- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.481
:alınganminiksmili:
:hemalınganoluphemtatlılığınıkoruyanminiksmiliniöpennihansmili::97::97:
minik
Ayhhhaşk duygularım depreşti ama burda ilan-ı aşk edince topa tutuyolar bizi sessiz kalma hakkımı kullanıyorum sen biliyosun nasılsa aşkitom
Canım yemek yemediğin için vücudun az gelen besini yağ olarak depolamaya başlamış olabilir. Benim sana tavsiyem orta kararı bulmandan yana3 ana 2-3 ara öğün şeklinde beslen ve sporuna devam et hem vücudun sürekli besin geldiği için kıtlık alarmına geçmesin hemde sporunla erimeye devam et
Bir hafta böyle dene bakalım tatlım sonuç ne olacak :44:
Birde mesela aygünde uzun bir süre aynı kiloda kaldı ama sonra o kırılma noktasını buldu şimdi çatır çatır kilo veriyor sende de öyle olabilir :97: ayrıca o kadar çok kilo verdin ki vücudunun direnmesi normal diye düşünüyorumsıkma canını kırılma noktanı bulacağına eminim ben
evet canım bende öyle düşünüyorum.sanırım vücut direnmeye geçti.inatla vazgeçmyorum bende inşallah aygün gibi kırılır direncide bende dewam ederim çatır çatır vermeye
Kıskançç minikkkk kıskanççç minikkkkk
aşkını yisinlerAyhhhaşk duygularım depreşti ama burda ilan-ı aşk edince topa tutuyolar bizi sessiz kalma hakkımı kullanıyorum sen biliyosun nasılsa aşkitom
anaaammmAnammmmmmmm benim çizelgemdeki müzik dinleyen kıza noldumaymun gibi bi adam gelmiş
Kızlar ben listemize bi bakınayım düzenleyeyim öğleden sonra vaktim olmaz felan :97:
:tatlılığındanötürünihanıiçinesokupşapırşupuröpüpkoklamakistiyenminiksimilisibidenihanıcoksevenminiksimilisi:
Anammmmmmmm benim çizelgemdeki müzik dinleyen kıza noldumaymun gibi bi adam gelmiş
ne tarz müzik dinlettiysen artıkkk
bende bende:81::81: aynı duygu ve düşünceler içersindeyimkızlar size bişey dicem :78:
ben bu topikteki herkesi çok seviyorum.hepiniz kardeşim gibi oldunuz.en yakın arkadaşımdan bile daha yakınsınız.bişeyimi sizinle ğpaylaşmasam,size anlatmasam,sizden fikir almasam kendimi rahatsız h,ssediyorum.
iyi ki varsınız
kızlar size bişey dicem :78:
ben bu topikteki herkesi çok seviyorum.hepiniz kardeşim gibi oldunuz.en yakın arkadaşımdan bile daha yakınsınız.bişeyimi sizinle ğpaylaşmasam,size anlatmasam,sizden fikir almasam kendimi rahatsız h,ssediyorum.
iyi ki varsınız
iyi ki varsınız
bende bende:81::81: aynı duygu ve düşünceler içersindeyim
söyle canımnihan kızmazsan bişey söylicem
içimde tutarsam çatlarım ben
bende öyle yalan dolan arkadan konuşma yok
söyle canım
bi hatamı mı gördün:78:
eleştirye açıkımdır
ne hatası aşkım olur mu öyle şey
ama sanki bizimle eskisi gibi değilsin yani bize eskisi gibi zaman ayırmıyorsun başka topiklerde daha çok sohbet ediyorsun gibi geldi bana
yada belki naf minik olala falan yok diye gelmek istemedin fazla
doğru canım öyle hissetmiş olabilirsin
burda muhabbet dönmeyince geyiğe gittiğim oldu
ama burda konuşulunca da katılmaya çalışıyom
ama bundan sonra daha çok dikkat ederim:97::97:
evet canım bilmezmiyiz biz msn den yazışalım
aşkını yisinler
anaaammmkk da bi irkik
işlerin halledebildinmi kız :26:
ne tarz müzik dinlettiysen artıkkk
iyi ki varsınız
bende bende:81::81: aynı duygu ve düşünceler içersindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?