Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bu arada ben güllü yeşilçayı hiç beğenmedim

ay geldim nihayeet. özgee deme yaa bende çok merak ediyordum o çayı neyse yinede bulursam denicem belki zevkimiz ayrıdır..

canım o dönem çalışmıyodum ben.aklıma estikçe yapıyodum.günde 2 saatten hariç canım sıkıldıka leslie yapardım mekk çekerdim.valla eskisi gibi bi azmetsem en fazla 3 ayda kurtulurum klolardan.

görüşürüz tatlım.
[/QUOTE]
bende iki gün yaptım leslie yi hafta sonu mola verdim inşallah bugün yine başlıyorum ama şu an ancaaa 2 mili yapabiliyorum. o bile 20 dakika yaa. geberiyorum valla.

hoşgeldin canım aramıza
hoşbulduk canımmm

kuzum ben şubatın başından beri rejimdeyim yani yediklerime dikkat ediyorum ama bazen dayanılmaz oluyor su içiyorum elmada yemedim ama daha iyiyim şuandaa
sevgilim oldugunu söylemiş.nerden oldgunu ne iş yaptıgını falan söylemiş.ama istemeye gelcekler diyememiş.zamanla sölicem sıkıştırma beni diyo

ayy kendim geldim aklıma çok feci ya babama ben kendim demiştim düşünsene böyle söyledim bir çırpıda başımdan kaynalar sular dökülmüştü,ama geri dönüşü olamamıştıı

Mervecim geçirseydin çantayı kafasına ben olsam tekmeyi bile geçirmiştim adama

Bu arada ben dolmuşa binmem gerektiğinde gideceğim yere geç bile kalsam asla ayakta kalacaksam binmiyorum bende para veriyorum sonuçta neden o eziyeti çekeyim diyorum kendimce :97:

hoşgeldin nafım benimde çok işim var öğleden sonra görüşürüz inşallah

nafım özledim ben seni yaa

Bende özledim

Hadi hayırlısı olsun canım

kızlar bu arada ben güllü yeşilçayı hiç beğenmedim

Bence senin bu tür çaylara karşı bi antipatin var gayet güzel bence :97: acıda olmuyo normal yeşil çaylar gibi :97: ama damak zevki diye bişey var tabi cnm :97:

ne bilim hiç beğenmedim iğrenççç ti yaniiii
nane limonlu yeşil çay aldım o çok güzel

İğrenç biraz ağır olmuş o kadar tavsiye ettim bidaha da söylemem ne içtiğimi

sevgilim oldugunu söylemiş.nerden oldgunu ne iş yaptıgını falan söylemiş.ama istemeye gelcekler diyememiş.zamanla sölicem sıkıştırma beni diyo

Kadında haklı kız yüklenme

Benim örnek alınmaması gereken menülerim

18.03.2011
SABAH
1 GEVREK
1.5 KK PEYNİR
3 ZEYTİN
ÇAY

ARA
LİMONLU YEŞİL ÇAY

ÖĞLE
1 YK PİLAV
1 TANE ORTA BOY ROSTO DİLİM
100 GR YOĞURT

ARA

ŞEKERSİZ ÇAY
1 TANE HOBBY MİNİK ÇİKOLATA

AKŞAM

1 YK FAVA
1 YK YOĞURTLU PATLICAN
1 YK HAYDARİ
3 DİLİM KALAMAR
2 TANE ORTA BOY KARİDES
BOL SALATA
200 GR KADAR IZGARA LEVREK
1 DUBLE RAKI

DAHA SONRA

(FB 2. GOLÜ BULDUĞU ANDA )
YARIM DİLİM PASTA
2 DİLİM KİVİ
1 DİLİM PORTAKAL
VE TADINA BAKMA AMAÇLI YARIM İNCİR TATLISI
ŞEKERSİZ ÇAY

DAHA DAHA SONRA ( 01:00 SULARINDA )
ORTA ŞEKERLİ TÜRK KAHVESİ
3-4 TANE ÇİKOLATA KAPLI KAHVE TANESİ
SU

SPOR: YOK : )

