- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.521
Kıyamam sana cnm benimsınavdan sonra sarılırsın spora
mervişş kız mayısta nişan netleştimi geçmişi okumadım ben bilmiyom yazdıysan :76:
he heee ben yazana kadar yemiş gelmiş hatun
afiyet olsun amerikan slaatsına bayıırım her öğün yesem yok demem ee nede olsa bol kalorili
bende kendime zeytinyağlı türlü koydum pişiyo
yiycem
bi yemişim offff
:82:
yarım kepce corba
1 yk amerikan saltası
5 ykn pilav
tavuk döner yarım porsiyon
marul salatası
doydum
benim yerimede bi kaç lokma at ağzına
bende uzun zamandır yapmadım olsada yemesem
yok kuzum netleşmedi.babamla konuşcak annem işte bu hafta sonu.haftaya netleşir allahın izniyle.
dün akşam abiye bilem baktım bizim ordan.çok tatlı modeller vardı ve sadece 150 tlkadın dediki mayısa kadar değişik yeni modellerde gelcek dedi :123::123::123::123::123::123::123:
nerden bildin la efferin sana lahmacun söyledim daha gelcek:97::97:Tüysüz günler
Yok bebişim gelirim ara sıra bu hafta gibi yapmam
Selam cnm sen yenisin galibahoşgeldin hedef ve şuanki kilonu alayım haftaya yarışa katılmış olursun en azından listede görün
Afiyet olsun ballı lokmam
Az yemek yok mervişşş
Lahmacunben öğlen az yicem akşama yemeğe gidiyorum kankamla doğum gününü kutlucaz kız kıza gecelere akıcaz
Bende en son annemin gününe yapmıştım haftaya yaparım canım çekti bak şimdi
afiyet olsun:97::97:bi yemişim offff
:82:
yarım kepce corba
1 yk amerikan saltası
5 ykn pilav
tavuk döner yarım porsiyon
marul salatası
doydum
sanada yiyince afiyet olsunhe heee ben yazana kadar yemiş gelmiş hatun
afiyet olsun amerikan slaatsına bayıırım her öğün yesem yok demem ee nede olsa bol kalorili
yiycem
hadi hayırlısı bakalımyok kuzum netleşmedi.babamla konuşcak annem işte bu hafta sonu.haftaya netleşir allahın izniyle.
dün akşam abiye bilem baktım bizim ordan.çok tatlı modeller vardı ve sadece 150 tlkadın dediki mayısa kadar değişik yeni modellerde gelcek dedi :123::123::123::123::123::123::123:
bende seviyorum eşim sevmiyo o yüzden pek yapamıyorumafiyet olsun canımmçok severim türlüyü
Ayyy ne çokmuş :76: :76: :76: afiyet olsun nen
O zaman ben başlangıç olarak 82 diyorum hedef 60 diyorum gazan mübarek olsun şekerim :92:
Ay hadi hayırlısı olsun cnmkız babana sen neden söylemedin :44: ben karşısına geçip söylediydim çok mu arsızım aceba
evet yaza doğru yeni modeller gelir nasıl bişey arıyosun sen ? açık mı yoksa tesettür tarzı mı ? saçlarını açıcakmısın
ben olmasa kırk yıl aramam.he heee ben yazana kadar yemiş gelmiş hatun
yiycem
Ayyy ne çokmuş :76: :76: :76: afiyet olsun nen
O zaman ben başlangıç olarak 82 diyorum hedef 60 diyorum gazan mübarek olsun şekerim :92:
hadi hayırlısı bakalım
desene hafta sonu senin için mühim olacak
bende seviyorum eşim sevmiyo o yüzden pek yapamıyorum
gel beraber yiyelim canımcım
bu arada nerdendin sen :26:
tamam canım
sağol canım vatana millete hayırlı olsun
nerden bildin la efferin sana lahmacun söyledim daha gelcek:97::97:
afiyet olsun:97::97:
sanada yiyince afiyet olsun
yok kız ben karşısına geçp diyemem.ancak annem başlatır gerisini ben konuşabilirim.
nası bi model bakıyorum.kafamda net bişey yok.ama renk olarak petrol mavisi veya önlük mavisi giymek istiyorum
göğüs kısmı taşlı pullu işlemeli
göğüs altından tüllü müllü uzun bişey düşünüyorum.dün ayakkabı giyeceğim için yerlere sürünsünki ayakkabım görünmesn istyorum.tesettürlü olcam canım.
ben olmasa kırk yıl aramam.
ama görünce aldım bi kaşık
o zaman sen benim yerime yiyiver arada
senin kilo yok nasılsa
ivet çok şekerim
nası açtım ya
nihanım sağol balım
evet canım bu hafta sonu çok mühim benm için.
ayy geliyim valla açlıktan nefesim kokiyi
istanbuldayım canım ben
bu aysen benle dalga geçiyo
dövün şunu ya
kilo yok diyo bana
bu aysen benle dalga geçiyo
dövün şunu ya
kilo yok diyo bana
evet canım model bakınıyorum rengini bulurum nası olsa diyorum.kesinlikle kabarık olmicak zaten.evde olcak hemde şişkoyum len ben kabarıkla kimseye evde yer kalmazBen bilirim
Hadi hayırlısı olsun canımbol bol resim isterim petrol mavisi iyidir benim kankada petrol mavisi giymişti sözünde
semt neresi ?
yakınsak sana kuaförümün ismini veririm süper türban yapıyo
ben nişan söz kına düğün hepsinden aynı yere gittim herkes bayılmıştı
evet canım model bakınıyorum rengini bulurum nası olsa diyorum.kesinlikle kabarık olmicak zaten.evde olcak hemde şişkoyum len ben kabarıkla kimseye evde yer kalmaz
ben avrupa yakasındayım canım.k.çekmeceye bağlıyım.senin kuaför nirde.söylede ona göre özelde dewam ederük yakınsa
yok kız ne dalgası bana göre inceciksin sen
resimdeki sensin baksana hatuna :98:
3 4 kilo fazlacıktan biişicik olmaz
hem çorba dediğin köfteyle kadın dediğin etiyle güzel
evet canım model bakınıyorum rengini bulurum nası olsa diyorum.kesinlikle kabarık olmicak zaten.evde olcak hemde şişkoyum len ben kabarıkla kimseye evde yer kalmaz
ben avrupa yakasındayım canım.k.çekmeceye bağlıyım.senin kuaför nirde.söylede ona göre özelde dewam ederük yakınsa
evet yaa uzakmış baya.olsun bebşim düşünmen yeter çok sağoluzakmışız malesef
ben üsküdar beylerbeyindeyim
kuaförde ümraniyede :97:
Allah iyiliğini versin kız abiye iyidir ilerde birinin bişeyine de giyersin :97:
evet yaa uzakmış baya.olsun bebşim düşünmen yeter çok sağol
evet nafım ilerdede lazım olar.
ama ben öyle normal bi abiyey boleroyla kapatmak istemiyorum.direk uzun kollu hakim yaka abiye istiyorum ki bunun için tekbir ve armneye bakmam lazım.ama onlardada öyle güzel model yok.napcam bilmiyorum valla.babamla bi konuşulsaydı her hafta sonu bakardım kıyafet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?