- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.121
nihancım geçmiş olsun canım.hakkında hayırlısı olsun.
oliş yazdıkların için teşekkür ederim canım.herşeyin hayırlısı.allah büyüktür.allahım hayırlı işe kalkanın yardımcısı olurmuş.
bende herşeyimi en mütevazi şekilde tamamlamaya kimseye yük olmamaya çalışcam
ben biraz yürüyüş yapmaya gidiyorum kızlar sonra da iş var öğleden sonra görüşürüz öptüm hepinizi:80:
günaydıınnnnn :92::92::92::92:
dün akşam babam aradı.lahmacun yyelim şöyle baba kız dedi.olur ama ben lahmacun yemem pide al dedim.neyse eve geldi.aradık getirdiler.
bi kaşarlı pide
bi bardak kola akşam yemeğimdi.
kahvaltımda
-1 simit
-çay
selam kızlar benide aranıza alırmısınız
hemencik kaybolmicaksan alırız tabi canım
ben valla 5-6 ay gibi bi sürede verdim.5-6 aydırda yerimde sayıyorum.eskisi gibi sıkı tutmadıgım için.
canım bi kkere günde 2 saat yürüyüşümü sporumu yaptım.ve gerçekten üzenli beslendim.herşesi yedim az yedim.dengeledim kendi kendime.haftada bir lapa yedim.böyle işte.form çayları 5 i bi yerdeler içtim.
slm bugünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1kk peynir
bende öyle sandım.bu akşam dışardan yiyelim dedi.kekeledim.niniyeki baba dedim.sebebimi olması lazım değişiklik olsun dedi o gelene kadar öldüm öldüm dirildim.geldi yedik içtik yattıkbişi olmadı kızım annemle taa cuma akşam görüşebilcekler.hafta sonlar görüşebiliyolar çünkü.bende cumartesi akşamı biyere yatıya gitcem.konuşsun anlatsın annem işte fırsat ona.bu hafta sölemesi lazım.
neyse mervecim tanıştığıma memnun oldum herhalde başında değilsin pc nin bekledim yazmadın :)
bende kalkyıorum lesli ablama takılayım biraz
bundan sonra burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?