Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba sudenaz
bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
her gün bizimle olursan sana yardımcı oluruz

sağol canım.çalışıyorum.sizden fikirler almak için hergün işten fırsat bulduğum zaman sizinle olucam inşallah.kilo takibi için sizinkiler gibi ticker istiyorum ama yapmayı beceremedim sanırım :26:

kevser yorgun olmuyorum eve gittiğimde aslında hem zamanımda oluyo.ama üşengeçlikten yapmıyorum yarışa girersek her akşam lesliee yaparım bende

sudenaz hergün tpiğe insanlar giriyo yazıyorlar yazıyorlar sonra yok oluyorlar oyüzden bizde artık bıktık
hergün sabah öğle akşam yediklerini bizimle payşaırsan yaptığın sporlarıda yani hergün bizimle olursan seni aramıza alabiliriz

kzılar size bişey danışmak istiyorum
dün dışardada yürüdüm baya evdede koşu bandına çıktım hızlı tempo şimdi sol bacağım acayip ağrıyo
sizce bugün yapmasammı yada yapsammı :26:
yani diyorumki acaba hamladımı ondanmı ağrıyo :44:

ben evde olsam 1-1,5 ayda veririmde işte evde değilim.çalışırken cidden zor oluyo ama akşamları lesliee yaparsak süper olcak

mervecim banada çalışırken vermek daha kolay geliyo :44:
ben çalışırken eve gidip gelirken otbsten iner yürürdüm yürüyüşümüde yapardım eve gidince hafif bişiler iştede öyle...
ama evde olunca eşime yemek yapıyorum hep evdeyim bişiler atıştırmak isitoyurm
bu yüzden aldım bu kadar zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…