- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.901
özge sende çok az yiyosun niye kilo veremiyosun yaa :26:
ara olarak:
-bi bardak portakallı oralet
mervee nasıl yaptın kı ekmeksiz kahvaltıyı.hiç kahvaltı yapma daha iikızlar kahvaltım:
-2 kk beyaz peynir
-küçücük bi domates
-çay
(ekmek yok)
bika aklımda olanları sana söylüyym balım..mesela resilmli bardak yaptırabilrsn.ben yaptırmıştım sihirli bardak çok güzel oldu yanımda şuan göndermedim daha..bardağın bikısmına söz yazdırdım diğer kısmınada resmimizi..sıcak su koyunca resim ortaya çıkıyo..biliyosundur zaten çok hoş oldu..resim eklemisini bilsem koyucam buraya ama malesfki onuda beceremiyorumkızlarrrrr
benimkinin önümüzdeki ay doğum günü.ne alabilirim.
normal hediyenin yanı sıra çok ilginç bişey yapmak istiyorum değişik fikirlere ihtiyacım var
ne furuyon yaaamervee nasıl yaptın kı ekmeksiz kahvaltıyı.hiç kahvaltı yapma daha iial sana şaplak
bika aklımda olanları sana söylüyym balım..mesela resilmli bardak yaptırabilrsn.ben yaptırmıştım sihirli bardak çok güzel oldu yanımda şuan göndermedim daha..bardağın bikısmına söz yazdırdım diğer kısmınada resmimizi..sıcak su koyunca resim ortaya çıkıyo..biliyosundur zaten çok hoş oldu..resim eklemisini bilsem koyucam buraya ama malesfki onuda beceremiyorumsonraa slyt hazırla mesela ikinzin resminden oluşan arkada fon müzği cdye hazırla yolla..sonraaa foto kartı hazırlayabilrsin takvimli..yani ikinzn resmi olan bifotonn yanına takvim bulup netten yapıştır..onu fotoçuda düzenletip kart olarak çıkart..bunları kendim yapmıştım ben..yada hi olmadı pastaneye gidip güzel bipasta hazırlat gönder
ben geldiiim ama kimse yok sanırım çok sessiz :83: naf oliş ve mink buhafta yoktu sanırım..ama nihanda yok...özgeee burdasın snrm canm..
menmü yazayım hemen bende
dün akşam4kaşık pilav
5köfte
1br ayran
ara
1portakal
1br ot çayı
bugünki menm sabah
ılık su
1br şekersiz çay
1dilim beyaz ekmek
çok az kavrulmuş salça
1domates
5zeytin
ara
1muz
öğle
3tane köfte
marul salatası
yarım dilm ekmek
ara
1elma
evet burdayım kevsercim naber nasılsın
merveye verdiğin fikirlerde çok hoş
beğendim bitanem beğenmez miyim çok teşekkür ederim.
şimdiiii ona bi gömlek,bi parfüm alırım
güzel bi hedye kutusunun içine küçük kalpler keserim renkli kartondan.içine asprin ve çikolatayı koyarım.ve resimli bardağı koyarımolar mı :92:
ne furuyon yaaayaza az kaldı daha dikkTLİ olmam lazım ekmeği kestim gbi bişey.
sğol canım fikirler için.bardak olabilir bak.slaytıı ben beceremiyorum o çok güzel yapıyo öyle şeyleri.rezil olurumpasta da olmaz kız istanbuldan orduya pasta gidermi
he ordudaymıdı onu bilmiyodum kızolsuuuun kendin git krndi ellerinle götür nen daha iiya bardak yaptırcaksan eğer canm pcde benm resim düzenleme programı var.yapalım resminzi istersen
ayy merve düşündün düşündüm bişi bulamadım benden bi cacık olmaz :86: ama kevserin verdiği fikirler iyimiş.
Öğle menüm
1 küçük kutu ton balığı
1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
ara 1 elma
ayy merve düşündün düşündüm bişi bulamadım benden bi cacık olmaz :86: ama kevserin verdiği fikirler iyimiş.
Öğle menüm
1 küçük kutu ton balığı
1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
ara 1 elma
merhabalar nasılsınız
yengeççççççççççççççççççç
tonbalığı ayran ve yumurta mı
kız nasıl miden var senin nasıl yedin hepsini aynı anda
kevser tv de ibo için neler diyolar bilgilendirsene bizi
ay ofiste ne bulduysam onu yedim
şöyle bi bakınca hakketten baya karışık bişi olmuşşş umarım zehirlenmem:18:
Öğle menüm
1 küçük kutu ton balığı
1 tane haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
ara 1 elma
evet canımbundan iyisi yoktur canım
ne furuyon yaaayaza az kaldı daha dikkTLİ olmam lazım ekmeği kestim gbi bişey.
sğol canım fikirler için.bardak olabilir bak.slaytıı ben beceremiyorum o çok güzel yapıyo öyle şeyleri.rezil olurumpasta da olmaz kız istanbuldan orduya pasta gidermi
he ordudaymıdı onu bilmiyodum kızolsuuuun kendin git krndi ellerinle götür nen daha iiya bardak yaptırcaksan eğer canm pcde benm resim düzenleme programı var.yapalım resminzi istersen
ayhh kendi ellerimle götürebilsem keşkemm
beraber resmimiz var kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?