- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.881
özge kız sevgilime ne hediye alim
gömlek,parfüm falan tmm da böyle ilginç bişey istiyorum yaaa.
iyidirrr mervişş senden nbrrrr
iyyim canım sağol.yaa doğum günü için fikir bekliyorummmm
ya benim kardeşim sevgilisine doğum gününde ipek eşarp almıştı.yanındada tanıdıgı bi matbaacı arkadaşına 2 tane davetiye bastırmıştı.bunların düğün davetiyesi gibiydi.acayip güzeldi yani.bie kardeşimde biri kızda kaldı.
ama benim bunu bi erkeğe yapmam biraz sçma olur diye düşünüyorum.
kız da kardeşime doğum gününde traş makinası aldı.yanındada çok güzel bi hediye kutusu, içindede pembe kartondan küçük küçük kalplet kesmiş içine bi hayli doldurmuş.bi tane de büyük kalp kesmiş onada duygularını yazmış bir iki cümle.böyle bişey olabilir mi diye düşünüyorum.
bide sevgililer günündede kardeşime hediyesinin yanı sıra şey geldi.
bi kutunun içinde bi çikolata üzerinde hayatıma tat kattıgın için...
bi kutuda asprn,üzerndede ömür boyu başını ağrıtacagım için yazıyodu
düşün yengeçilginç fikirler istiyorummmmmmmmmm
özge bende kutunun içine küçük kalpler ve aynı kutuya çikolata asprin olabilir diyorum ne dersin
nihayeet gelebildiim. sabahtır telefon trafiğiii vardı geldim okudum ama yazamadım. ya ben ne zaman hafta sonu işleri biraz sallasam mutlaka hafta içi birieri gelmek isteerrr.. oooooof bugün koştur koştur eve gidip temizlik yapmam lazıım. yarın gelceklerdi olmadı çarşamba diye konuştuk. hoş gelcekler yabancı değil ama yinede olmuyor toparlanmadan. bide ikraam yapmak vaarrr.. neyse bu akşamı atlatayım kızım olmasa sorun değil ama onunla birlikte temizlik yapıcaz artık.
[ı]özgeee menün nerde[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?