- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.781
ayyy dünyalar kadar ütüm var yaaaaa offf nefret ediyorum ütüdennnn
ayşen kızzz
5i1 arada değil
5i bir yerde
orduya gelin gitcem kız.bikaç ay evde olurum.sonra iş bulursam çalışırım.bulamazsam allah büyüktürhayırlıysa olsun canım
evlenince çalışıcakmısın :26: evlenince şehir dışına gelin felan gitmiyceksin herhalde demi
bende 5 1 aradayı gayet üstekli içiyorum ama form çayın tadı baan hiç güzel gelmiyo zorla içiyorum
yeşil çayım bitti ben hep sadesini alırım almayada devam edeyim gibi
evet bitti ama ayağımı kaldırcak dermanım yok
daha akşama yemek yapıcam :97:
ayşen kızzz
5i1 arada değil
5i bir yerde
ütümü
iki gün önce 1 saat 15 dk yaptım
her ütü yapışımda tamam bundan sonra nevresimler havlular pijamalar ütülenmiycek diyorum
ama yine yapıyorum
kolay gelsin tv karşısında yap eğlenceli hale çevir
orduya gelin gitcem kız.bikaç ay evde olurum.sonra iş bulursam çalışırım.bulamazsam allah büyüktür
amaninnn orduyamı gidicen nirden buldun enişteyi öyle
gerçi diyene bak dinime söven müslüman olsa hesabı
bende evdeyken tv karşısında yapardım
ütümü
iki gün önce 1 saat 15 dk yaptım
her ütü yapışımda tamam bundan sonra nevresimler havlular pijamalar ütülenmiycek diyorum
ama yine yapıyorum
kolay gelsin tv karşısında yap eğlenceli hale çevir
bizde gömlek çok oluyor yaaa offffff
bendede hergün değiştiriyo benim tosun paşam
birde ben üniforma ütülüyorum
ben yatak odasından oturma odasına taşımaya üşendiğim için pek yapamıyom
heee o meseleaysen kız bende orduluyumbulmak zor olmadı yani
yazın zaten çok fena yaaa kışın kalınlarla doluyo hemen makinebenimde yaa hergün bir gömlek
hatta yazın bazen eve gidip üstünü değiştiriyor günde 2 gömlek falan çıkıyor
yazın çok kötü yaa ben evdeyken günde 3 kere duşa grerdm valla.
merhaba bende geldim bir tabak çorba,suluca bezelye yemeği bir dilim kepek ekmeği yedim ama hala açım su içiyim ya yoksa dayanamıcam yada elmamı yesem
merhaba bende geldim bir tabak çorba,suluca bezelye yemeği bir dilim kepek ekmeği yedim ama hala açım su içiyim ya yoksa dayanamıcam yada elmamı yesem
sevgilim oldugunu söylemiş.nerden oldgunu ne iş yaptıgını falan söylemiş.ama istemeye gelcekler diyememiş.zamanla sölicem sıkıştırma beni diyo
sevgilim oldugunu söylemiş.nerden oldgunu ne iş yaptıgını falan söylemiş.ama istemeye gelcekler diyememiş.zamanla sölicem sıkıştırma beni diyo
yuh anne bütün topik seni bekliyoz deseydin
ivit vallaolsun böylesi daha iyi adamın birden yüreğine iner alimallah yavaştan yavaştan söylesin
neyse canlar ben kalkayım yemek işini halledeyim sonra şu yarım kalan örgümü bitireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?