Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

dün akşam babam aradı.lahmacun yyelim şöyle baba kız dedi.olur ama ben lahmacun yemem pide al dedim.neyse eve geldi.aradık getirdiler.

bi kaşarlı pide
bi bardak kola akşam yemeğimdi.

kahvaltımda
-1 simit
-çay

nihancım geçmiş olsun canım.hakkında hayırlısı olsun.
oliş yazdıkların için teşekkür ederim canım.herşeyin hayırlısı.allah büyüktür.allahım hayırlı işe kalkanın yardımcısı olurmuş.
bende herşeyimi en mütevazi şekilde tamamlamaya kimseye yük olmamaya çalışcam

sağol mervişim Amin inşAllah

ben biraz yürüyüş yapmaya gidiyorum kızlar sonra da iş var öğleden sonra görüşürüz öptüm hepinizi:80:

ohhh havada güzel ne güzel yaaa benimde canım istedi

günaydıınnnnn :92::92::92::92:

günaydın şekerim

kız böyle anlatınca bende baban seninle konuşmak istiyo sandım

bende öyle sandım.bu akşam dışardan yiyelim dedi.kekeledim.niniyeki baba dedim.sebebimi olması lazım değişiklik olsun dedi o gelene kadar öldüm öldüm dirildim.geldi yedik içtik yattık bişi olmadı kızım annemle taa cuma akşam görüşebilcekler.hafta sonlar görüşebiliyolar çünkü.bende cumartesi akşamı biyere yatıya gitcem.konuşsun anlatsın annem işte fırsat ona.bu hafta sölemesi lazım.

ben valla 5-6 ay gibi bi sürede verdim.5-6 aydırda yerimde sayıyorum.eskisi gibi sıkı tutmadıgım için.
canım bi kkere günde 2 saat yürüyüşümü sporumu yaptım.ve gerçekten üzenli beslendim.herşesi yedim az yedim.dengeledim kendi kendime.haftada bir lapa yedim.böyle işte.form çayları 5 i bi yerdeler içtim.

5 6 ay süper canım
zaten bi müddet sonra kilo verimi duruyomuş sonra tekrar devam..
bende şimdi lesli ablayla yürüyüşe başladım ilk başta 3 mille başlıyorum bakalım
benim yengem 5 i bir yerde yeşil ve form çayı içti günde toplam 6 bardak
yemesinden kesmedi ayda 4 kilo verdi
bende alıp başlıycam bakalım onlara

Gün yürüyüş günü artık
bu haftanın birincisi benim zira kilo almamışım gerçekten
şişliklerim indi vücudum normle döndü
dogum kontrol hapına inat kilo vericem
suyu ihmal ediyorum yalnız
vurun kafama kafama

nihan telefonunu yolla bana bakem yokken merak ediyom arayabileyim
mervecim herşey olur hayırlısıyla.
yavaş yavaş tamamlanır. gönüller bir olduktan sonra mobilyalar hikaye.
ben evlenecek olsam bi çöp alamaz ailem zira 19 yasımdan beri eve ben bakıyorum.
ve dediğiniz gibi benim babam kendini paralamadı benim için.
annem desen neyse derin mevzular. her ebeyn bir değil.
siz şanslısınız Allah bozmasın ağız tadınızı ,kıymetini bilin ailelerinizin.
uzun ,sağlıklı ve mutlu bi ömür geçirin e'mi

neyse mervecim tanıştığıma memnun oldum herhalde başında değilsin pc nin bekledim yazmadın :)
bende kalkyıorum lesli ablama takılayım biraz
bundan sonra burdayım

evet merviş iyi fikir

aysencim kusura bakma elektrikler kesildi yaaa

o form çayları sakın sakına 2 den fazla içme 2 den fazlası zararlı
burda her cuma saat 15:30 a kadar kilo bildrimimiz var.
gün içinde yediklerini,sporunu herşeyini yazabilirsin.burda sadece dyet değil herşeyi konuşuyoruz.arkadaşlıkla kuruyoruz canım.bu arada kilonu boyunu hedefini falan yazarsan listeyi yapan arkadaşımıza söyleriz seni listeye alır.ama cumada bildirimini yapcan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…