Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafım bundan sonra bende çekinmicem bascam kalayı böyle öküzlere.banane ben niye rezil oliyimki onlar olsun pslikler.millet saba sabah ekmeğinin derdine düşmüş onlar uçkur sevdasında
ayy yok yaa ben söyleyemem heralde.aslında bizimde herkes duydu annemin napıp edip bi an önce söylemesi lazım elden duymadan bizden duysun.çok kırılır yoksa

ivit minik 2012 gelini olcek
nerden biliyon kız
nihan yine gidiyorum demeden gitti

evet yaaaa :26:

En güzelini yaparsın canım

hayır canım baktımda profiline bize yazmamış diğer topiktekilerle muhabbet etiş bayağı istersen sende bakk

İşte diyorum ya canımcım bize gelene kadar zamanı dolmuştur yazamamıştır :97: topikte muhabbet dönmeyince herkes başka topiklere gidiyo :97:

bu arada ben öğlen menümü yazmadım

-bi kase domates çorbası (nihayet yani 2 hafta paso mercimek içtim)
-4-5 kaşık taze fasülye

Merve yemekler dışarıdan mı geliyo :97:

valla nafım muhabbet dönsede dönmese de merveyle ben burdayız herzaman
evet biz burayız sürekli.ikimiz sürekl ne konuşabilirzk.1 kişi bile gelse topik canlanıyo hemen.
Yanında götürme şansın varsa evden bişeyler götürsen canım :97: böyle çok aç kalırsın çünkü :97:
çabuk çorba getirmeyi düşünüyorum nafım yaaa bide galete falan.
Ben değilmiyim nen

sen bizm sevimli hayaletimizsin

siz geçen hafta yoktunuz topik boştu anlamadın da dedim canım

Hııı şimdi çaktım köfteyi

Son düzenleme:
Kızlar bizim mesai hala devam ediyormuş yani servis yok dolmuşla çıkıcaz :97: ben yavaştan toparlanayım 18:01 dolmuşunu yakaladık mı erken gidiyoruz :97:

zaten eve gidicem sonra ordan annemlere gidicez eşimle mangal yakıcaz akşama balık var

iyi akşamlar canım afiyet olsun şimdiden
dikkat et dolmuşta kendine
benim dolmuşumda 18:09 da geliyi tam dakka şaşmiyi
öptüm canımmm

merve çabuk çorbalar kalori yuvası kullanma tatlım.
hemde çokta saglıklı şeyler değil. diyetisyenim yasaklamıştı bana :86:

Kalorisini bilmem ama bende sağlıklı olduğunu düşünmediğim için çokkkkkkk zorda kalmadıkça yapmıyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…