Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet canım okudum.

memnundur inşallah yaaa.ama 7 de çıkmış anlamadım :26: hep mi öyle yoksa hesaplarda karşıklık olunca mı öyle çıkyıolar acaba :26:

selamlar menümü yazıp çıkacam canlarım..
sabah
2 dilim ekmek
1 kk lor peyniri
5 adet zeytin çayy.
1 saat yürüyüş..
kimse yok görüşürüz kızlar..

iyiyim bende canım sağol.nişan tepsisi modellerine bakıyorum.artık kafamda yavaş yavaş fikir oluşturmam gerekiyo :18: :18::18:
benimkinin babası aradı.haziranda seçim var bir sürü sınav var dedi (okulda görevli memur )
izin alamam dedi mayıs sonu gelelim dedi.mayıs sonuda kardeşimin finalleri olcak.yani mayıs başında olcak büyük ihtimalle.mayıs başı olmazsa taa temmuza kalcak.mayıs başı olursa çok az kaldı yaaa :18::18::18::18::18:

amannn bişey kalmamış kızz.
Heycan varmı heycannn
Mayıs gelsin bir an önceee

heyecan olmaz mı kız.ama elim kolum bağlı.henüz babama bişey söylenmedi.annem söylicek her an söyleyeblir yani :18:
uzaktan gelecekleri için 10 gün falan kalcaklar.geldikleri nünün ertesinde tanışma-isteme olcak
3-5 gün sonra yada 1 hafta sonra nilan olcak.babamla konuşulsaydı tarhiler belli olcaktı bendew ona göre hazırlıga başlasaydım yaaaa

tatlı telaşlar bunlarrr
slm kızlar :81::80:

culiiiii :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…