- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.001
iyiyim bende canım sağol.nişan tepsisi modellerine bakıyorum.artık kafamda yavaş yavaş fikir oluşturmam gerekiyo :18: :18::18:
benimkinin babası aradı.haziranda seçim var bir sürü sınav var dedi (okulda görevli memur )
izin alamam dedi mayıs sonu gelelim dedi.mayıs sonuda kardeşimin finalleri olcak.yani mayıs başında olcak büyük ihtimalle.mayıs başı olmazsa taa temmuza kalcak.mayıs başı olursa çok az kaldı yaaa :18::18::18::18::18:
heyecan olmaz mı kız.ama elim kolum bağlı.henüz babama bişey söylenmedi.annem söylicek her an söyleyeblir yani :18:
uzaktan gelecekleri için 10 gün falan kalcaklar.geldikleri nünün ertesinde tanışma-isteme olcak
3-5 gün sonra yada 1 hafta sonra nilan olcak.babamla konuşulsaydı tarhiler belli olcaktı bendew ona göre hazırlıga başlasaydım yaaaa
slm kızlar :81::80:
şimdden o kadar çok düşünüyorumki babamla konuşulduktan sonra tarihler bell olduktan sonra naparım bilmiyorum yaaa :18:
kız cadılar ben sizi görmediydim emmee..kimse yok muuubizi adam yerine koymuyon mu kız
hayırlısı aolsun merve..özge adam arıyo napim açmim mi
annem en kısa zamanda konuşcak zaten.fırsat kolluyo
özge adam arıyo napim açmim mi
annem en kısa zamanda konuşcak zaten.fırsat kolluyo
ters bişi söliceni sanmıyorum.sevgilm oldugunu sölemiş zaten annem.ama istemeye gelmek istediklerni sölicek.sevgilim oldugunu öğrendiğinde bişi dememiş.kim hangi köyden falan demiş sadece.
ters tepki değilde en fazla mayıs değilde temmuzda gelsnler der o kadar.olsunda 2 ay er geç fark etmez.
merve hayırlısı olsun
darısı basıma
hava deli güzel vergi dairesine gittim geldim terledim be
öğlen menüm:
yarım kepce corba
4 yk pilav
1 dilim ekmek
3 yk nohut
marul salatası
bunlar annemle anlaşmış akşamda nohut yemiştim
hıhlama banaminiğim
kısmet canım ozaman
hoşgeldin cnm
canım babama bağlı.tamam derse mayıs başı nişan.düğün hemen olmaz.seneye haziran temmuz ancak.merviş evlenion mu len
sağol canım teşekkür ederim.evet darısı başına.afiyet olsun.hava güzel cidden bugün buraLARDAmerve hayırlısı olsun
darısı basıma
hava deli güzel vergi dairesine gittim geldim terledim be
öğlen menüm:
yarım kepce corba
4 yk pilav
1 dilim ekmek
3 yk nohut
marul salatası
bunlar annemle anlaşmış akşamda nohut yemiştim
kısmet canım ozaman
hoşgeldin cnm
selamsızsın sen
sabahki günaydımı kimse almazsa selamsız dalarım ben
ama ama ben 3 gündür gelemiom yokluğumu faretmedin bile
Bende yokum cumadan beri ki
topice pek uğramadım kk yada çok uğramadım
off daral moddayım gene ben
bana bi koca lazım
oda 2012 de lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?