- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.101
kevser seninle yarışa girelimmi.menüleri yarıştıralım.sporları yarıştıralım.ama ben çalışıyorum bunuda göz önünde bulunduralım.her hafta en çok kim kg veriyo.yarış yapalım takip edelim bribirimizi
ivit öyleymmerve çok iddialı gördüm seniiii
varım canmgirelm hadi..sporu nasıl ayarlıcz
ivit öyleym
mesela;
-30 dk yürüyüş
-50 mekil
-20 bacak hareketleri
-2 mil lesliee
falan gibi canım.ne yaptıysak yazalım
evde egzersiz yaparız bizde canım.tmm bu cumaki bildirimden sonra başlayalım.bu hafta bişey kalmadı çünkü.olur bak ödül de olsuntamm canm anlaştık..menü ve sporlarımzı karşılaştıralm..(spor konusunda sen çalıştın için başka bişiyde yapabilrz haksızlık olmasın..ve bu bildirm sonnda kim daha çok kilo verrseistediği her hangi bişeyi(tatlı,tuzlu,hamur işi vs)yiyebilme hakkı olsun..onn dışında kesinlikle o hafta boyunca bunları ağzına sürmesin..gerçi sen hiç yemessn ama
tmm canım düşüniim ben birazcıkın :89:buarada ben şimdilk kaçıyorm kızlar..12de yemeğe geliyolar..bişy hazırlamadm daha..merve canm aklına artı bişeyler gelirse paylaş girdiğim zaman ayarlarız
kızlar ben yemeğe gideceğim orda da dışarı çıkıcam görüşürüz
ben geldimmmmm
yemek yiyemedim yaa fasülye vardı kılçıklııııı
ıyy kötü olmuş
ee açmı durcan
merhaba arkadaşlar bende zayıflamak isteyenlerdenimDoğum yaptım.Bebeğim 9 aylık oldu.Hala eski kiloma ulaşamadım.
aç durma kız
evde egzersiz yaparız bizde canım.tmm bu cumaki bildirimden sonra başlayalım.bu hafta bişey kalmadı çünkü.olur bak ödül de olsun
bildrmden sonra başlayalm evet şuanki etkilmz sanırm kiloda..iş çıkışında egzersz yapıyomusun canm sen..ben leslieye başlıcam artık bugün.sana ağır gelirmi akşam
tmm canım düşüniim ben birazcıkın :89:
görüşürüz canımm afiyet olsun
selam kızlar
dün akşam yemeğim
1 yane tavuk göğsü elim kadar büyüklüğü
6 tane inegöl köfte
ekmek yok:97::97::97:
1 bardakta ayran
40 dk yürüyüş
bu sabah
1 tabak çorba
yarım dilim ekmek
öğlen
1 tabak çorba
2 ,5 servis kaşığı ile makarna
2 yk yoğurt
ekmek yok:97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?