Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

olsun fıstık gibi hatun olunca görür o :92:

evet zaten öyle diyorum yanımda şişko kalcan diye
gerçi eşimde başladı koşu bandına yarışa giriyoruz

merve kuzum sen 25 kilo vermiş biri olarak nasıl bi değişlik oldu yani şu an kendini çokk normal zayıf hissediyosun demi çok güzel bi duygu :98:
ay resmin felanmı varmı geçmiş sayfalarda :26:

bi kere ben evden dışarı çıkmazdım.sosyal çevrem çoğaldı.daha çok dışarı çıkmaya topluma daha çok girmeye başladım.üstüme kalın büyük hırkalar giyen ben artık giymeye başladım.kendime özgüvenim geri geldi.çok mutluyum tabiki önümde vermem gereken kilolarım var ama bugünümede şükür.bırak 28 kiloyu,insan 2 kilo bile verince inanılmaz seviniyo ve daha çok gaza geliyo

evet canım haklısın insanın özgüveni oluyo zayıf olunca..
bende bol şeyler alıyorum pis göbeğimi kapatsın diye hatta uzun zamandır pek bişey almıyorum zayıflıycam diye üniforma gibi giyiyorum aynı kıyafetleri
eski kıyafetlerime giriyim yeter yahuu
valla azmin başarısı diyorum

bu arada kaç kilo verdiğim çok merak ediyorum ama kendimi söz verdim cumaya kadar çıkmıycam diye yarını iple çekiyorum

neyse kalkayım ben yemekleri yapayım
akşama haşlanmış karnıbahar yiycem yoğurt eşliğinde

burda olmazsanız yarın grşrz canlar
yarın ilk işim tartıya çıkmak olacak

canım bende aylarca eşofmanla gezdim.20 kilodan sonra elbiseler pantolonlar etek gömlek her hafta bişey aldım.kilolu insana bişey yakışmıyo nolursa olsun ne kadar allayıp pullarsan pulla olmuyo malesef.ki ben 82 kiloyum.14 kilo ilk hedef.68 olduktan sonra yavaş yavaş korumayla karışık diyet ve 3 kilo daha inşallah tabi
sen bence iyi kg vermişsindir bu hafta.yeni başladın sayılır.ben ilk başladıgım hafta 4 kilo birden vermiştim

neyse kalkayım ben yemekleri yapayım
akşama haşlanmış karnıbahar yiycem yoğurt eşliğinde

burda olmazsanız yarın grşrz canlar
yarın ilk işim tartıya çıkmak olacak

önce çişini yap.sonra soyun :92:
ama az dolan evin içinde tartıdan önce.kalkar kalkmaz tartılma.insanın vücudunda şişkinliği oluyo :97:

ne yalan sölim balık ve kırmızı etl yemekler hariç herşeyi süper yaparım.onlarıda sevmediğim için ellemem :104::104::104::104::104::104::104::104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…