- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.961
bunlar ne güzel duygular yaaaallahım herkese nasip etsin canım gözün aydın.
inşallah tez zamanbda borcunuda bitirirsiniz
iyi akşamlar
bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar kocaman öptüm hepinizimi
görüşürüz yarın
öyle canım..olalacım yeni işinde ilk günün çok güzel hayırlı ve bereketli başlasın inşallah..
haklısın cnm ufacık şeylere boşuna üzülüyoruz..
günaydın kızlarr.. evet sabah sabah size bi fıkra anlatıp çıkacam..
huzurevinde üç yaşlı kadın azrail gelirse canımızı alırsa diye konuşuyormuş.
biri,buldum bebek takliti yapalım,bebek sanıp belki gider demiş..
diğerelride onaylamş.
derken bir gece Azrail gelmiş.
biri mammmaaa,biri annneee,öteki ıngeee demiş..
Azrailde hadi bakalım attaaa demiş..
sevmezdim ama üzüldüm..son bi haber .
tatlıses vrulmuş hastanedeymiş..
Allah acil şifalar versin inşallah..
kızlarrrrr
benimkinin önümüzdeki ay doğum günü.ne alabilirim.
normal hediyenin yanı sıra çok ilginç bişey yapmak istiyorum değişik fikirlere ihtiyacım var
ya benim kardeşim sevgilisine doğum gününde ipek eşarp almıştı.yanındada tanıdıgı bi matbaacı arkadaşına 2 tane davetiye bastırmıştı.bunların düğün davetiyesi gibiydi.acayip güzeldi yani.bie kardeşimde biri kızda kaldı.
ama benim bunu bi erkeğe yapmam biraz sçma olur diye düşünüyorum.
kız da kardeşime doğum gününde traş makinası aldı.yanındada çok güzel bi hediye kutusu, içindede pembe kartondan küçük küçük kalplet kesmiş içine bi hayli doldurmuş.bi tane de büyük kalp kesmiş onada duygularını yazmış bir iki cümle.böyle bişey olabilir mi diye düşünüyorum.
bide sevgililer günündede kardeşime hediyesinin yanı sıra şey geldi.
bi kutunun içinde bi çikolata üzerinde hayatıma tat kattıgın için...
bi kutuda asprn,üzerndede ömür boyu başını ağrıtacagım için yazıyodu
ben kevserin fikirlerini beğendim cnm.. seninkiler de güzel.. bendeyse fikir yokmervee nasıl yaptın kı ekmeksiz kahvaltıyı.hiç kahvaltı yapma daha iial sana şaplak
bika aklımda olanları sana söylüyym balım..mesela resilmli bardak yaptırabilrsn.ben yaptırmıştım sihirli bardak çok güzel oldu yanımda şuan göndermedim daha..bardağın bikısmına söz yazdırdım diğer kısmınada resmimizi..sıcak su koyunca resim ortaya çıkıyo..biliyosundur zaten çok hoş oldu..resim eklemisini bilsem koyucam buraya ama malesfki onuda beceremiyorumsonraa slyt hazırla mesela ikinzin resminden oluşan arkada fon müzği cdye hazırla yolla..sonraaa foto kartı hazırlayabilrsin takvimli..yani ikinzn resmi olan bifotonn yanına takvim bulup netten yapıştır..onu fotoçuda düzenletip kart olarak çıkart..bunları kendim yapmıştım ben..yada hi olmadı pastaneye gidip güzel bipasta hazırlat gönder
anammmmmyengeççççççççççççççççççç
tonbalığı ayran ve yumurta mı
kız nasıl miden var senin nasıl yedin hepsini aynı anda
çok sevindim özgecim hayırlı olsunnkızlar bu arada evime yerleştim ve 2 gündür evimde kalıyorum
bu akşamda teyzem ve kızı gelecek
günaydın irras
günaydın kızlar ben 9.takımdayım slm vermek istedim
bende iyiyim çok yogunum bu aralar çok büyük bi yorgunluk var üstümde hava çok güzel ama hiç birşeye keyfim yok benim
yemek yemeye bile üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?