- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.801
neyse canlar ben kalkayım yemek işini halledeyim sonra şu yarım kalan örgümü bitireyim
kızlar bu arada ben güllü yeşilçayı hiç beğenmedim
hoşbulduk canımmmhoşgeldin canım aramıza
canımcım yeni başladığın için bu açlık normal
bende ilk 3 gün böyle olmuştum 2 gündür rahatım hatta şu an ne verseler yemek için yemem çünkü karnım sularla çaylarla çok dolu midem bulanıyo kendimi çok tok hissediyorum
elma yiyebilirsin ama yeni yemek yediysen biraz bekle akşama daha var
bende bi saat sonra kahve içicem vaktin geçmesini bekliyorum
sevgilim oldugunu söylemiş.nerden oldgunu ne iş yaptıgını falan söylemiş.ama istemeye gelcekler diyememiş.zamanla sölicem sıkıştırma beni diyo
ben çok kötü başladım haftaya.dolmuşta zaten tıklım tıkış geliyorumda hergün.bu sabah çocuğun biri dayandı arkama.bişeyde diyemiyorum dolmuş çok dolu.ama bundan istifade etti.neyse ben yan döndüm çantamıda ondan tarafa aldım aramıza çanta soktum.bu defa yan döndüğüm yerden adamın biri arkamdaki demiri tutarken dolmuş sallandıkça elledi.ben kendimi çektikçe onlar dahada yüzsüzleşti.bişey diyemedim emin olamadım bi yönden işin ucunda rezil olmakda vardı.o kadar zoruma gittiki dolmuştan inene kadar zor tuttum kendimi.ağlaya ağlaya geldi.yazarken bile ellerim titriyo.psikolojim bozuldu.acaba kötü gözle bakılcak bi tipm mi var diyorum ya.ne pislik ne bu iğrençlik anlamadım.bu ülkede işimize namuslu düzgün şekilde gidip gelemicekmiyiz lanet olsun ya.çok zor bu ülkede kadın olmak çok.
hoşgeldin nafım benimde çok işim var öğleden sonra görüşürüz inşallah
nafım özledim ben seni yaa
kızlar annem çok büyük bi döşemelik kumaş fabrkasında çalışıyo.öyle kıytırık biyer değil.1000 işçi falan çalışıyo
işç temsilcsinden tut insan kaynakları muhasebesi herşeyi ayrı.ikramiyesi servisi erzağı herşeyi var.
annem insan kaynklarındaki bayanın yanına çıkmış benim durumumu anlatmış.kadında demişki gelsin yarın sabah yanıma bi görüşelim ne yapabiliriz bi bakalım demiş
kızlar bu arada ben güllü yeşilçayı hiç beğenmedim
ne bilim hiç beğenmedim iğrenççç ti yaniiii
nane limonlu yeşil çay aldım o çok güzel
sevgilim oldugunu söylemiş.nerden oldgunu ne iş yaptıgını falan söylemiş.ama istemeye gelcekler diyememiş.zamanla sölicem sıkıştırma beni diyo
anlatayım tatlım bizim hemen bir acelemiz yoktu aslında ama tüm sülale öğrenince onlardan duyacağına benden duysun dedim annem sırası değil dedi ben dedim yok artık bilsin 6 yıl olmuş dilim şişmiş,babam kış için patlıcan doğruyor anneme yardım ediyor.ben dedim ki baba ben evlenmeye karar verdim dedim baba bana bir bakış attı tek başına karar vermedin heralde dedi,o zamanlarda nişanlım işsiz ama polis okulunu kazanacak onu bekliyoruz,bende dedim böle böle kazandığı kesinleşsinne demiştin kız nası söledin tepkisi noldu anlatsana azcık
zaten anam daha fazla beklerse ben sölicem
Benide yiyeydinde tam olay
obez naf
Değer vallahi son dönemlerde geçirdiğim en güzel 3 gündü
Aşkım
Kankam
Fenerbahçemin galibiyeti
Sahilde geçirilmiş muhteşem iki gün :103:
alışverişş
len naf ne kapsis yapıyon lennnn
naf bu kadar anlatınca güllü yeşilçayı ben bütün marketlerde aradım ama bulamadım
bugün iş yerinden arkadaşıma hediye gelmiş ben içmicem sana veriyim dedi
sonra biz 2 arkadaş hemen bölüştük yarısı ona yarısı bana
sıcak su aldık büyülü bohça yı içine daldırıp heyecanla bekledik aynı anda yudumlayıp ıyhhhh dedik
ve zarlo zorla bir bardağı içtik sonra bölüştüğümüz çayları geri verdik
27 beden kota girmiyo benim koca totom ama bende ona mı ağliyim şimdi
Gel öpim
bir di mi bunlar bir
gidiyom ben:95::95::84::95::84:
Canım dediğim gibi damak tadı denen bişi var :97: ben çok beğendim şahsen :97: paketi bitirdim zaten yenisini bulup almam lazım :97: beğenmiyosanız bana yollayın
:83:
Seninde çok güzel günlerin olacak ve nasipse biz yanında olcaz bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?