarımız var ama bu bacaklara sahip olamayanları da düşünelim
hepinize kolay gelsin

ben kahvaltı yapmadım kızlar.ilk gn oldugu için böyle geçcek bugün.ama düzenime oturtunca domates salatalık getiririm yanımda.açık bi çay içtim biraz önce.şimdi de form çay içcem.

günaydın merviş yeni işin hayırlı olsun
teşekkür ederim canım çok sağol
Hayırlısı olsun canım nerde başladın şu sıralar hızına yetişilmiyo merviş

Bugün bahar havası gibi ol bence sen ılık ve güneşli :94:

yetişilmez tabiiii hızlı hatunumdur nazar değmesin kız dur kıçımı kaşiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…