Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Anammmmmmmm benim çizelgemdeki müzik dinleyen kıza noldu maymun gibi bi adam gelmiş

Kızlar ben listemize bi bakınayım düzenleyeyim öğleden sonra vaktim olmaz felan :97:

Ayhhh aşk duygularım depreşti ama burda ilan-ı aşk edince topa tutuyolar bizi sessiz kalma hakkımı kullanıyorum sen biliyosun nasılsa aşkitom
aşkını yisinler
Anammmmmmmm benim çizelgemdeki müzik dinleyen kıza noldu maymun gibi bi adam gelmiş
anaaammm kk da bi irkik
Kızlar ben listemize bi bakınayım düzenleyeyim öğleden sonra vaktim olmaz felan :97:

işlerin halledebildinmi kız :26:

kızlar size bişey dicem :78:
ben bu topikteki herkesi çok seviyorum.hepiniz kardeşim gibi oldunuz.en yakın arkadaşımdan bile daha yakınsınız.bişeyimi sizinle ğpaylaşmasam,size anlatmasam,sizden fikir almasam kendimi rahatsız h,ssediyorum.
iyi ki varsınız

ne tarz müzik dinlettiysen artıkkk

bende bende:81::81: aynı duygu ve düşünceler içersindeyim

sağol mervişim bende öyle görüyorum canım

söyle canım
bi hatamı mı gördün:78:
eleştirye açıkımdır

ne hatası aşkım olur mu öyle şey
ama sanki bizimle eskisi gibi değilsin yani bize eskisi gibi zaman ayırmıyorsun başka topiklerde daha çok sohbet ediyorsun gibi geldi bana
yada belki naf minik olala falan yok diye gelmek istemedin fazla

doğru canım öyle hissetmiş olabilirsin
burda muhabbet dönmeyince geyiğe gittiğim oldu
ama burda konuşulunca da katılmaya çalışıyom
ama bundan sonra daha çok dikkat ederim:97::97:

evet canım bilmezmiyiz biz msn den yazışalım

aşkını yisinler

anaaammm kk da bi irkik

işlerin halledebildinmi kız :26:

irkek mi nerde ayy canım bir kısmını toparladım ama daha yapmam gereken çok iş var :97:

ne tarz müzik dinlettiysen artıkkk

Ayy cnm benim

bende bende:81::81: aynı duygu ve düşünceler içersindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…