Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet minikcm geçen sene bu zamanlarda süper kilo verdim yürüyüş sayesinde.bir iki hafta sonra akşam yürüyüşlerim başlicak benimde.
haklısın canım eşya çeyiz bahane gönüller bir olsun.tabiki onlar olmadanda olmuyo.ama en uygun şekilde hallederiz bizde.benim babam kesinlikle çok büyük destek olcak bana ona bu konuda güveniyorum.beni evlendirene kadar yapmak istediklerini 1 yıl daha ertelerler.yeterki kızını mutlu görsün öyle fedakar bi babam var benim.bende her türlü destegi vericem onlara.allah kimsenin ağzının tadını bozmasın bitanem

kızlar doktorumla görüştüm bi problem yokmuş
saat 5 te arıcam tekrar ilaç la ilgili görüşçez sonra başlıcam ilaca

minik bu arada sesin ne güzel yirim

selaaaaaaaammmmmmmmm nasilsiniz fistiklar...beni kimler ozledi parmak kaldirsin bakayim :))))

mehayy hoşgeldin canımmmm

kızlar doktorumla görüştüm bi problem yokmuş
saat 5 te arıcam tekrar ilaç la ilgili görüşçez sonra başlıcam ilaca

minik bu arada sesin ne güzel yirim

çok sevindim hayatım hadi gözün aydın
darısı başıma inşallah

mehayyyyyyyyyy hoşgeldin canımmmmmm
özledim kız ben seni nerelerdesin yaa

canim yaa bende sizi ozledim ama giremiyorum bebisten dolayi biliyorsun, vakit olmuyor isler bitmiyor aksama kadar oturamiyorum dogru durust....ama kalbim hep sizlerle bu arada son liste nerde link gonderde bir goz atayim )kac kilosun giii???virdinmi bakem

ayyy bbu akşam mücver yapcam.kabaklar çürüdü valla yazık günah.dün akşam duş aldım falan geç oldu.mücvere girişseydm derse zaman kalmicaktı.

mervem ve oyelkenim biraz ara verin o zaman surekli diyet yapinca insanda motivasyonda kalmiyor heveste..diyetteyim diyorsun ama herseyi yiyorsun o zaman arkasindanda her zamanki pismanlik ve psikolojik eziklik duygusu...bence soyle 1 ay dinlenin biraz sonra yeniden baslayin bakin gorun o zaman kaldiginiz yerden nasil devam ediyorsunuz :)))

ben dikkat etmezsem 90 olurum herhalde

mehayy hoşgeldin canımmmm

çok sevindim hayatım hadi gözün aydın
darısı başıma inşallah
Sağol canım hadi inşAllah
bende bilmiyomki nerde liste
yok kız veremedim aynı duruyom mehaycım

nihaaannnn ayyyyyyy gözün aydın yaaaa
sağol mervişim
miniğin sesiiiini nerden dduydun kız
tilifonda nen
seninde öle balım
oh oh haberlerde güzel

ne meraklı hatunsun ya
tv'ye çıktım ord duydu
ivitt

merak etmesemiydm be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…