Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hımm emnönünde güzel modeller varmış evet bende duymuştum.işte ş bi kesinleşse bakarım gider.altına düz babet giycem.süslü ayakkabıların hepside topuklu yaaa ama düz giymek zorundayım manitam cücük kadar

Ayhhh ben bile heyecan yaptım nen benim tesettür konusunda pek bilgim yok yardımcı olamıyom sana şöyle güzel olur böyle güzel olur diye kusura bakma kuşum

Ayhhh ben bile heyecan yaptım nen benim tesettür konusunda pek bilgim yok yardımcı olamıyom sana şöyle güzel olur böyle güzel olur diye kusura bakma kuşum

aldıgım,beğendğim almayı düşündüğüm herşeyi resimlicem canım.isteme ve nişan günümde birini görevlendircem paso resim çeksin.hepsini atcam buraya bi bilsen ben nası heycanlıyım.karnımda kelebekler kıpraşıyo

Allah iyiliğini versin çocuğa cücük didi yaa olsun kız sen ondan uzun dur nolcak düğünde de babet giycek halin yok ya ben topukluları giyince kocişimden uzun duruyom takıyo koluna gezdiriyo beni hiçte laf etmiyi senin cücük bişe diyosa kafasını kırarım

:cücükesinirlenennafsmilisi:

düverim naf
aysen sanada

4 kg 1 beden yapar

Döfme beni

Dört gözle bekliyom resimleri

evet cnaım kesinleşsin ben sana han ismi de veririm
tam aynı boydamısınız 2 3 santimlik bi topuk giysen olmamı

düverim naf
aysen sanada

4 kg 1 beden yapar
:104::104::104: kıyma bize.tamam sustuk seninde fazlan seninde vermen lazım sende etiler çocuğusun

yok kızı bişi demiyoo dersee ben rahat edemem diye ddiydim.ama bende 2-3 santim uzun facede görmüştürsün.
evet cnaım kesinleşsin ben sana han ismi de veririm
tam aynı boydamısınız 2 3 santimlik bi topuk giysen olmamı

:104::104::104: kıyma bize.tamam sustuk seninde fazlan seninde vermen lazım sende etiler çocuğusun

tmm canım anlaştık teşekkür ederim.yok kuzum bende azıcık mnnacık uzun.2-3 santimlik giyebilrim o kadarcık olur.misket toğuk gibi mesela

Olsun kız bakma sen ona giy topuklularını fıstık gibim ol face' de gördümde çok dikkatli bakmamıştım canım

heh şüle yola gelin
şişko diyin bana ,dışlayın beni

Şişkooo şişkooooo obezzzzzzz minikkk

ver gazııı verrrrrrr

Ben yemeğe gidiyorum yafruşkalar yemeklerin tadına bakayım gelirim kendimi akşama saklıyorum

12.03.2011
akşam

1 kase çorba
3 yk kadar tava ciğer
soğan

spor: Sabah 20dk + akşam 30dk yürüyüş

13.03.2011
sabah

2 dilim kepek ekmeği
4-5 dilim sucuk
1 dilim pastırma
2 kk peynir
1 tk fıstık ezmesi
çay

ara,öğle,akşam yok

yarım dilim pasta
1 tane torpil

spor : Yok

14.03.2011
sabah

1 gevrek
1 kk peynir
3-4 çatal sucuklu yumurta
çay

ara

doğadan form çayı

öğle
3 yk barbunya yemeği
200 gr yoğurt

ara
şekersiz çay
1 tane ufak lokum

akşam
3 tyk taze fasulye
2 tyk yoğurt
1 dilim ekmek
köz patlıcan salatası

spor: Akşam 20 dk yürüyüş

15.03.2011
sabah

1 kuru kayısı
1 bardak su

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 yk kadar biberli lor peyniri
3 zeytin
1 tk tahin,pekmez karışımı
çay

ara
beşibiyerde çayı

öğle

1 yk pilav
ufak derisiz fırında tavuk budu
200 gr yoğurt

ara
şekersiz çay
2 tane kuru incir

akşam
3 tyk bezelye yemeği
1 tyk et sote
1 dilim ekmek
salata

ara
güllü yeşil çay
1 tane kuru incir

spor: Sabah 20 dk akşam 30 dk yürüyüş

16.03.2011
sabah

2.5 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 yk biberli lor
1 yk kadar sucuklu yumurta
3 zeytin
çay

ara
şekersiz çay
1 kuru incir

öğle

2 tyk bulgur pilavı
2 tyk bezelye yemeği
200 gr kadar yoğurt

ara
şekersiz çay
1 tane hobby çikolata 8 gr

akşam
2 tane ufak sucuklu tost
1 bardak boza

spor: Sabah 20 dk yürüyüş

17.03.2011
sabah

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kk peynir
1 tk tahin,pekmez
1 çk kaymak
3 dilim sucuk
çay

ara
yok

öğle

4 yk kadar piyaz
150 gr yoğurt
50 gr kadar levrek pilaki

ara
2 kuru incir
yeşil çay

akşam
2 tane derisiz tavuk baget (ufaktı)
bol salata

ara
1 bardak boza

spor: Akşam 30 dk yürüyüş

18.03.2011
sabah

1 gevrek
1.5 kk peynir
3 zeytin
çay

ara

limonlu yeşil çay

2011 TOPİK LİSTE KURALLARI

1. Herkes gün içinde tüm menülerini paylaşacak. (İster diyet yapsın, ister korumada olsun, isterse şok diyet yapsın, hiçbişey yemediyse bile hiçbişey yemedim yazacak ! )
(- Bu kuraldaki tek istisna evinden bağlanamayan arkadaşlarımız bir sonraki gün tam
listesini yayınlayabilir. Budur. )

2. Yapılan sporlar menülerin altında mutlaka belirtilecek Spor yapılmadıysa spor yapmadım yazılacak !( Örnek nihan arkadaşımız )

3. Cuma günü sabah aç karnına tartılarak saat 08:00 – 15:00 arası kilo bildirimi yapılacak. 15:00 ‘ den sonra gelen bildirimler listeye eklenmeyecek !

4. 1 Hafta kilo bildirimine gelmeyen arkadaşımız listeden 1 ay boyunca çıkartılacak !
Haklı sebebini açıkladığında listeye geri alınır veya alınmaz !
Olay tekrarlanırsa tamamen liste dışı kalacak !

5. Regl dönemi sonrası yapılan bildirimlerde ( Yani 2 haftalık bildirimde ) verilen kilo tablo hesaplamasında ikiye bölünecek ve ona göre kupa alanlar hesaplanacak.
(Yani hiç kimse regl dönemi atlatmış dahi olsa 2 haftalık bildirimle kupa almayacak)
İzinli olunan dönem içinde bu kural geçerlidir.

6. Sadece Cuma günleri kilo bildirimine gelme olmayacak. Hafta içide katılım bekliyoruz, istiyoruz !

Son düzenleme:

noluyoz nen dedim bi ara tmm yavrumm emrin olar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…