- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.541
Yok zatenkız doğru söyliyi anammmmm kaçınnnn :83: :83:
evet yaa uzakmış baya.olsun bebşim düşünmen yeter çok sağol
evet nafım ilerdede lazım olar.
ama ben öyle normal bi abiyey boleroyla kapatmak istemiyorum.direk uzun kollu hakim yaka abiye istiyorum ki bunun için tekbir ve armneye bakmam lazım.ama onlardada öyle güzel model yok.napcam bilmiyorum valla.babamla bi konuşulsaydı her hafta sonu bakardım kıyafet
Ayhhhben bile heyecan yaptım nen benim tesettür konusunda pek bilgim yok yardımcı olamıyom sana şöyle güzel olur böyle güzel olur diye kusura bakma kuşum
hımm emnönünde güzel modeller varmış evet bende duymuştum.işte ş bi kesinleşse bakarım gider.altına düz babet giycem.süslü ayakkabıların hepside topuklu yaaaama düz giymek zorundayım manitam cücük kadar
düverim naf
aysen sanada
4 kg 1 beden yapar
aldıgım,beğendğim almayı düşündüğüm herşeyi resimlicem canım.isteme ve nişan günümde birini görevlendircem paso resim çeksin.hepsini atcam burayabi bilsen ben nası heycanlıyım.karnımda kelebekler kıpraşıyo
evet cnaım kesinleşsin ben sana han ismi de veririmhımm emnönünde güzel modeller varmış evet bende duymuştum.işte ş bi kesinleşse bakarım gider.altına düz babet giycem.süslü ayakkabıların hepside topuklu yaaaama düz giymek zorundayım manitam cücük kadar
:104::104::104: kıyma bize.tamam sustuk seninde fazlan seninde vermen lazım sende etiler çocuğusundüverim naf
aysen sanada
4 kg 1 beden yapar
yok kızı bişi demiyoo derseeAllah iyiliğini versin çocuğa cücük didi yaa olsun kız sen ondan uzun dur nolcak düğünde de babet giycek halin yok ya ben topukluları giyince kocişimden uzun duruyom takıyo koluna gezdiriyo beni hiçte laf etmiyi senin cücük bişe diyosa kafasını kırarım
:cücükesinirlenennafsmilisi:
Döfme beni
Dört gözle bekliyom resimleri
evet cnaım kesinleşsin ben sana han ismi de veririm
tam aynı boydamısınız 2 3 santimlik bi topuk giysen olmamı
:104::104::104: kıyma bize.tamam sustuk seninde fazlan seninde vermen lazım sende etiler çocuğusun
yok kızı bişi demiyoo derseeben rahat edemem diye ddiydim.ama bende 2-3 santim uzun facede görmüştürsün.
tmm canım anlaştık teşekkür ederim.yok kuzum bende azıcık mnnacık uzun.2-3 santimlik giyebilrim o kadarcık olur.misket toğuk gibi mesela
heh şüle yola gelin
şişko diyin bana ,dışlayın beni
2011 TOPİK LİSTE KURALLARI
1. Herkes gün içinde tüm menülerini paylaşacak. (İster diyet yapsın, ister korumada olsun, isterse şok diyet yapsın, hiçbişey yemediyse bile hiçbişey yemedim yazacak ! )
(- Bu kuraldaki tek istisna evinden bağlanamayan arkadaşlarımız bir sonraki gün tam
listesini yayınlayabilir. Budur. )
2. Yapılan sporlar menülerin altında mutlaka belirtilecek Spor yapılmadıysa spor yapmadım yazılacak !( Örnek nihan arkadaşımız )
3. Cuma günü sabah aç karnına tartılarak saat 08:00 – 15:00 arası kilo bildirimi yapılacak. 15:00 ‘ den sonra gelen bildirimler listeye eklenmeyecek !
4. 1 Hafta kilo bildirimine gelmeyen arkadaşımız listeden 1 ay boyunca çıkartılacak !
Haklı sebebini açıkladığında listeye geri alınır veya alınmaz !
Olay tekrarlanırsa tamamen liste dışı kalacak !
5. Regl dönemi sonrası yapılan bildirimlerde ( Yani 2 haftalık bildirimde ) verilen kilo tablo hesaplamasında ikiye bölünecek ve ona göre kupa alanlar hesaplanacak.
(Yani hiç kimse regl dönemi atlatmış dahi olsa 2 haftalık bildirimle kupa almayacak)
İzinli olunan dönem içinde bu kural geçerlidir.
6. Sadece Cuma günleri kilo bildirimine gelme olmayacak. Hafta içide katılım bekliyoruz, istiyoruz !
yemedn içmedin menülerin mi yazdın kör olma emi
noluyoz nen dedim bi ara tmm yavrumm emrin olar
sarıl bana bal böcüümmmmmm aşkitom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?