Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ivt ivit ivit

yaa dün akşam benimkiylen konuşurkene pat telefon kapandı baktım knt bitmiş
ben 20 tl verip 100 tl kampanyası yapmıştım.genç tarifeliyim.meğersem 800 dk boyunca 15 dk.sı 50 kuruşmuş.ben 800 dk yı doldurmuşum o da doldurdu yeni dk ayın 1 ince gelcekmiş ppfff uyuz gıcık operatörüm

olur böyle seyler ayin birine de az kalmis cnm sabret artik:)

nası dayancaz bilmiyorum önceki gece beni aramadan uyuyakaldı dye 2 gün konuşmadım sonrada baktım bu uzatıyo didimki aşkım ama ben sesini duymadan uyuyamamkii o da tabiki yidi tmm bitanem bidaha olmaz didi sıkıyosa olsun ben karışmam dedim tmm şımarma dedi :89:

mervecim ya iki gün cok diilmi bu arada nisanlimisin?

yok kız değil göznü korkutuyom bana sinirlense bile belli etmiyo yusuf yusuf durumları
nişanlı değilim ama haziranda kısmetse :123::123::123::123::123::123::123:

delisin sen yaaa

Küçük bir kız öğretmeni ile balinalar hakkında konuşuyordu. Öğretmen bir bali...nanın insanı yutmasının fizikselolarak imkânsız olduğunu söyledi, çünkü balinaların boğazı çok küçüktür.Küçük kız "Yunus peygamberi" bir balinanın yuttuğunu söyledi, sinirlenen öğretmen balinanın insanı yutamayacağını tekrarladı, bu imkânsızd...ı. Küçük kız şöyle dedi:
"Cennete gittiğim zaman Hz. Yunus'a soracağım."
Öğretmen "Ya Hz. Yunus cehenneme gittiyse?" diye yanıtladı.
Küçük kız " O zaman sen sorarsın" dedi

cok güzel bir paylasim tesekkürler

cnm insaallah hayirlisi olur senin icin
inşallah canım sağol
delisin sen yaaa
iviitt yeni mi anladın şekerim neler ediyom ki ona.bunların acısı çok pis çıkcak benden söylemesi diyo hahaa şuna bak beni neyle tehdit ediyo diyom atın ölümü arpadan olsun diyom

ööff müthiş laf sokmuş

bitanede benden

Bir ufaklık bir gün babasıyla belediye otobüsüne binmiş. bu ufaklığın bir özelliği cok hazır cevap olması ve lafı oturtmasıymış.babası ufaklığın huyunu bildiği için bir gerginlik cıkmasın diye otobüsteki yolcuları uyarmış önceden. Bunu duyan ufaklık kendi kendine konusmaya başlamıs:

- Benim annem doktor babam doktor olsaydı bende doktor olurdum.

- Benim annem avukat babam avukat olsaydı bende avukat olurdum.

- Benim annem öğretmen babam öğretmen olsaydı bende öğretmen olurdum.

- Benim annem mühendis babam mühendis olsaydı bende mühendis olurdum....En sonunda otobüs soförü dayanamamıs sormuş.

- Senin annen or...pu baban pez.......nk olsaydı ne olurdun?

ufaklık yapıstırmış lafı tabi:

- OTOBÜS ŞOFÖRÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…