19.03.2011
SABAH

KAHVALTI (ÖĞLE İLE BİRLİKTE SAHİLDE KAHVALTI KEYFİ )
2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
2 KK PEYNİR
6-7 ZEYTİN
1 TK ÇİLEK REÇELİ
1 TK ÇİKOLATA
DOMATES
SALATALIK

DAHA SONRA

1 TANE UFAK KARIŞIK TOST
VE BOLCA ÇAY

BOWLİNG' E GİTTİK ORDA DA

1 BARDAK LİMONLU GAZOZ

DAHA SONRA KAHVE DÜNYASI
1 FİNCAN FİLTRE KAHVE VE YARIM CHEESECAKE

AKŞAM
2 TANE LAHMACUN (UFAK SOKAK LAHMACUNLARINDAN)
1 TANE AYRAN

SPOR : TAHMİNEN 1,5-2 SAAT SAHİL BOYU YÜRÜYÜŞ : )

20.03.2011
SABAH

2 DİLİM TUZSUZ EKMEK
2 KK PEYNİR
7-8 TANE ZEYTİN
ÇAY

ÖĞLE
4 TANE IZGARA KÖFTE
1 DİLİM BEYAZ EKMEK
BOL SALATA

ARA
ŞEKERSİZ ÇAY
1 TANE BİMDE SATILAN WAFFLE' DAN

AKŞAM
7-8 TANE İRİLİ UFAKLI MİDYE

ARA
1 BARDAK BOZA

SPOR: 45 DK KADAR YÜRÜYÜŞ

21.03.2011
SABAH

1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
1 TK KADAR LOR
ROKA
ÇAY

ARA
BEŞİ BİYERDE ÇAY

ÖĞLE

4 YK TAZE FASULYE
200 GR YOĞURT

Son düzenleme:
:18:
ne demiştin kız nası söledin tepkisi noldu anlatsana azcık
zaten anam daha fazla beklerse ben sölicem
anlatayım tatlım bizim hemen bir acelemiz yoktu aslında ama tüm sülale öğrenince onlardan duyacağına benden duysun dedim annem sırası değil dedi ben dedim yok artık bilsin 6 yıl olmuş dilim şişmiş,babam kış için patlıcan doğruyor anneme yardım ediyor.ben dedim ki baba ben evlenmeye karar verdim dedim baba bana bir bakış attı tek başına karar vermedin heralde dedi,o zamanlarda nişanlım işsiz ama polis okulunu kazanacak onu bekliyoruz,bende dedim böle böle kazandığı kesinleşsin
nişan yapacaz dedim,babam o sırada bıçağı patlıcan bir geçirdi sanki benim kafama sapladsonra olmaz bu iş dedi ben kimlere layık gördüm dedi sen başka yere gelin gidemezsin dedi,akıl var mantık var dedi okumuş insanlarsınız bu şekilde karşıma çıkaramazsın dedi kalktı gitti ve 3 gün konuşmadı sonra hiç konusu olmadı ne zaman düğün olacak annem dedi istemeye gelecekelr dedi ,babam yine bana hç konuyu açmadı bende dayanamadım dedimki baba gelsinlermi gelmesinler mi dedim babam böyle istemeye istemey gelsinler dedi ama ben artık sinirle sordum yoksa zor cesaret ederdim,

Son düzenleme:
naf bu kadar anlatınca güllü yeşilçayı ben bütün marketlerde aradım ama bulamadım
bugün iş yerinden arkadaşıma hediye gelmiş ben içmicem sana veriyim dedi
sonra biz 2 arkadaş hemen bölüştük yarısı ona yarısı bana
sıcak su aldık büyülü bohça yı içine daldırıp heyecanla bekledik aynı anda yudumlayıp ıyhhhh dedik
ve zarlo zorla bir bardağı içtik sonra bölüştüğümüz çayları geri verdik

Canım dediğim gibi damak tadı denen bişi var :97: ben çok beğendim şahsen :97: paketi bitirdim zaten yenisini bulup almam lazım :97: beğenmiyosanız bana yollayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…