Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

haklısın canım hayırlısı artık
bende yeşilçaya başlıcam
özge sen hamileykende içtinmi yeşil çay
bi faydası varsa hamilelikte şimdiden alıştırayım kendimi

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ya ben şunu sormak istiyorum sizlere ben 1.68 boyundayım 62 kiloyum 1.5 senede 11 kilo aldım kilomdan şikayetçi değilim ama göbek bölgemde yağlanma var ve göbeğim var ben sadece bu bölgeyi yok etmek istiyorum uygulayıpta memnun kaldığınız bir yöntem varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

kizlar dikkatimi cekti yesil cay icilio sanirim hamileyken benim yengem hamileyken yesil cay icmenin zararli oldugunu sölemisti yinede dikkatli olsun icmeyin bence

kızlar merhaba ben daha bugün girdim aranıza ve sizlere bir merhaba demek istedim henüz siteyi çözmeye çalışıyorum bu arada kendimi sizin sayfada buldum zaten konuda bana çok yakın bir konu çıktı ZAYIFLAMAK

oooo yeni bir sürü arkadaş gelmişşşş
kızlar hergün yeni arkadaşlar geliyor ve gidiyor oyüzden biz gerçekten hergün topiğe gelip paylaşımlar yapan arkadaşlar istiyoruz

kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş boş gitmişler galiba

bu arada yeşil çayın nane limonlusunu aldım aslında hayalimde şöle limon tadı daha baskın bişi bekliyodum ama pekde bi fark yok

haklısın canım hayırlısı artık
bende yeşilçaya başlıcam
özge sen hamileykende içtinmi yeşil çay
bi faydası varsa hamilelikte şimdiden alıştırayım kendimi

canım bende korunmuyorum ama içiyorum nasıl olsa olmuyo diye
ama öğrenene kadar içmenin zararı olmaz herhalde yaaaa :26:
sonra zaten içmeyizde...

amann zaten sabah ılık suya yarım limon sıkıp içiyorum
herşeyden tiksinmek istemiyorum
eşim zaten dalga geçiyo çokkk iyi bi içici oldun hatun diyo
limonlu su yeşil çaylar form çaylar suuu iç iç dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…